Bepanthen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
29.3.13 20:39

Já používám sudocrem a zatím pomohl skoro na všechno. Ale pokud už to má 3 týdny, tak bych zkusila pytiol, ten zabral na věci u kterých už nezabíralo nic. A je za pár korun: http://www.lekarna.cz/…-ung-1x30gm/
Jsem si nevšimla, že jsem diskuzi měla otevřenou už dávno a až teď jsem stihla odepsat, takže zatím sto jiných příspěvků. Tak se omlouvám, že se opakuju :mrgreen: Říkejte mi blesk :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.03.13 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.3.13 20:40

Taky používáme bepanthen pořád, ale myslím, že v příbalovém letáku je, že v případě opruzenin pokud asi do 7 dnů nezabere tak přestat používat…Mně se malá oprudí, když použijeme nekvalitní plínky, tak pak dávám Imazol, maže se dvakrát denně a za dva dny je vždycky všechno tak jak má být…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
29.3.13 20:50

@jajul o sudocreamu mi ani nemluv… dostala jsem testovací kalíšek v porodnici a malej se tak strašně osypal, že to hnedka letělo do koše. Pytiol je naše number one. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.13 20:54

Používám na zarudlá místa Ondřejovu mast, stáhne trochu zarudnutí. A poměrně velký rozdíl udělá, když se bepanthen či nějaká jeho odrůda vmasíruje a ne jen namaže (používm kalciovku). Pokud se to spíš horší než lepší, tak používám genciánovou violeť, protože to může být už třeba kvasinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.3.13 21:19

Imazol, koupíš ho v lékárně nestojí moc něco do 100 kč, doporučila mi ho i Mudr a je skvělej! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
29.3.13 21:31

Holky, diky moc! :)

• Citovat
  • Upravit
Silky123
29.3.13 22:00

@chatwenna

U nás malá po Bepanthenu byla opruzená, nekecám. Zabírá jen Sudocrem, už od porodnice, taky jsem experimentovala za „levnější“ možnosti, vždy to dopadlo špatně, to samé u plen. Takže jen Pampersky active baby a ten Sudocrem.

Jenže každý mimínek je jiný, takže asi zkoušet a zkoušet. Sudocrem mají vzorečky, my je dostávaly v porodnici, tak se optat v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
14
30.3.13 21:38

Ja používám leniensku - je to mastička, která se dá koupit namíchaná v lékárně a je podstatně levnější než Bepanten. Malá jí snáší úplně super. Když mi přijde, že má zadeček červenější, použiju Sudocream a vždy zabere. Dlouhodobě jej nepoužívám. Je takový hustější a když jsem ho používala pořád, tak mi přišlo, že to té pokožce úplně nesvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
31.3.13 12:29

Já vyzkoušela všechno možné, ale nic nám nevyhovovalo, prcek měl pořád červený zadeček, nakonec jsem objevila měsíčkový krém od weledy a najednou je po problému, už nic jiného nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí