Jsem těhotná? Menses zpožděná, ale test je negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pampeliškaluna
30.6.18 13:51
@Anonymní píše:
Ahojte. Jsem tu nova a nejde mi jeste psat prispevek tak snad se zobrazi aspon tady. ;) Mam uz 12 dni spozdebi MS a furt nic, boli me prsa a jsem strasne posledni dny unavena. Test jsem si delala vcera rano a byl negativni. Mam to zkusit jeste za par dni? 8o

ty joo jsem na tom uplně stejně, akorát mám ještě občas špinění

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.18 19:22

@pampeliškaluna
Tak ja si delala test vcera vecer a dnes rano. A pokazdy // :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1
1.7.18 08:43

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zda plašim. Jsem 13 dni po vynechání MS, 7 den po vynechí jsem si dělala test a vyšel takový duch. Druhý den jsem si ho dělala ještě jednou pro jistotu (ráno) a test zesílil, jakože už tam nebyl žádný duch , ale slabší znatelná čárka. Včera tedy 12den po vynechání MS jsem si pro jistotu koupila ten digitální clear blue (citlivost 25 a pred tím to byly 10) a ten mi ukázal negativní výsledek. K doktorovi jsem objednána až za týden a jsem celkem dost nervózní :zed: . Stalo se vám to taky takhle dlouho po vynechání MS? A byly jste tehu nebo ne?
Díky za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 20:00

Dobrý den máte nikdo zkušenost s tím že test pozitivní a na UL není nic vidět? Paní doktorka mi řekla že je to hodně čerstvé .

• Citovat
  • Upravit
pampeliškaluna
3.7.18 16:34
@Anonymní píše:
@pampeliškaluna
Tak ja si delala test vcera vecer a dnes rano. A pokazdy // :srdce:

jooo gratulace! já mám od dr potvrzený 5+6 týden, nemůžu tomu věřit, test už se dobarvil také do dvou // :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.18 21:58

Můžu být těhu nebo ne??????

Ahoj , chtěla bych poprosit o radu .
Poslední 3 dny mám strašně nafouklé břicho a podbiško. :? V podbřišku sem tam nějaká bolest jako kdybych mnela dostat MS . Strašně často chodím čůrat a jsem pořád strašně unavená a dokážu proapat i celý den . Strašně ráda jsem usínala a spala na břichu a teď mi to strašně vadi 8o . Začal mi vadit pach jídla , který mi nikdy předtím nevadil . :think: . Často mi je na zvracení :poblion: . Tak bych se chtěla zeptat jestli můžu být těhu ?? :*

• Citovat
  • Upravit
2
3.7.18 23:00

Můžu být těhotná ?? ????

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu.???
Poslední 4 dny mám strašně nafouklé břicho a podbřiško. :? Chodím strašně často čůrat ;).
V podbřišku sem tam nějaká bolest jak kdybych mnela dostat MS :roll:. Jsem strašně unavená a dokážu prospat i celý den :?. Strašně ráda jsem usínala a spala na břiše, ale teď mi to strašně vadi???. Často mi je na zvracení :poblion:. Vadí mi pach jídla, který mi třeba nikdy předtím nevadil 8o. Sama sebe prostě nepoznávám. :think:
Tak jsem se chtěla zeptat jestli jsou tohle příznaky, že bych mohla být těhotná?? :* :*
Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.7.18 23:55

@JuLiAnJa Měla jsi nechráněný sex, kdy byla MS, zpoždění atd.nic podstatného nepíšeš. Příznaků je plný internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
4.7.18 00:20

U nás v lékárně prodávají těhotenské testy, možná je mají i u vás. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.7.18 09:18

@P4ja … Mnela jsem nechráněný sex ,
MS jsem jsem ještě nedostala , mám zpoždění týden .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.7.18 10:22

@JuLiAnJa A slova těhotenský test? Určitě je spolehlivější než diagnóza po netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.7.18 10:26
@P4ja píše:
No zkusila bych se zamyslet, jestli opravdu myslíš vážně svůj dotaz. A co vlastně čekáš za odpověď, když se na dálku poznat těhotenství nedá. Několikrát si ho přečíst a případně projít milion a jednu diskuzi na tohle téma, které tady jsou.

Lépe bych to nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.7.18 10:27
@aiwwa píše:
U nás v lékárně prodávají těhotenské testy, možná je mají i u vás. :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit