Dobrý dermatolog v Praze???

36
5.7.05 18:13

Dobrý dermatolog v Praze???

Ahoj! Má sedmiměsíční dcera trpí zřejmě atopickým ekzémem, který se nyní dost zhoršil. Na doporučení pediatra jsme navštívily dermatologa, který po pohledu „od stolu“ předepsal hypermangan a kortikoidní mast, aniž bychom zkoušely něco méně drastického. Ztratila jsem k němu důvěru, ale žádného jiného dermatologa neznám. Byla bych ráda za doporučení na nějakého opravdu odborníka v Praze. Můžete pomoci, popřípadě mi poslat kontakt? Děkuji předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
5.7.05 19:40

Ahoj edulko, :D
taky bych ráda našla fakt dobrého dermatologa pro svého syna.Chodíme k paní doktorce,která při první návštěvě předepíše olejovou lázeń,lipobase krém a lokoid.Když se přijdeš příště ukázat(mimochodem,vyčkáš tak 3hodiny v čekárně,protože není na objednání)dozvíš se,že vlastně všechno máš(myslím mast)a tak naschle.To,že mám Fildu promazávat alespoń 3*denně a mám jednu tubu Lipobáze asi tak na půl roku,to by byl výkon s mastí vystačit.Ještě nikdy se mi nestalo,že by nám předepsala něco jiného.A to už tam chodíme asi 3 roky.
Jelikož se mu ekzém neustále zhoršuje,byla bych ráda za nějakého odborníka.Díky markote :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
6.7.05 01:11

Ahoj,jestli můžu poradit z vlastních zkušeností kde se speciálně věnují ekzémům tak je to Ahillea Sanatorium,Libčická 397,Praha 8-Čimice,tel.233 553 758 a chodíme k paní doktorce Šimlové.Musíte se tam objednat trvá to tak měsíc ale na řadu jdeš téměř hned.Já sama mám atopický ekzém,můj dvouletý syn také a velice nám tam pomohli.Paní doktorka je velice příjemná a dokonce vám můžou předepsat specielní koupele.Snad jsem trochu pomohla a dej vědět jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí