Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
werunqa píše:MišelkaX píše:Ahoj, já chodím k Dr.Kuciánovy a jsem naprosto spokojená!!
ahojky děkuji,
ano na komenského, je tam více doktorů, MUDr.Sýkorová, MUDr.Kucián a paní MUDr. Hurdálková a k ní jsem se už napsala..znám to tam, malá i já tam máme kožní paní Náplavovou, takže jsem chtěla tam když to tam znám.. A která z nich je mladá
A co nějaký dobrý pediatr v KM??pro moje budoucí mimčo??![]()
Ahojky tak pediatra si hodně chválí Petra Hadrabu.Jdem určitě kněmu ![]()
werunqa píše:
To jméno Hadraba je mi nějaké povědomé..
je na staré poliklinice,jsem tam volala a příjmá tak není u nás co řešit
![]()
JanulkaM píše:werunqa píše:je na staré poliklinice,jsem tam volala a příjmá tak není u nás co řešit
To jméno Hadraba je mi nějaké povědomé..
Jako tam u kruháču směr Kojetín??
JanulkaM píše:
nene,nad kulturákem,na tovačovského
Však tam nahoře je dr.Kuklová někde ne?
werunqa píše:JanulkaM píše:Však tam nahoře je dr.Kuklová někde ne?
Tu neznám,tak nepovím ![]()
jinak vlastně mezi kulůturákem a octárnou,teda jestli ti to pomůže ![]()
werunqo, už jsem ti psala na kroměříž.. my chodíme k dr. Sedlákovi a jsme s ním maximálně spokojení ![]()
Jinak už jsem nahlášená u paní MUDr. Hurdálkové, tak pak vám povím jak na mě působila, ale zatím slyším jen chválu ![]()
JanulkaM píše:werunqa píše:Tu neznám,tak nepovímJanulkaM píše:Však tam nahoře je dr.Kuklová někde ne?
jinak vlastně mezi kulůturákem a octárnou,teda jestli ti to pomůže
No právě tam je i dr.Kuklová-chodila jsem k ní jako dítě.. ![]()
MišelkaX píše:
werunqo, už jsem ti psala na kroměříž.. my chodíme k dr. Sedlákovi a jsme s ním maximálně spokojení
Jinak už jsem nahlášená u paní MUDr. Hurdálkové, tak pak vám povím jak na mě působila, ale zatím slyším jen chválu
Já byla u pí.Hurdálkové jednou-když měl můj dr. dovolenou a byla velice příjemná ![]()
MišelkaX píše:
werunqo, už jsem ti psala na kroměříž.. my chodíme k dr. Sedlákovi a jsme s ním maximálně spokojení
Jinak už jsem nahlášená u paní MUDr. Hurdálkové, tak pak vám povím jak na mě působila, ale zatím slyším jen chválu
Jestli je Hurdálková povahově,jako Hurdálka na ušním,tak bude super.určo je to rodina ![]()