Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, minulý týden jsme byli s přítelem na spermiogramu, protože jsme půl roku neotěhotněli (můj přítel před několika lety podstoupil chemoterapii). Byla jsem překvapená, že ač jsem chtěla jít s partnerem do ordinace, doktor řekl ať počkám venku a neumožnil mi to ani poté, co se ho přítel zeptal, jestli mne má zavolat.
Přítel vyšel z ordinace, řekl že příště už půjde sám a potom dodal, že výsledek je tak špatný, že jediná cesta je umělé oplodnění a to možná až za tři čtvrtě roku.
Nicméně to nevzdám a ráda bych našla doktora, který by mluvil nejen s přítelem, ale i se mnou (přítel jí a udělá co řeknu, ale sám od sebe se nezajímá a veškerá aktivita je na mně), provedl kvalitní vyšetření a navrhl léčbu aniž by první a poslední řešení bylo IVF. Nevíte o takovém fajn doktorovi v Praze?
mohu doporučit paní doktorku Jonášovou, přikládám odkaz http://www.znamylekar.cz/…olog/praha-2 ale nevím, zda ještě přijímá. Pracovala v centru asistované reprodukce a je vážně milá, lidská a dodá hodně optimismu. jinak by jste klidně mohli rovnou i do nějakého centra asistované reprodukce - tam s vámi budou vždy jednat s oběma a vždy dobře. v Praze je rozhodně z čeho vybírat… ![]()
Pokud má on problém tak je dobrý Mudr. Kočí vše se ,ale platí nemá smlouvu s pojišťovnou více o něm na www.andromeda.cz mi tam jedeme v září.
Ahoj
Víc jak rok jsme navštěvovali soukromé centrumART ale nebyli jsme spokojeni.Okamžitě nás natlačili do IVF a KETU. Dlouho jsme se rozhodovali o změně a nakonec jsme se rozhodli pro státní zařízení pro Poradnu neplodnosti Motol. Byli jsme tam v pátek poprvé ale byli jsme příjemně překvapeni.Do ordinace jsme šli s manželem obá.A IVF nám nenutí ale naopak nám byl doporučen IUI a ještě nějaké vyšetření.o mimi se snažíme asi tak 3 roky ale takový ochotný přístup jsme nezažili(dobrý byli i na Imunu v Podolí)
Tak doufáme že tady budeme mít víc štěstí