Dobrý dětský zubař v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
6.9.13 07:51

Dobrý dětský zubař v Brně

Zdravím všechny, potřebuju najít pro dceru dobrého zubaře v Brně. Budou jí dva roky a ještě jsem s ní u zubaře nebyla ale je už nejvyšší čas. Ideálně Bohunice, Lískovec nebo centrum. Zároveň hledám zubaře i pro sebe, tak by možná bylo dobrý chodit k jednomu, kdyby to šlo. Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
6.9.13 07:53

Já překvapivě doporučím Úrazovku, je to teda střed Brna a myslím, že je to sl. Hučíková, ale nejsem si teď jistá, je to taková mladá kočka a teda dokonalá, už jsme jí tam přetáhli několik dětí a všichni jsou spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.9.13 07:56

@RyBANA a bere i dospělý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.9.13 08:00

@lucik2011 Ahoj, doporučuju moje bývalé pracoviště před nástupem na mateřskou :)
 http://www.diente.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.9.13 08:09

@Kwaczka díky kouknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.9.13 08:47

V bosonohach klinika ascendent
je to relativne nove, mladi doktori, ale lidi si to docela chvali (az na ceny :()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.9.13 08:57

MUDr. Moravcová, ZŠ Labská. Je docela dobrá a máme to k ní kousek. Myslím že dělá i dospěláky, ale já chodím jinam. Zrovna dneska jsem tam s malým byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.9.13 09:05

@iva2009 O té Moravcové přemýšlím, taky bysme to měly kousek, asi tam zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.9.13 09:19

Luciku: 547 353 414 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.9.13 09:21

@iva2009 tak paní doktorka nebere nové lidi, takže hledám dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
6.9.13 11:54

Byla jsem s dcerou v http://www.k11.cz a mé neošetřitelné dítě si nechalo prohlídnout zuby, super mladá paní doktorka, bohužel jsem zapomněla jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.9.13 18:24
@lucik2011 píše:
@RyBANA a bere i dospělý?

Ano, je u ní i manžel a já budu taky přecházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
7.9.13 22:20

@lucik2011 Já chodím k paní doktorce Gulasové. Ordinaci má na České, a budu tam chodit i s naším malým. Paní doktorka je mladá, moc hodná, a jediná zubařka, ze které nemám strach :) http://www.navstevalekare.cz/…-d36050.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.10.16 13:45

Prosim vas..mam velice negativni zkusenosti z klinikou K11..s Mudr Yonisovou..skoro vubec nekomunikuje..neni Ceska..vse resi setricka..Sestricka je velice trpeliva..ma dcera byla neostritelna..u ni se sice vse spravilo..ale pani dokrotka je tzv.„zlatokopka“..nechala jsem u ni majlant za bilou vypln + Entonox ( rajsky plyn). Na druhou objednanou navstevu jsme se dostavili s 10 minutovym zpozdenim( kvuli brnenske doprave a nemoznosti zaparkovat auto pobliz kliniky)..pani doktorka po me chtela zaplatit 1500,– za to, ze nas tedy milosrdne ostri jako nadstandart. To jsem neakceptovala..a jiz ji nenavstivime. Dceru jsem zaregistrovala u Mudr. Zizlavse na Bratislavske, na doporuceni kamaradky..to byla jeste vetsi sila..chtela trhat dceri zub ve kterem mela zanet..pani mudr. byla velice nervozni..dcera dostala hystericky zachvat..pani mudr. na to nemela „nervy“ a poslala nas do cekarny..na to jsem tedy nemela nervy ja :cert:..pokud je nekdo na dite. ktere se boji bolesti neprijemny az vztekly, netrpelivy..k takove zubarce jiz chodit nebudeme, nechapu proc osetruje deti..takze hledame dal..dceri jsem koupila ustni dezinfekci vodu, aby si zanet vylecila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.18 21:19

Zubar v Brne nebo na jih od Brna

Otevreno jako nova diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...