Praktický lékař pro dospělé, Kroměříž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5679
20.12.11 13:26

Praktický lékař pro dospělé Kroměříž

Ahojte holky, svého lékaře mám ve Zlíně, jen bohužel co se narodila malá tak jsme všichni přestoupili k jiné zdravotní pojištovně a má doktorka s ní nemá smlouvu, takže chci přestoupit zpět, ale na pojistovně mi řekli že to bude možné až ke dni 1.1.2013, takže musím řešit jiného doktora, nejlépe asi tady v Kroměříži, tak vám prosím o informace a o rady nějakých dobrých lékařů, spíše ženy :) a kde se dá lehce zajet i s kočárkem…
Děkujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17368
20.12.11 13:35

Tak.to.by.zajímalo.i.mě.Vyzkoušela.jsem.v.Km.spousty.lékařů.a.všichni.tam.sedí.asi.jen.že.sedí.Před.důchodem.hrůza.a.děs.Jediný.s.kým.jsem.byla.spokojená.je.Mária.Křeménková.(myslím.že.si.to.jméno.pamatuji.dobře.).Sídlila.na.Havlíčkové.ulici.Odstěhovala.jsem.se.přešla.k.jinému.pak.jsem.se.chtěla.vrátit.k.ní,ale.měla.plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
20.12.11 14:17

je dost doktorů v tom domě naproti komenské školy.dobrá je ta mladá mudr.až nahoře.je tam i kožní,sakra ted si nevzpomenu na jméno,ale zkusím ho najít…vím,že bere.je tam výtah ale myslím,že kočár ti tam nevleze.....o nikom jiným a hlavně dobrým nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
20.12.11 14:23

už vím,jmenuje se vladimíra hurdálková.popřípadě ještě mrkni na webovky znamylekar.cz tak si zadáš koho hledáš a máš tam i názory lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.12.11 14:23

ahojky děkuji,
ano na komenského, je tam více doktorů, MUDr.Sýkorová, MUDr.Kucián a paní MUDr. Hurdálková a k ní jsem se už napsala..znám to tam, malá i já tam máme kožní paní Náplavovou, takže jsem chtěla tam když to tam znám.. A která z nich je mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.12.11 14:24

Jeee takže ta Vladimíra Hurdálková je v mladších letech? tak to je milé, snad není úplně začátečník :)
Tak uvidíme, zítra jdu na prohlídku vstupní tak uvidím, je tam prej chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
20.12.11 14:25

aspon myslím že je hurdálková mladá,nevím kde jsme to vzala :mrgreen: miloš kucián nebere,to vím určitě,chodím k němu a k sýkorové nechod.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.12.11 14:25

a s kočárkem jsem tam už byla a vleze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
20.12.11 14:26

jj není tam dlouho,mamka k ní chodila,než se odstěhovala a byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.12.11 14:26

právě jsem mluvila po telefonu s někým mladším co se mi tak zdálo podle hlasu, nejspíš sestřička.. tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
20.12.11 14:27

jo?kočárek tam vleze,tak to je paráda.netroufla jsem si tvrdit,že se do toho výtahu nasoukáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
20.12.11 14:28

jj sestřička je mladá,a paní mudr prej taky…miloš kucián ji chválil a tomu já věřím :mrgreen: tak snad budeš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.12.11 14:39

snad jo, od té mojí ze Zlína se mi vůůůbec nechtělo, klidně jsem i dojížděla,byla opravdu suprová.. jen bohužel problémy s pojištovnou, tak se nadá a musím k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.12.11 17:29
MišelkaX píše:
ahojky děkuji,
ano na komenského, je tam více doktorů, MUDr.Sýkorová, MUDr.Kucián a paní MUDr. Hurdálková a k ní jsem se už napsala..znám to tam, malá i já tam máme kožní paní Náplavovou, takže jsem chtěla tam když to tam znám.. A která z nich je mladá

Ahoj, já chodím k Dr.Kuciánovy a jsem naprosto spokojená!!
A co nějaký dobrý pediatr v KM??pro moje budoucí mimčo?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.12.11 18:14

Já řeším taky změnu. O MUDr. Hurdálkové jsem slyšela jen samou chválu.
Za rok a půl bude přebírat po MUDr. Molíkové mladá doktorka Karasová a k té se chystám. Snad bude dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty