Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nevíte můžu se k panu doktorovi objednat i bez doporuční, čekám dvojčátka a mám hraniční screening...... díky
Určitě
ale na dvojčátka se specializuje Hodík… každopádně i Eliáš je kapacita, která to zcela jistě zvládne ![]()
Ju to moc díky, já právě neví a hledám někoho , kdo se spec. na dvojčátka, díky za tip, chodím do caru a myslím, že i dají i doporučení...... ![]()
@barbarka1 píše:
Ju to moc díky, já právě neví a hledám někoho , kdo se spec. na dvojčátka, díky za tip, chodím do caru a myslím, že i dají i doporučení......
Jako Eliáš je výbornej, ale ty dvojčátka dělá právě spíš Hodík, on je jeden ze dvou lidí v Evropě, který operuje transfúzní syndrom dvojčat, dělá právě tyhle genetické UTZ. Doporučení nepotřebuješ, normálně si zavolej na kartotéku a oni Tě objednají. Pan doktor je trošku takovej svůj, ale neměj obavy, po odborné stránce je naprostá třída ![]()
Ahoj ja u něj nyla tady v Pardubicích ve 20tt a byla jsem fakt moc spokojená. Pan doktor je moc milý a vše vysvětlí…prostě odborník na svem místě. UTZ mi dělal přes bříško.
taky muzu potvrdit,profesor Elias je kapacita
chodila jsem k nemu skoro cele tehotenstvi,soucasne na genetiku ve FN HK,a super..
V prvním těhotenství jsem k němu chodila…Je to opravdu super milý člověk, hodně mi pomohl i psychicky a je to kapacita… Můžu ho doporučit na 100%