Vidíte prosím taky ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
30.6.18 12:39

@iwa83 proč hned tak hnusně?? jak můžeš vědě jak dlouho se zakladatelka o mimi pokouší, můžou to být roky,nespočet potratů atd. Někdo prostě nemá takovou trpělivost a nedá mu to nezkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.6.18 12:41
@iwa83 píše:
Vysvětlí mi někdo (od zakladatelnky to nemám odvahu žádat) proč ženská nevydrží ALESPOŇ do termínu MS a testuje týden před???? A pak honí duchy a řeší zda tam jsou/nejsou. zda testy dělaj falešně pozitivní čárky nebo ne :zed: Já tomu fakt nerozumím :nevim:Zakladatelko, a když tam ten duch je (já ho nevidím - ale já duchy odmítala lovit) a pak přijde MS, tak jako uděláš co? Bude ti líp nebo co bude jiné?

některé snad testují hned po sexu… :mrgreen: snad mi nikdy nebude takhle šibat

• Citovat
  • Upravit
9124
30.6.18 12:43

@brumi nemyslím si, že jsem byla hnusná. A ani to nebylo směrováno na zakladatelku přímo - prostě obecný povzdech.

Myslím, že kdyby to zkoušeli roky, tak ji to naučí té „pokore“ a netestuje týden před každou MS. Já mám za sebou celkem 4 pozitivní testy. Jedno dítě spí, druhé na cestě a mezi tím jak zamlklé tak biochemické. Takže sama vím, že i dálnice na testu není konečná výhra ve sportce. A duch už vůbec ne - kor týden před MS.
Někoho to baví, prosím. Možná se dají koupit i nějaké XXL balení testů - mě už i ty dva doma „vadily“. Prostě buď a nebo. Klidně ten jeden co mi tady zbyl, pošlu dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148566
30.6.18 12:44
@Doe_Jane píše:
některé snad testují hned po sexu… :mrgreen: snad mi nikdy nebude takhle šibat

Tak ti šibe zase jinak no :nevim: každý máme něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
@iwa83 píše:
@miluver tak i tak se dá ;) ale jo, každý máme něco :)@a12 jj, mě stačilo jen ten půlrok čekat. 3-4 dni to mělo zpoždění běžně, takže proto jsem si dovolila testovat nejdřív po týdnu. Ne že by na to člověk nemyslel a neřešil to v duchu. Ale testy jsem chodila kupovat až po týdnu.

Nam se prvni podaril az po roce a pul.. Ms jsem mela hodne nepravidelnou takze jsem taky nikdy netestovala driv jak po tydnu vynechani.. Bych se z toho zblaznila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124

@Doe_Jane :lol: :lol: ale z toho nemůže vylézt ani duch, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
30.6.18 12:45

@iwa83 bereš mi slova z úst…navíc si říkám, že když někdo blázní týden dopředu, co pak až fakt bude…stejně mě šokují diskuze pak typu: myla jsem okna a dýchala čistič, můžu ublížit miminku, snědla jsem hermelínový chlebíček…následuje pak po narození diskuze typu: miminko olízlo dudlík ze země, batole mi snědlo v roce kousek novin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.6.18 12:50
@Anna766 píše:
Tak ti šibe zase jinak no :nevim: každý máme něco.

momentálně mi nešibe :mrgreen: ale co já vím, třeba se zblázním a budu taky zoufale lovit duchy :think:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
30.6.18 12:50
@iwa83 píše:
@Doe_Jane :lol: :lol: ale z toho nemůže vylézt ani duch, ne?

ony ho tam vidí, nebo to dají do negativu, různě zkontrastují a založí další diskuzi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1709
30.6.18 12:51

@iwa83 Taky sem se nad tím teď zamyslela.Nic proti zakladatele, ale je to tady fakt dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148566
30.6.18 12:51
@Doe_Jane píše:
momentálně mi nešibe :mrgreen: ale co já vím, třeba se zblázním a budu taky zoufale lovit duchy :think:

Buď ráda že nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.6.18 12:53

Holky tak nam ted mimi trvalo par let a ja testovala vzdy tyden pred ms a vzdycky jsem se tesila jak malá! :lol: :lol: :nevim: no jak jsem psala, každého baví něco jiného :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.6.18 12:56

Ja se testovala asi 5 dni po vynechani menstruace a nela jsem tam 2 dalnice. Tak zkus povkat no.

• Citovat
  • Upravit
148566
30.6.18 12:56
@miluver píše:
Holky tak nam ted mimi trvalo par let a ja testovala vzdy tyden pred ms a vzdycky jsem se tesila jak malá! :lol: :lol: :nevim: no jak jsem psala, každého baví něco jiného :lol: :D

Nedělala jsem si test snad ani jednou. Vżdycky mi těhotenství ofiko řekl až doktor.
Ale chápu touhu po dítěti a to „blbnutí“ okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.6.18 13:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat