Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iwa83 proč hned tak hnusně?? jak můžeš vědě jak dlouho se zakladatelka o mimi pokouší, můžou to být roky,nespočet potratů atd. Někdo prostě nemá takovou trpělivost a nedá mu to nezkusit ![]()
@iwa83 píše:
Vysvětlí mi někdo (od zakladatelnky to nemám odvahu žádat) proč ženská nevydrží ALESPOŇ do termínu MS a testuje týden před???? A pak honí duchy a řeší zda tam jsou/nejsou. zda testy dělaj falešně pozitivní čárky nebo neJá tomu fakt nerozumím
Zakladatelko, a když tam ten duch je (já ho nevidím - ale já duchy odmítala lovit) a pak přijde MS, tak jako uděláš co? Bude ti líp nebo co bude jiné?
některé snad testují hned po sexu…
snad mi nikdy nebude takhle šibat
@brumi nemyslím si, že jsem byla hnusná. A ani to nebylo směrováno na zakladatelku přímo - prostě obecný povzdech.
Myslím, že kdyby to zkoušeli roky, tak ji to naučí té „pokore“ a netestuje týden před každou MS. Já mám za sebou celkem 4 pozitivní testy. Jedno dítě spí, druhé na cestě a mezi tím jak zamlklé tak biochemické. Takže sama vím, že i dálnice na testu není konečná výhra ve sportce. A duch už vůbec ne - kor týden před MS.
Někoho to baví, prosím. Možná se dají koupit i nějaké XXL balení testů - mě už i ty dva doma „vadily“. Prostě buď a nebo. Klidně ten jeden co mi tady zbyl, pošlu dál ![]()
@Doe_Jane píše:
některé snad testují hned po sexu…snad mi nikdy nebude takhle šibat
Tak ti šibe zase jinak no
každý máme něco.
@iwa83 píše:
@miluver tak i tak se dáale jo, každý máme něco
@a12 jj, mě stačilo jen ten půlrok čekat. 3-4 dni to mělo zpoždění běžně, takže proto jsem si dovolila testovat nejdřív po týdnu. Ne že by na to člověk nemyslel a neřešil to v duchu. Ale testy jsem chodila kupovat až po týdnu.
Nam se prvni podaril az po roce a pul.. Ms jsem mela hodne nepravidelnou takze jsem taky nikdy netestovala driv jak po tydnu vynechani.. Bych se z toho zblaznila..
@iwa83 bereš mi slova z úst…navíc si říkám, že když někdo blázní týden dopředu, co pak až fakt bude…stejně mě šokují diskuze pak typu: myla jsem okna a dýchala čistič, můžu ublížit miminku, snědla jsem hermelínový chlebíček…následuje pak po narození diskuze typu: miminko olízlo dudlík ze země, batole mi snědlo v roce kousek novin…
@Anna766 píše:
Tak ti šibe zase jinak nokaždý máme něco.
momentálně mi nešibe
ale co já vím, třeba se zblázním a budu taky zoufale lovit duchy ![]()
@iwa83 Taky sem se nad tím teď zamyslela.Nic proti zakladatele, ale je to tady fakt dost často.
@Doe_Jane píše:
momentálně mi nešibeale co já vím, třeba se zblázním a budu taky zoufale lovit duchy
Buď ráda že nemusíš.
Holky tak nam ted mimi trvalo par let a ja testovala vzdy tyden pred ms a vzdycky jsem se tesila jak malá!
no jak jsem psala, každého baví něco jiného
![]()
Ja se testovala asi 5 dni po vynechani menstruace a nela jsem tam 2 dalnice. Tak zkus povkat no.
@miluver píše:
Holky tak nam ted mimi trvalo par let a ja testovala vzdy tyden pred ms a vzdycky jsem se tesila jak malá!![]()
![]()
no jak jsem psala, každého baví něco jiného
![]()
Nedělala jsem si test snad ani jednou. Vżdycky mi těhotenství ofiko řekl až doktor.
Ale chápu touhu po dítěti a to „blbnutí“ okolo.