Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
edit admin - smazaný OT
@pampeliškaluna může to být cokoliv, ale co to je ti řekne jen doktor
edit admin - OT příspěvek
Škoda, že neexistuje nějaká kontrolka na diskuze, aby zablokovala dotaz a zakladatelce na monitoru začal červeně blikat nápis TEST ![]()
@pampeliškaluna píše:
aha , já myslela že jsme na foru o těhotenství a ne na pubertálním projevu hlupek, děkuji děvčata za komentáře, tohle je hodně inteligentní projev
No zkusila bych se zamyslet, jestli opravdu myslíš vážně svůj dotaz. A co vlastně čekáš za odpověď, když se na dálku poznat těhotenství nedá. Několikrát si ho přečíst a případně projít milion a jednu diskuzi na tohle téma, které tady jsou.
@pampeliškaluna píše:
aha , já myslela že jsme na foru o těhotenství a ne na pubertálním projevu hlupek, děkuji děvčata za komentáře, tohle je hodně inteligentní projev
a co jsi čekala,jak máme vědět co to je ?To co u jedné znamená začátek těhotenství ,ty samé příznaky u druhé znamenají potrat a u třetí třeba hormonální poruchu …
@pampeliškaluna píše:
Znáš to, na blbou otázku … Spíš to vypadá, že si myslíš, že jsi na webu jasnovidců ![]()
@pampeliškaluna píše:
@P4ja a já nepíšu že test nic? bože co to je za lidi, je ti 15?
Tak když test nic, tak nic ne? Nebo ho jako máme k tobě přijet přemluvit? Kolik je tobě, když píšeš takový dotaz?
A jinak ano píšu test, protože se těhu může ukázat později…to je chytré co?
Příspěvek upraven 27.06.18 v 22:06
Smazala jsem urážky, které zakladatelce nijak nepomohou.
Vyhněte se prosím zbytečným provokacím, kterým se smějete jen vy. ![]()
Monika
Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady.
Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady.Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni?
To by asi chtělo, ale zase takhle dlouhé zpožění by bylo už poznat. víš, kdy jsi měla sex a jsi si jistá délkou cyklu ?
@admin píše:
Smazala jsem urážky, které zakladatelce nijak nepomohou.
Vyhněte se prosím zbytečným provokacím, kterým se smějete jen vy.Monika
opravdu si myslíte,že popisování toho, co týden den co den někdo nachází na kalhotkách je v pořádku?
Kam se poděla ta úroveň ,co tu byla před roky ,když se tady tomu nesmí nikdo ani zasmát a udělat si z toho srandu?
@Anonymní píše:
Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady.Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni?
ty joo jsem na tom uplně stejně, akorát mám ještě občas špinění
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Tak jsi jdu pro radu, týden zpoždění, tt negativní…jeden test mi udělal ducha, ale byl to asi spíš vadný výsledek a test hned potom nic. Týden před datem ms hnědý hlen na kalhotkách, jinak nic, po ms větší hnědý výtok jednorázově, dnes 9 den po datumu ms slabý nález na kalhotkách hnědého výtoku, tak co to sakriš je???