Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosimvas o radu mam 4 den spozdeni vidíte tam tak ducha nebo jsem jen blázen? ???????? strašně moc bych chtěla boli me prsa a chodím často curat..
@Denisa2549 ano… vidím a nemusím ani rozklikávat foto..
Tak držím pěsti, aby // sílila a bylo všechno v pořádku!!! ![]()
Když hodne lidi me odrazuje od toho ze třeba muzu mít cystu když na to trpím … a tak jsem z toho úplně zmatená
@Denisa2549 tak s tím ti tady neporadíme.. netuším, jestli cysty můžou dělat falešně pozitivní tt. Takže jestli ano, nemůžeme ti říct, že tohle je znamená cystu nebo těhotenství… Co jsem tu prolízala diskuze, tak je to velmi individuální jak silná čárka se kdy ukáže. Víc ti řekne doktor, výsledky z krve na hcg, to si můžeš zaplatit i jako samoplátce… teď o víkendu asi ne, ale v pondělí si skoč na krev a do pár hodin budeš vědět na čem jsi. ![]()
Zítra odletam na dva týdny do zahraničí tak si nakoupim testy a budu testovat ???????? až se vrátím tak pujdu na gynekologii
děkuji za komentáře
????????☺️
já ho vidím a řekla bych že není uplně zaschlý.Po zaschnutí se objeví víc ![]()
záleží zda bude sílit.Já měla ducha a tenkrát mi slábnul až nakonec dorazila ms.Tak držim palce ať sílí ![]()
@Karleon píše:
To není duch, to je pozitivní test.
No to bych netvrdila. Pozitivni test je o dost silnejsi.
@vertunka píše:
No to bych netvrdila. Pozitivni test je o dost silnejsi.
Taky bych řekla.Nemůžeme ještě gratulovat,není vyhráno.Já byla taky kdysi nadšená a pak přišlo velké zklamání.A to jsem měla daleko silnější čárky.Každopádně tím nechci stresovat zakladatelku
Vše může být naprosto v pořádku
no 4tý den zpoždění by asi měla být silnější čárka, ale nějaká tam teda je no..tak uvidíš..
Já měla u prvního těhotenství taky slabou čárku par dní po terminu ms a mám zdravého kluka. Mohla si otěhotnět později. Zkus testovat co dva dny a jestli bude čárka sílit, je to na dobré cestě ![]()