První těhotenský test? Kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2574
30.6.18 08:56

@Kohoutek 83 pozdě to je.Nikde tě pak nemusí vzít na screening.Tam se chodí někdy kolem 13tt a já se objednávala v 7tt.Kamarádka obvolávala kde jí vezmou v 10tt a měla smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 10:45

@anonymnianonym Děkuji moc, to je dobré vědět. Jak je to mé první tak dost tapu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 10:46

@anonymnianonym já třeba byla v 8+1tt teď v pondělí 10+6tt jdu na odběry s termín screeningu teprve dostanu neb si ho můj gynekolog dělá sám, takže bych hned neděsila, že ji nikde nevezmou :)
@Kohoutek 83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2574
30.6.18 10:52

@Kristyna.Vechtova @Kohoutek 83 pokud dělá doktor screening sám tak asi v pohodě,ale to zřejmě slečna neví.Čeká první a když má dr dovolenou tak to asi nezjistí.Raději bych si skočila k tomu co zaskakuje.Optej se ho na screening.Buď to dělá on,nebo tě někam pošle.Všude to funguje jinak.Nevím odkud slečna je,ale u nás to se screeningama problém je.Nedávno mi psala slečna co si s ní dopisuji,že jí všude řekli,že přes prázdniny mají omezený provoz z důvodu dovolených a nevzali jí.Nepokoušela bych to ;) Mě dr dala doporučení v 6+4 a řekla ať si hned volám,že je to dost omezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 10:57

@anonymnianonym jak je to se screeningem to opravdu netuším, ale řekla bych, že u nás na poliklinice si to nejspíš sami dělat nebudou. Jsem z Prahy, ale to vůbec neznamená, že by to měl být menší problém, spíš bych řekla, že naopak :( Zajdu si k zaskoku, ale co jsem o něm četla tak je to arogantní flink tak pochybuju, že mi o screeningu vůbec něco řekne.. Budu si držet palce :D A moc děkuju, holky!!! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 11:18

@anonymnianonym jasně já neříkám, že to jinde není problém, ale zase znám spoustu holek co jim Dr dřív než po potvrzení srdeční akce termín stejně nedá a není nic jednoduššího než zvednout telefon a zavolat sestře do ordinace a optat se jestli pak nebude problém se screeningem když má na první kontrolu přijít v 10tt, ono taky záleží jestli to bude v 9+1 nebo 9+6 ta kontrola a mimčo může být dle utz menší třeba i o týden a hned je čas navíc. Mě by spíš vadilo čekat tak dlouho na první kontrolu, takže buď bych se přemohla a hold šla i k nepříjemnému záskoku nebo zajela do nemocnice ale určitě ne dřív než v 8tt, aby prostě bylo všechno vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.5.19 13:42

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat na Váš názor.
S přítelem chceme miminko, snažíme se asi 3 měsíce, HAK jsem vysadila v listopadu. Teď mám strašně zvláštní cyklus, délka menstruace byla až 16 dní, řešila jsem to s gynekologem a ten mi napsal vit. E a léky na posílení stěny cév. To asi zabralo protože další menstruace byla cca 8 dní. Nyní se mi měla menstruace dostavit cca v pátek 3.5. ale zatím nic, těhu test negativní. Ale prostě se cítím nějak jinak, od středy jsem měla citlivé bradavky, a také docela silný bílý výtok, nemám teď chuť na jídlo nebo koření co mi dříve chutnalo. Tak nevím jestli si to jen nevsugerovávám. Co myslíte, mám už zajít na gyndu, nebo ještě třeba počkat do středy a pak udělat další test? Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.5.19 15:27

@janca-h777
Po vysazení antikoncepce může chvíli trvat, než se cyklus dá do normálu. Ale zpoždění 2 dny nic není. Na gyndě by stejně nic neviděli. Samozřejmě těhotná být můžeš, ale ještě počkej aspoň týden a až pak jdi k dr pokud test bude pořád negativní. Nebo jdi na krevní test jako samoplatce :)
Držím teda palce :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.5.19 15:29

@janca-h777
Jo a já jsem těhotná každý měsíc od té doby co se snažíme :lol: takže vsugerace je fakt mrcha.
Tak držím palce a dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.5.19 15:37

@Nika. Al
no uvidíme, i když já teda zpoždění nemívám, spíš právě naopak chodí menstruace dřív, tak tomu dám pár dní a koupím další test, děkuju moc a hodně štěstí i tobě :) dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.5.19 16:04

1.ivf

Ahoj holky, v úterý 30.4. jsem byla na transferu, měli jsme krásnou 5denní blastocystu, takže dnes jsem 10.DPO, je to šílený stres, včera jsem si udělala test a byl tam vidět duch, jenže dnes úplně nepatrný, jsem z toho celý den smutná, vím, ze je brzy, ale měla jsem naději..kdy byste udělali další test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.19 17:02

@kiki008 určitě jsi v CARu dostala instrukce kdy dělat první test ;) já bych udělala za 2 dny další, případně za další 2 dny další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.5.19 17:10

@Kristyna.Vechtova samozřejmě, každý dostane instrukce;) zajímalo mě, jestli je tu někdo, kdo s tím má zkušenost a ví ;) v CARu vždy řeknou dva týdny, abyste nebyla dříve zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.19 19:04

@kiki008 no a je tak těžké vydržet 14 dní? Jasně někdo může mít 10DPO slabou čárku, někdo bude mít slabou čárku až třeba 14DPO někdo i déle (to většinou u přirozeného otěhotnění) a bude to prosperující těhotenství. Sama píšeš že víš že je brzy, prostě vydrž dva dny a test zopakuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.8.19 09:49

17.den

Dneska mám 17.den po styku, normálně můj cyklus trval 33-34 dní. Dneska je to už 39.den. Nějak to cítím že asi těhotná budu ale bojím se, že bude brzy na test. Myslíte že už mi třeba digitální test Clearblue ukáže? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí