Jsem těhotná? Menses zpožděná, ale test je negativní

pampeliškaluna
27.6.18 21:42

těhu nebo netěhu?

Tak jsi jdu pro radu, týden zpoždění, tt negativní…jeden test mi udělal ducha, ale byl to asi spíš vadný výsledek a test hned potom nic. Týden před datem ms hnědý hlen na kalhotkách, jinak nic, po ms větší hnědý výtok jednorázově, dnes 9 den po datumu ms slabý nález na kalhotkách hnědého výtoku, tak co to sakriš je???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
27.6.18 21:51

edit admin - smazaný OT

@pampeliškaluna může to být cokoliv, ale co to je ti řekne jen doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.6.18 21:59

edit admin - OT příspěvek

Škoda, že neexistuje nějaká kontrolka na diskuze, aby zablokovala dotaz a zakladatelce na monitoru začal červeně blikat nápis TEST :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.6.18 22:02
@pampeliškaluna píše:
aha , já myslela že jsme na foru o těhotenství a ne na pubertálním projevu hlupek, děkuji děvčata za komentáře, tohle je hodně inteligentní projev

No zkusila bych se zamyslet, jestli opravdu myslíš vážně svůj dotaz. A co vlastně čekáš za odpověď, když se na dálku poznat těhotenství nedá. Několikrát si ho přečíst a případně projít milion a jednu diskuzi na tohle téma, které tady jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
27.6.18 22:02
@pampeliškaluna píše:
aha , já myslela že jsme na foru o těhotenství a ne na pubertálním projevu hlupek, děkuji děvčata za komentáře, tohle je hodně inteligentní projev

a co jsi čekala,jak máme vědět co to je ?To co u jedné znamená začátek těhotenství ,ty samé příznaky u druhé znamenají potrat a u třetí třeba hormonální poruchu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.6.18 22:03
@pampeliškaluna píše:

Znáš to, na blbou otázku … Spíš to vypadá, že si myslíš, že jsi na webu jasnovidců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.6.18 22:04
@pampeliškaluna píše:
@P4ja a já nepíšu že test nic? bože co to je za lidi, je ti 15?

Tak když test nic, tak nic ne? Nebo ho jako máme k tobě přijet přemluvit? Kolik je tobě, když píšeš takový dotaz?

A jinak ano píšu test, protože se těhu může ukázat později…to je chytré co?

Příspěvek upraven 27.06.18 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
29.6.18 16:56

Smazala jsem urážky, které zakladatelce nijak nepomohou.
Vyhněte se prosím zbytečným provokacím, kterým se smějete jen vy. :roll:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 17:04

Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady. ;) Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni? 8o

• Citovat
  • Upravit
21091
29.6.18 17:07
@Anonymní píše:
Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady. ;) Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni? 8o

To by asi chtělo, ale zase takhle dlouhé zpožění by bylo už poznat. víš, kdy jsi měla sex a jsi si jistá délkou cyklu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
29.6.18 17:53
@admin píše:
Smazala jsem urážky, které zakladatelce nijak nepomohou.
Vyhněte se prosím zbytečným provokacím, kterým se smějete jen vy. :roll:Monika

opravdu si myslíte,že popisování toho, co týden den co den někdo nachází na kalhotkách je v pořádku? :roll: Kam se poděla ta úroveň ,co tu byla před roky ,když se tady tomu nesmí nikdo ani zasmát a udělat si z toho srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pampeliškaluna
30.6.18 13:50
@Anonymní píše:
Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady. ;) Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni? 8o

ty joo jsem na tom uplně stejně, akorát mám ještě občas špinění

• Citovat
  • Upravit
pampeliškaluna
30.6.18 13:50
@Anonymní píše:

• Citovat
  • Upravit
pampeliškaluna
30.6.18 13:51
@Anonymní píše:

• Citovat
  • Upravit
pampeliškaluna
30.6.18 13:51
@Anonymní píše:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí