První těhotenský test? Kdy?

Anonymní
25.6.18 08:27

První těhotenský test? Kdy?

Ahoj holky, kdy jste poprvé měly na TT dvě čárky, nebo aspoň ducha? :think:
Jsem hrozně moooc netrpěliva, jsem cca +- 7DPO… už 3 dny mě bolí v podbřišku jako u menstruace, prsa úplně napjaté, citlivé a bolavé, únava je šílená :roll:
Je to náš první pokus o miminko, tak nějak nedokážu čekat na MS ta má dorazit za 7 dnů. Dnes první test negativní :pocitac: Jak to bylo u vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.6.18 08:33

Dřív než 12DPO bych nedělala, já dělala vždy až v den vynechané MS, teď dokonce 3 dny po MS dřív prostě nebyl čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914

Dřív jak 11 nebo 12 dpo jsem // nikdy neměla a ani jsem je nehledala ( těhotná jsem počtvrté). Dělat test dřív považuji za vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606

Testuj v den ocekavane ms. Ne driv jak 12dni po ovu to uz byva celkem jasno…nektere maji ducha 9dpo,ale neznamena,ze pokud neni,tak to nevyslo…vse zalezi na tom kdy embryo niduje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
25.6.18 08:34

Ty příznaky sis vsugerovala. Normálně počkej po vynechané menstruaci, dřív to stejně nemá smysl vědět, jen by ses zbytečně stresovala, kdyby to s ms skončilo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.6.18 08:34

:hug: :hug: Je brzo. Počkej až do řádného termínu MS, raději 2 dny po. Pak už bude výsledek objektivní. Takhle se akorát zbytečně stresuješ a děláš si čekání horší. Místo testů zkus stříhat metr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
25.6.18 08:37

Dělala jsem teď v sobotu, 4 dny před očekávanou MS a dopadlo to takto ;) dnes ráno, dva dny do MS, už mám dálnice jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
25.6.18 08:43

@Lainaire8 ono záleží spíš kolik dní je to po ovulaci než kolik dní před předpokládanou ms to je. Záleží jak dlouhou má kdo luteální fázi. U mě je 12 dpo už den kdy mi často ms chodí,u někoho je ten den 3 dny před ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.18 08:44

Počkej do menstruace. I když ti vyjde pozitivní test dříve, nic to neznamená. Velké procento těhotenství končí dřív než začne a odchází s menstruací. Ušetříš si tím jen zklamání.

• Citovat
  • Upravit
5810
25.6.18 08:46

A ovulaci poznáš jistě? Hlídáš ji nějak? Protože já si myslela, že vím kdy byla, ale podle těch testů musela být dřív, když už vycházejí tak brzo a silně. Zkoušela jsem v tu sobotu v domnění že jsem 10DPO a muž měl narozky, tak si říkám, to by byla sranda, kdyby to už vyšlo :lol: a vyšlo :palec: dostal krásnej dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
25.6.18 08:47
@andelka83 píše:
@Lainaire8 ono záleží spíš kolik dní je to po ovulaci než kolik dní před předpokládanou ms to je. Záleží jak dlouhou má kdo luteální fázi. U mě je 12 dpo už den kdy mi často ms chodí,u někoho je ten den 3 dny před ms.

Jj, jak píšu výš, musela být dřív ovulace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
25.6.18 09:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, kdy jste poprvé měly na TT dvě čárky, nebo aspoň ducha? :think:
Jsem hrozně moooc netrpěliva, jsem cca +- 7DPO… už 3 dny mě bolí v podbřišku jako u menstruace, prsa úplně napjaté, citlivé a bolavé, únava je šílená :roll:
Je to náš první pokus o miminko, tak nějak nedokážu čekat na MS ta má dorazit za 7 dnů. Dnes první test negativní :pocitac: Jak to bylo u vás?

Ahoj,

testuješ brzy, ideální je testovat až jakmile MS mešká. Poprvé jsem to dodržela a opravdu testovala až v den MS a byl duch, druhý den už jsem kupovala digitál a ten byl už jasný. Podruhé jsem testovala od 7DPO a duch byl až 9DPO, 12DPO jsem dělala digitál a ten už opět ukázal.

Zkus to vydržet, znám holky co čůrají na testy od 4DPO až do příchodu menstruace a pak jsou smutné, že pročůrají třeba i 500kč měsíčně :nevim: Chápu, že to je šílená touha, vzpomínám si jak jsem se před druhým těhotenstvím už budila s motýlky v břiše že chci testovat a pak mě dva negativní testy akorát mučily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2574
25.6.18 09:33

Záleží na tobě.Já si dělala vždy před menstruací-třeba 8dpo.A když jsem otěhotněla tak zrovna ten měsíc jsem si dělala až v den ms a byli tam dálnice :) takže 10dpo už bych tam něco vidět měla si myslim :kytka: držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.6.18 10:02

V den ocekavane ms…driv jsem nikdy nezkousela :mrgreen: V prvnim tehotenstvi jsem mela hezke 2 carky, ve druhem byl test negativnk, pozitivni byl az po dalsim tydnu (mezitim jsem nedelala). Mela jsem pozdejsi ovulaci, i podle utz bylo tehotenstvi o cca tyden mladsi nez podle ms.
Driv nez 10 DPO to vetsinou nema vubec cenu a pak riskujes, ze zbytecne objevis biochemicke…ale kazdeho volba :nevim:
Moje doporuceni - uc se trpelivosti, bude se to hodit pri snazeni, v tehotenstvi i pri vychove…takove batole ji vyzaduje na kyble :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.6.18 08:32

Ahoj holky.Mam 4 dny zpozdeni,nikdy preftim sem zpozdeni nemela.Pred 2dny byl na testu viditelna slaba druha carka..dnes tam neni videt nic :( Co myslite?Je jeste cas testovat?Nebo z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí