Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S naší dvouleťačkou nás čeká vyšetření nosní mandle, naše Dr. nám doporučila Dr. na poliklinice na Borech (bo je to stejná budova), ráda bych od Vás slyšela další tipy a případně kde a jak nechat nosní mandli odstranit.
Děkuji
My byli na odstranění i na ambulanci ve FN
Ambulance teda natřísknutá, ale aspoň tam bylo hodně hraček. Ani jsme dlouho nečekali na termín. Mohla jem tam být s malým…
Do FN jsme chodili na oční, právě ty narvané čekárny mě dost děsí
A odstraňují někde v Plzni mandle laserem a případně za kolik?
myslím, že cena je do 5tis. Ale kde to dělají nevím
A co se zeptat v té vaší ordinaci ORL kam chodíte nebo tam teprve půjdete?
mag píše:
No tu ORL ordinaci teprve hledám
Moje rada je jít na ORL do FN hned co otevírají tu dětskou ordinaci, pokud máš doporučení tak to nevidím jako problém. To je tam nejmíň lidí
Prostě bez objednání? Tak To asi zkusíme, doporučení ještě nemáme dr. čeká až jí skončí rýma, což bude zřejmě někdy na jaře ![]()
mag píše:
Prostě bez objednání? Tak To asi zkusíme, doporučení ještě nemáme dr. čeká až jí skončí rýma, což bude zřejmě někdy na jaře
Zkus to, to můžete jít i s rýmou ne? Na tu operaci ne, ale do ambulance jo ![]()
jezdím s dětma k doktorce kastnerové na nábřeží,má úžasný přístup k pacientům,ale doporučuji se objednat telefonicky,je tam dlouhá čekací doba…
terdule píše:
jezdím s dětma k doktorce kastnerové na nábřeží,má úžasný přístup k pacientům,ale doporučuji se objednat telefonicky,je tam dlouhá čekací doba…
Dr. Kastnerovou taky doporučuji!! Je opravdu strašně milá. Na to jaký je tam šrumec, tak má pořád dobrou náladu. Když se objednáš, tak se čeká max. 15 minut.. ![]()
má opradu pěkný přístup k pacientům a i příjemné vyšetření…
Holky dík, Kastnerová mě vůbec nenapadla, přitom je tak vyhlášená ![]()
verenika píše:mag píše:Zkus to, to můžete jít i s rýmou ne? Na tu operaci ne, ale do ambulance jo
Prostě bez objednání? Tak To asi zkusíme, doporučení ještě nemáme dr. čeká až jí skončí rýma, což bude zřejmě někdy na jaře
vereniko, nakonec jsme byli v FN. Malá měla sice rýmu, ale nakonec se vyšetření povedlo a 1.3. nastupujeme na odstranění. Takže dík za tip.
Ambulance byla celkem fajn, personál skvělý, čekárna poloprázdná (prázdniny), tak snad hospitalizace bude taky v pohodě.
Mag, můžu se zeptat, jaká byla hospitalizace (personál, pokoj, jídlo atd..)a jak malá a zákrok? Moc díky Monča
Co se týká Dr. Kastnerové, také jsem tam začala chodit na doporučení mnoha známých. A já ji rozhodně doporučit nemohu. Do ordinace si bere najednou 3 pacienty, odbíhá od jednoho k druhému, do toho telefonuje a diktuje zprávu. Nic nevysvětlí. Předepisuje takové kombinace nosních kapek a ATB, které mi ostatní ORL lékaři, kterých jsem se na to ptala, absolutně nedoporučili. A to nemluvím o přístupu k dětem. Jsme zvyklí naší 3 leté dceři všechno vysvětlit a ona si pak většinou nechá všechno líbit. Ale paní doktorka na ní hned vyhrkla, že jestli se bude vrtět, tak dostane na zadek, takže je jasné, že to byl boj.
Oproti tomu Dr. Kastner, který tam s paní Dr. ordinuje je milý, laskavý, vše srozumitelně vysvětlí. Problém je v tom, že dopředu nevíte, na koho narazíte. Já měla „štěstí“ spíš na paní doktorku.
Jinak dřív jsme s malou chodili na dětskou amb. ORL FN Bory a byli jsme spokojeni, jediné negativum je velmi dlouhé čekání.