Dobrý dětský psycholog Praha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17869
27.12.11 14:33

Dobrý dětský psycholog Praha?

Poradíte dobrého dětského psychologa V Praze nebo okolí?
Je rozdíl mezi psychologem a klinickým psychologem?
Potřebuji někoho, kdo řeší výchovné problémy předškoláků, má zkušenost s dětmi s poruchou komunikace a umí pracovat s citlivými dětmi. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17869
27.12.11 14:45

A jak se rozlišuje, kde se platí a kde ne? My jsme u dvou psych. vyšetření neplatili nic (Ke Karlovu a na Karláku), ale vím, že třeba PhDr. Špaňhelová dává placené konzultace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 14:50

Kdyz je psycholog ve skolskem zarizeni - nemusi mit FF ani atestaci.
Kdyz ve zdravotnictvi-musi mit FF a musi mit atestaci.Rika se mu klinicky.Ten muze byt pochopitelne i ve skolstvi, ale obvykle o to nestoji.

Platba: zavolat a zeptat se, zda ma smlouvu s Tvoji pojistovnou, resp. poj.ditete.

• Citovat
  • Upravit
36544
27.12.11 14:57

Já jsem docházela do Dětského krizového centra http://www.dkc.cz/, paní byla psycholožka, moc hodná, ale to je už skoro 10let… Zkus si tam zavolat a poptej se jestli berou i jen na terapie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
27.12.11 16:11

A nemáte někdo zkušenost s tou paní Špaňhelovou? Má být dobrá, ale taky je dost drahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.12.11 13:53

Ahoj, osobní zkušenosti s paní PhDr. Ilonou Špaňhelovou nemám, ale mám na ní dobré reference (snad myslíš tu samou) :D
Jinak pokud máš od praktického lékaře žádanku a ten psycholog (pokud má vlastní ordinaci) má smlouvu s Tvojí pojišťovnou, tak neplatíš nic.
Jinak klinický psycholog je psycholog, který nějakou dobu pracoval ve zdravotnictví a má atestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
30.12.11 18:53

Já paní dr. Špaňhelovou znám, z přednášek, ale jako klient s ní zkušenost nemám. Přijde mi hodně jako praktik, ale na druhou stranu třeba propaguje pevné objetí a s tím já mám špatnou zkušenost. Ale to je jednotlivá věc, takhle to asi brát nemůžu. Myslím, že u ní se platí vždycky, že smlouvu nemá s nikým (na stránkách jsem nic takového nenašla).
Díky za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.9.13 20:54

Nevíte, zda lze jít k dětskému psychologovi i s novorozencem/kojencem???
Máme dvouměsíční holčičku a jen řve, už jsem z toho na nervy. Mimino si vůbec neužívám a naopak mám jen negativní pocity. Řve i když je najedená, přebalená, v teple, suchu a nic ji nechybí. Už si nevím rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
25.9.13 07:56

LISASA to si myslím psycholog fakt nepomůže. Leda ty jdi se sebou, aby ses to naučila zvládat. A nemůže mít bolení bříška? A kdy nejvíc řve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.9.13 16:58
@Jahudka84 píše:
LISASA to si myslím psycholog fakt nepomůže. Leda ty jdi se sebou, aby ses to naučila zvládat. A nemůže mít bolení bříška? A kdy nejvíc řve?

boleni briska miva, ale uz poznam kdy breci bolesti a kdy buh vi proc… rve v podstate od rana, jen v kocaru venku je hodna… jinak rve skoro furt. Vzteka se i u jidla, z niceho nic nechce dojidat vse (krmime UM). Nevim, nechapu… Misto abych byla stastna, ze mam krasne zdrave dite, tak jsem jen podrazdena, nastvana, s negativnima pocitama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.4.15 10:11

Obnovuji diskuzi ;)
Nemáte někdo kontakt na opravdu dobrého dětského psychologa, psycholožku pro devítiletou „dceru“ v Praze a blízkém okolí… Jedná se o výchovné problémy ve škole a v družině, problémy s učením… Vše se stupňuje… Nic nepomáhá, zákazy ani tresty, pozitivní motivace… Nemá o nic zájem… Vše je jí jedno… Již jsme byly v Pedagogicko-psychologické poradně se závěrem, že je to absolutně chytré a bezproblémové dítě - ta paní by měla vrátit diplom :poblion: Ještě by možná chtělo upřesnit, dítko má přes tři roky rozvedené rodiče a je spolu se sestrou ve střídavé péči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.12.15 11:07
@TERMAT píše:
Obnovuji diskuzi ;)
Nemáte někdo kontakt na opravdu dobrého dětského psychologa, psycholožku pro devítiletou „dceru“ v Praze a blízkém okolí… Jedná se o výchovné problémy ve škole a v družině, problémy s učením… Vše se stupňuje… Nic nepomáhá, zákazy ani tresty, pozitivní motivace… Nemá o nic zájem… Vše je jí jedno… Již jsme byly v Pedagogicko-psychologické poradně se závěrem, že je to absolutně chytré a bezproblémové dítě - ta paní by měla vrátit diplom :poblion: Ještě by možná chtělo upřesnit, dítko má přes tři roky rozvedené rodiče a je spolu se sestrou ve střídavé péči…

Zdravim…Uz jste nasli toho spravneho psychologa? Dekuji za odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
31.5.16 15:21

Já můžu doporučit psycholožku Magdalenu Novákovou. Ale bude se stěhovat jinam http://www.poliklinikadam.cz/…hologie.html.
A bohužel s doktorama u dcery bojujeme taky. U většiny spolupracuje, ale občas jí musím zneškodnit. Jako naposled na ORL. U zubaře se bohužel nechá jenom vyšetřit, ale opravit zub ne. Takže jednou byla v celkový narkoze, protože těch zubů bylo víc a teď když je problém, tak chodíme na Vinohrady na rajskej plyn. Jinak to s ní prostě nejde. Nechá si všechno vysvětlit, všechno odkýve a jak slyší zvuk vrtačky, tak je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.5.16 16:44

Ahoj, neosetritelne dite resila kdysi ma exkolegyne. Po mnoha utrapach nakonec ona-lekarka, co neuznavala nic jineho nez chemii-skoncila u homeopatik, ktera pry skvele zabrala.Bylo to neco, co se da diteti den predem a pak v dany den. Bohuzel nazev nevim, ani na ni uz nemam kontakt, ale dobrej homeopat bude urcite vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.17 09:19

Ahoj, sháním dětského psychologa - docela to spěchá. ztím jsem nepořídíla - prý mají plno a je jich málo. Poraďte prosím někoho kdo bere nové pacienty a nemá šílené objednací lhůty -raději zdarma, ale klidně i placený.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty