Dobrý golfáč do 3000,-Kč -prosím poraďte

120
17.12.05 22:47

Dobrý golfáč do 3000,-Kč -prosím poraďte

Ahoj!
Příští rok mám v plánu koupit golfáč. Chtěla bych poradit, který je dobrý, ale maximum je 3000,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.12.05 08:48

Ahoj,
ted jsem koupila pres www.babyexpert.cz golface Chicco na dva tisice, v cene je nanoznik i plastenka. Kocar je lehky, skladaci, da se dat na rameno a ma strisku a sklopne operadlo. Jsem moc spokojena.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.12.05 22:13

Ahojky!

Mockrát děkuji za tip, dívala jsem se na něj a vypadá dobře.

Lilinka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.12.05 23:19

My dostali k prvnim narozeninam (bylo ji pul roku) golface ABC Design a vetsi sunt jsem nevidela, takze letely z domu hned jak po nich kamaradka zatouzila za symbolickou tisicovku, kterou jsem pak dala zpet rodicum. Ach jo kdyby si nechali poradit a koupili treba darkovy certifikat do obchodu s detskym zbozim, kde nakupujeme (mimochodem je to Spuntik).

Kdyz bylo dceri cca 13 mesicu koupila jsem na popojizdeni do meste golfky Espresso od Inglesiny. Byly zrovna v nake akci a prisli mne na ctyri tisice. Krom toho, ze jsou o tridu vejs nez zminovaneho ABC a vlastne i o tridu cenove tak rozdil byl opravdu veliky.

Jezdili jsem s nima vlastne az do podzimu, kdy jsem neodolala golfkach Quinny ZAPP a co vam budu povidat - laska na prvni pohled a pojezdeni. S ruznyma slevama me vysly na 5.500,– a nemenila bych. Jeste dodam, ze diteti je dva a pul a je to idealni kocar na capani, do kocarku, dolu, do kocarku, zase dolu, zase do kocarku. Idealni na mestske popojizdeni, do nakupnich center ani nemluvim…

• Citovat
  • Upravit
958
19.12.05 15:14

Mrkni se na http://www.caryfuk.cz/…y/typ/22:882
Je taky okolo 2000,– a zdá se být dobrý, také na něj mám zálusk. Nikdo ze známých mi nedoporučuje Chicco. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 15:24

http://cam-neonato.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?… mrkni se na tyhle jezdi se s nima skvele
 slunik

• Citovat
  • Upravit
120
19.12.05 16:12

Ahojky!
Moc děkuji za tipy, ale zapomněla jsem uvést že bych chtěla golfáč se spojenou rukojetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
19.12.05 18:50

Jinak u toho golfáče, ketrý uváděl sluník na stránkách www.cam-neonato, je uváděna hmotnost 4,5 kg, ale když jsem ten samý kočár hledala na internetu, tak všude uváděli hmotnost 6,5 kg.

Tak jak to vlastně je?

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.12.05 18:52

„Golfáč“ se spojenou rukojetí je sporťák :D .

Jinak my máme Graco Quattro Tour De Luxe, máme ho tedy z Německa a jsem s ním maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.12.05 20:23

Ahoj, pátrala jsem na netu a našla se spojenou rukojetí Freeline Roly za 2990kc na www.detskydum.cz. Pak se mi taky moc líbí od ABC design mobile nebo discover, ale ty nemůžu nikde na netu sehnat (v kamenném obchodě v Brně stojí okolo 2750 a 2400 ). Jsou fakt krásný, odpružený, s kolečkama víc do terénu a celkem lehký - 6,9kg , ale bohužel zatím nemám vyzkoušeno, taky se teprv rozhlížím. zadávala sem na ně dotaz do nové diskuze..tak uvidím
pá Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
19.12.05 20:50

Já měla (resp. ještě stále mám) tento http://www.klokanek-online.cz/index.php?… , je to průměrný, ale celkem dobrý lehký sporťáček, nebo golfky se spojenou rukojetí, jak kdo chce :D
Ale nejsou až tak lehounké jako jiné golfky - má 8,5kg.

Teď jsem si ale koupila Peg Perego Aria v akci za 3990 (normální cena je 4500Kč) a můžu říci, že je to naprosto dokonalý golfáček, váží jen 5,7kg, úžasně se s ním manipuluje, je prostě skvělý a jsem z něj nadšená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
19.12.05 21:28

ivulka-ma asi tak 6 kg ,ale je hodne siroky a vleze dlouhy a ma celkem velky kosik co hodne uveze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.12.05 22:47

Ahoj.

ABC design tady někdo kritizoval, ale my máme od nich Mobile.
Jsou se spojenou rukojetí, skládají se jako sporťák, mají 6,9kg, velký košík, polohovatelná záda i nožky, odnímatelné madlo, pětibodový pás, boudičku, přední větší dvoukolečko a zadní jednokolečka, spojenou brzdu, za 2650,– a prozatím - kupovali jsme je v září - na ně nemůžu říct křivého slova.
V hlubokém sněhu nejezdím, ale letitý beraní fusak se mi do nich vejde i s ročním dítětem.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky