Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nevíte některá z vás kde sídlí Dr. Eliáš v HK? byla mi doporučena konzultace u něja a nikde na webu nemůžu najít adresu, kde bych ho našla. Děkuji
pe.etule píše:
to je zubař, já pitřebuji genetika
Aha.
Tak to bohužel neporadím.. Zadala jsem jméno do vyhledávače a vyjelo to.
Ahoooj, zubař je jeho brácha
Tam jsem chodila taky ![]()
No, v HK dělá pro fakultku - tam se co vím objednává na doporučení přes gyndr. (buď k němu nebo k Hodíkovi).
Jinak spolupracuje s genetikou v Pardubicích - tam se objednává přes www.genetikapardubice.cz a tam zavoláš Bělobrádkový a řekneš, že chceš k Eliášovi…
Mám za sebou teď v prosinci a jeho stopro doporučuju ![]()
Ahojky, tam já jsem byla, taky jsme to hledali, není to v nemocnici ale je to taková jednopatrová budova, vypadá to jako samoobsluha - Jednota, a k němu se tam jde jako do sklepa (Pracoviště Hradec Králové, Foerstrova 1656) http://www.rdgcentrum.cz/…adec-kralove
nebyla to příjemná návštěva, dozvěděla jsem se tam co jsem nechtěla
U mě byl při multidisciplinárním konsiliu, které jsem si musela vybojovat kvůli VVV srdíčka ve 34.tt
Byl moc milý a potvrdil a posvětil správnost našeho rozhodnutí, moc mu děkuji. Je strašně moc fajn člověk a skvělý odborník…
Snad bude pro nás příští rok šťastnější!!
U mě byl při multidisciplinárním konsiliu, které jsem si musela vybojovat kvůli VVV srdíčka ve 34.tt
Byl moc milý a potvrdil a posvětil správnost našeho rozhodnutí, moc mu děkuji. Je strašně moc fajn člověk a skvělý odborník…
Snad bude pro nás příští rok šťastnější!!
tak jsem objednaná, nakonec jdu přímo do FN HK, mohla byste mi prosím nějaká z vás která na tom již byla přiblížit jak to tam bude probíhat? prý je to na budově neurologie je to pravda?předem děkuji
Sice jsem u Doc Eliáše nebyla,alemyslím,že je to vedle neurochirurgie.Tam je diagnostické centrum.Jsou tam ultrazvuky,CT a magnet.Tak si myslím,že je to tam.Kdyžtak se zeptej na vrátnici,kde to je.
Ultrazvuků je po špitále hodně,myslím si že to bude tento.Vedle neurochirurgie taková malá budova.Číslo bohužel nevím,myslím,že 15,ale tím si nejsem jistáJo,a držím palce,ať to vyšetření dobře dopadne.
holky ještě jeden dotaz, genetický UZ se dělá přes břicho nebo vnitřně?děkuji
Holky, dnes jdu také na doporučení k dr. Eliášovi…absolvovali jste před triple testem prvotrimestrální screening? Já ano a vyšel mi zcela negativní a prý je i přesnější…tak mě jen zajímá, jak moc se mám dneška obávat?
já měla taky ten screening v prvním trimestru vše bylo v pořádku ale pak mi vyšlo zvýšené AFP, kuli tomu jsem tam šla a všechno dopadlo dobře i jsem se konečně dozvěděla že budeme mít cácorku
. Dr. Eliáš je moc sympatický chlapík, vše vysvětli komentuje co zrovna dělá. Tak držím palečky aby to dobře dopadlo.
dopadlo to výborně, taky jsem měla zvýšené AFP, pan doktor Eliáš je opravdu kapacita a pan doktor na správném místě!!!