Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pampeliškaluna
Tak ja si delala test vcera vecer a dnes rano. A pokazdy // ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zda plašim. Jsem 13 dni po vynechání MS, 7 den po vynechí jsem si dělala test a vyšel takový duch. Druhý den jsem si ho dělala ještě jednou pro jistotu (ráno) a test zesílil, jakože už tam nebyl žádný duch , ale slabší znatelná čárka. Včera tedy 12den po vynechání MS jsem si pro jistotu koupila ten digitální clear blue (citlivost 25 a pred tím to byly 10) a ten mi ukázal negativní výsledek. K doktorovi jsem objednána až za týden a jsem celkem dost nervózní
. Stalo se vám to taky takhle dlouho po vynechání MS? A byly jste tehu nebo ne?
Díky za odpovědi ![]()
Dobrý den máte nikdo zkušenost s tím že test pozitivní a na UL není nic vidět? Paní doktorka mi řekla že je to hodně čerstvé .
@Anonymní píše:
@pampeliškaluna
Tak ja si delala test vcera vecer a dnes rano. A pokazdy //
jooo gratulace! já mám od dr potvrzený 5+6 týden, nemůžu tomu věřit, test už se dobarvil také do dvou //
![]()
Ahoj , chtěla bych poprosit o radu .
Poslední 3 dny mám strašně nafouklé břicho a podbiško.
V podbřišku sem tam nějaká bolest jako kdybych mnela dostat MS . Strašně často chodím čůrat a jsem pořád strašně unavená a dokážu proapat i celý den . Strašně ráda jsem usínala a spala na břichu a teď mi to strašně vadi
. Začal mi vadit pach jídla , který mi nikdy předtím nevadil .
. Často mi je na zvracení
. Tak bych se chtěla zeptat jestli můžu být těhu ?? ![]()
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu.???
Poslední 4 dny mám strašně nafouklé břicho a podbřiško.
Chodím strašně často čůrat
.
V podbřišku sem tam nějaká bolest jak kdybych mnela dostat MS
. Jsem strašně unavená a dokážu prospat i celý den
. Strašně ráda jsem usínala a spala na břiše, ale teď mi to strašně vadi???. Často mi je na zvracení
. Vadí mi pach jídla, který mi třeba nikdy předtím nevadil
. Sama sebe prostě nepoznávám. ![]()
Tak jsem se chtěla zeptat jestli jsou tohle příznaky, že bych mohla být těhotná??
![]()
Děkuji ![]()
@JuLiAnJa Měla jsi nechráněný sex, kdy byla MS, zpoždění atd.nic podstatného nepíšeš. Příznaků je plný internet.
U nás v lékárně prodávají těhotenské testy, možná je mají i u vás. ![]()
@P4ja … Mnela jsem nechráněný sex ,
MS jsem jsem ještě nedostala , mám zpoždění týden .
@JuLiAnJa A slova těhotenský test? Určitě je spolehlivější než diagnóza po netu.
@P4ja píše:
No zkusila bych se zamyslet, jestli opravdu myslíš vážně svůj dotaz. A co vlastně čekáš za odpověď, když se na dálku poznat těhotenství nedá. Několikrát si ho přečíst a případně projít milion a jednu diskuzi na tohle téma, které tady jsou.
Lépe bych to nenapsala
@aiwwa píše:
U nás v lékárně prodávají těhotenské testy, možná je mají i u vás.
ty joo jsem na tom uplně stejně, akorát mám ještě občas špinění