Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj! Má sedmiměsíční dcera trpí zřejmě atopickým ekzémem, který se nyní dost zhoršil. Na doporučení pediatra jsme navštívily dermatologa, který po pohledu „od stolu“ předepsal hypermangan a kortikoidní mast, aniž bychom zkoušely něco méně drastického. Ztratila jsem k němu důvěru, ale žádného jiného dermatologa neznám. Byla bych ráda za doporučení na nějakého opravdu odborníka v Praze. Můžete pomoci, popřípadě mi poslat kontakt? Děkuji předem!
Ahoj edulko, ![]()
taky bych ráda našla fakt dobrého dermatologa pro svého syna.Chodíme k paní doktorce,která při první návštěvě předepíše olejovou lázeń,lipobase krém a lokoid.Když se přijdeš příště ukázat(mimochodem,vyčkáš tak 3hodiny v čekárně,protože není na objednání)dozvíš se,že vlastně všechno máš(myslím mast)a tak naschle.To,že mám Fildu promazávat alespoń 3*denně a mám jednu tubu Lipobáze asi tak na půl roku,to by byl výkon s mastí vystačit.Ještě nikdy se mi nestalo,že by nám předepsala něco jiného.A to už tam chodíme asi 3 roky.
Jelikož se mu ekzém neustále zhoršuje,byla bych ráda za nějakého odborníka.Díky markote ![]()
Ahoj,jestli můžu poradit z vlastních zkušeností kde se speciálně věnují ekzémům tak je to Ahillea Sanatorium,Libčická 397,Praha 8-Čimice,tel.233 553 758 a chodíme k paní doktorce Šimlové.Musíte se tam objednat trvá to tak měsíc ale na řadu jdeš téměř hned.Já sama mám atopický ekzém,můj dvouletý syn také a velice nám tam pomohli.Paní doktorka je velice příjemná a dokonce vám můžou předepsat specielní koupele.Snad jsem trochu pomohla a dej vědět jak jste dopadli.