Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vypada to spíše na rysku - slabe a sede. Tyden před ms je příliš brzy
ja vim ze to nevypadá asi na čárku jen jsem chtela vedet jestli to někdo mel podobně a pak čárka sílila vim ze je brzy jsem nedockava jako většina žen
@Tichošlápek píše:
Vypada to spíše na rysku - slabe a sede. Tyden před ms je příliš brzy
Vysvětlí mi někdo (od zakladatelnky to nemám odvahu žádat) proč ženská nevydrží ALESPOŇ do termínu MS a testuje týden před???? A pak honí duchy a řeší zda tam jsou/nejsou. zda testy dělaj falešně pozitivní čárky nebo ne
Já tomu fakt nerozumím ![]()
Zakladatelko, a když tam ten duch je (já ho nevidím - ale já duchy odmítala lovit) a pak přijde MS, tak jako uděláš co? Bude ti líp nebo co bude jiné?
Me to prijde nejake tenke..... ![]()
Nejake testy mi to taky delaly. Byla to jen takova tenka carka a tehotna jsem nebyla. Ale ty byt muzes. Testuj a cekej ![]()
@Hana3010 tak když chceš být anonymní, tak bacha na další reakce a zaškrtávej zase anonym…
dekuji jste velmi milá ale vim nemam testovat dřív než se nedostavi ms dekuji za odpoved
@iwa83 píše:
Vysvětlí mi někdo (od zakladatelnky to nemám odvahu žádat) proč ženská nevydrží ALESPOŇ do termínu MS a testuje týden před???? A pak honí duchy a řeší zda tam jsou/nejsou. zda testy dělaj falešně pozitivní čárky nebo neJá tomu fakt nerozumím
Zakladatelko, a když tam ten duch je (já ho nevidím - ale já duchy odmítala lovit) a pak přijde MS, tak jako uděláš co? Bude ti líp nebo co bude jiné?
@Anonymní píše:
neberte to jako kritiku - to jen takový povzdech. Je to tady často. Vím jaké to je snažit se a čekat. A pak zase čekat a pak řešit čárky… prostě si myslím, že je to zbytečný sebeteror na psychiku. Já vždy testovala nejdřív 5 dní po vynechanej MS. Ideálně týden. A ten týden je „jistota“ - to tam je buď dálnice nebo se dovtedy MS dostaví - ve většině případů.
Ale ten kdo vymyslel tyhle papírky, vydělává majlant ![]()
@iwa83 např. já, protože mě to děsně baví!!!
.....a nejen u sebe, ale baví mě to vykoukávat u druhých!
…no co, někdo nakupuje, někdo běhá, nekdo sjíždí seriály a nekdo čumí na testy!
![]()
Vyhrabala jsem ti svoje testy - je to stejná značka
když to porovnaš, tak to tvoje nevypadá jako duch ale fakt jen ryska.
Mela jsem taky tak a ted mam krasnou 16ti mesicni dceru
testovala jsem taky hodne brzo ![]()
@iwa83 píše:
Vysvětlí mi někdo (od zakladatelnky to nemám odvahu žádat) proč ženská nevydrží ALESPOŇ do termínu MS a testuje týden před???? A pak honí duchy a řeší zda tam jsou/nejsou. zda testy dělaj falešně pozitivní čárky nebo neJá tomu fakt nerozumím
Ja tohle taky nepochopim.. To jako vysadi prasky, a pak mesic cO mesic, klidne rok, hleda tyden pred ms duchy na testu?
no to se pak nedivim, ze jim pul rok snazeni prijde jak vecnost a jsou z toho na prasky ![]()
@Tichošlápek jj taky mi čárka prijde šedá
…ale na sluníčku jsem taky měla dušíka v sobotu a měla dorazit další patek, takze taky celkem brzy.. ![]()
@miluver tak i tak se dá
ale jo, každý máme něco ![]()
@a12 jj, mě stačilo jen ten půlrok čekat. 3-4 dni to mělo zpoždění běžně, takže proto jsem si dovolila testovat nejdřív po týdnu. Ne že by na to člověk nemyslel a neřešil to v duchu. Ale testy jsem chodila kupovat až po týdnu.
Dobr den ms mam mit tedy az za tyden ale nevydržela jsem a musela testnout koupila jsem test sluníčko z teta drogerie a dva testy po hodině jsem udělala na každém vylezl duch po 6 minutách je to falesnak nebo je tam nějaká naděje nebo prosim kdo mate zkušenost jestli tento test dela falešné duchy nevim jestli tomu mam věřit dekuji prikladam fotky