Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Bepanthen Krém?
Přidejte zkušenost s Bepanthen KrémJá používám sudocrem a zatím pomohl skoro na všechno. Ale pokud už to má 3 týdny, tak bych zkusila pytiol, ten zabral na věci u kterých už nezabíralo nic. A je za pár korun: http://www.lekarna.cz/…-ung-1x30gm/
Jsem si nevšimla, že jsem diskuzi měla otevřenou už dávno a až teď jsem stihla odepsat, takže zatím sto jiných příspěvků. Tak se omlouvám, že se opakuju
Říkejte mi blesk ![]()
Příspěvek upraven 29.03.13 v 20:41
Taky používáme bepanthen pořád, ale myslím, že v příbalovém letáku je, že v případě opruzenin pokud asi do 7 dnů nezabere tak přestat používat…Mně se malá oprudí, když použijeme nekvalitní plínky, tak pak dávám Imazol, maže se dvakrát denně a za dva dny je vždycky všechno tak jak má být…:)
@jajul o sudocreamu mi ani nemluv… dostala jsem testovací kalíšek v porodnici a malej se tak strašně osypal, že to hnedka letělo do koše. Pytiol je naše number one. ![]()
Používám na zarudlá místa Ondřejovu mast, stáhne trochu zarudnutí. A poměrně velký rozdíl udělá, když se bepanthen či nějaká jeho odrůda vmasíruje a ne jen namaže (používm kalciovku). Pokud se to spíš horší než lepší, tak používám genciánovou violeť, protože to může být už třeba kvasinka.
Imazol, koupíš ho v lékárně nestojí moc něco do 100 kč, doporučila mi ho i Mudr a je skvělej! ![]()
U nás malá po Bepanthenu byla opruzená, nekecám. Zabírá jen Sudocrem, už od porodnice, taky jsem experimentovala za „levnější“ možnosti, vždy to dopadlo špatně, to samé u plen. Takže jen Pampersky active baby a ten Sudocrem.
Jenže každý mimínek je jiný, takže asi zkoušet a zkoušet. Sudocrem mají vzorečky, my je dostávaly v porodnici, tak se optat v lékárně.
Ja používám leniensku - je to mastička, která se dá koupit namíchaná v lékárně a je podstatně levnější než Bepanten. Malá jí snáší úplně super. Když mi přijde, že má zadeček červenější, použiju Sudocream a vždy zabere. Dlouhodobě jej nepoužívám. Je takový hustější a když jsem ho používala pořád, tak mi přišlo, že to té pokožce úplně nesvědčí.
Já vyzkoušela všechno možné, ale nic nám nevyhovovalo, prcek měl pořád červený zadeček, nakonec jsem objevila měsíčkový krém od weledy a najednou je po problému, už nic jiného nekupuji.