Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, svého lékaře mám ve Zlíně, jen bohužel co se narodila malá tak jsme všichni přestoupili k jiné zdravotní pojištovně a má doktorka s ní nemá smlouvu, takže chci přestoupit zpět, ale na pojistovně mi řekli že to bude možné až ke dni 1.1.2013, takže musím řešit jiného doktora, nejlépe asi tady v Kroměříži, tak vám prosím o informace a o rady nějakých dobrých lékařů, spíše ženy
a kde se dá lehce zajet i s kočárkem…
Děkujiiii
Tak.to.by.zajímalo.i.mě.Vyzkoušela.jsem.v.Km.spousty.lékařů.a.všichni.tam.sedí.asi.jen.že.sedí.Před.důchodem.hrůza.a.děs.Jediný.s.kým.jsem.byla.spokojená.je.Mária.Křeménková.(myslím.že.si.to.jméno.pamatuji.dobře.).Sídlila.na.Havlíčkové.ulici.Odstěhovala.jsem.se.přešla.k.jinému.pak.jsem.se.chtěla.vrátit.k.ní,ale.měla.plno.
je dost doktorů v tom domě naproti komenské školy.dobrá je ta mladá mudr.až nahoře.je tam i kožní,sakra ted si nevzpomenu na jméno,ale zkusím ho najít…vím,že bere.je tam výtah ale myslím,že kočár ti tam nevleze.....o nikom jiným a hlavně dobrým nevím.....
už vím,jmenuje se vladimíra hurdálková.popřípadě ještě mrkni na webovky znamylekar.cz tak si zadáš koho hledáš a máš tam i názory lidí
ahojky děkuji,
ano na komenského, je tam více doktorů, MUDr.Sýkorová, MUDr.Kucián a paní MUDr. Hurdálková a k ní jsem se už napsala..znám to tam, malá i já tam máme kožní paní Náplavovou, takže jsem chtěla tam když to tam znám.. A která z nich je mladá
Jeee takže ta Vladimíra Hurdálková je v mladších letech? tak to je milé, snad není úplně začátečník ![]()
Tak uvidíme, zítra jdu na prohlídku vstupní tak uvidím, je tam prej chvíli
aspon myslím že je hurdálková mladá,nevím kde jsme to vzala
miloš kucián nebere,to vím určitě,chodím k němu a k sýkorové nechod.....
jj není tam dlouho,mamka k ní chodila,než se odstěhovala a byla nadšená
právě jsem mluvila po telefonu s někým mladším co se mi tak zdálo podle hlasu, nejspíš sestřička.. tak uvidíme
jo?kočárek tam vleze,tak to je paráda.netroufla jsem si tvrdit,že se do toho výtahu nasoukáte
jj sestřička je mladá,a paní mudr prej taky…miloš kucián ji chválil a tomu já věřím
tak snad budeš spokojená
snad jo, od té mojí ze Zlína se mi vůůůbec nechtělo, klidně jsem i dojížděla,byla opravdu suprová.. jen bohužel problémy s pojištovnou, tak se nadá a musím k
MišelkaX píše:
ahojky děkuji,
ano na komenského, je tam více doktorů, MUDr.Sýkorová, MUDr.Kucián a paní MUDr. Hurdálková a k ní jsem se už napsala..znám to tam, malá i já tam máme kožní paní Náplavovou, takže jsem chtěla tam když to tam znám.. A která z nich je mladá
Ahoj, já chodím k Dr.Kuciánovy a jsem naprosto spokojená!!
A co nějaký dobrý pediatr v KM??pro moje budoucí mimčo??
![]()
Já řeším taky změnu. O MUDr. Hurdálkové jsem slyšela jen samou chválu.
Za rok a půl bude přebírat po MUDr. Molíkové mladá doktorka Karasová a k té se chystám. Snad bude dobrá.