Dobrý gynekolog Přerovsko

9556
22.4.14 19:12

Ja chodim k dr. Pavlicovi a nemuzu si stěžovat

hodne si chvali dr. Pruckovou nebo dr. Aldhabbah - ale k te bych ja třeba nesla po zkušenostech po porodu…

ono je tezke radit, nekomu nesedne třeba i Pavlica, ale ja jsem s nim opravdu spokojena (utekla jsem od Mifka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1258
22.4.14 19:17

Taky chodim k pavlicovi a max spokojenost. problemy vzdy resil. ale nevim, jestli bere nove pacientky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.4.14 19:20

@Attila8 tak to me mrzi, Aldhabbah je takova drsna, neosobni, ale asi nekomu vyhovuje…ja jsem fakt rada za Pavlicu, zkus zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.4.14 19:25

Ja s chlapama mam lepsi zkušenost nez s zenskyma

tak ještě jedine ta Pruckova, je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.4.14 19:50

Já jsem chodila k Sýkorovi. Byl fakt šikovný. Ale nevím, jestli ještě funguje. Já jsem se před pár lety přestěhovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
22.4.14 19:55

@surikataXY :-D k Mifkovi chodím já a můsím říct, že bych ho taky nedoporučila. můžu se jen zeptat jaký byl tvůj důvod útěku krom toho, že je to studenej čumák co tě se vším odbude? Ale střídá se v ordinaci s paní doktorkou Nerudovou. Hodná paní doktorka kolem 35… vše hezky vysvětlí a poradí… střídám je teď oba a přejdu plně k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
22.4.14 20:11
@Attila8 píše:
dobrá díky, ikdyž nevím jestli zvládnu chlapa, když jsem byla jednou na záskok u chlapa, tak se do mě nemohl dostat tím rozevírákem jak jsem byla stáhlá :mrgreen: furt mi říkal ať vydechnu a uvolním se, ale prostě to bylo peklo :lol: :lol:

vidis, a pro me je prirozenejsi, kdyz mi tam stoura chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.4.14 11:29

@Ivuša.Nen ja byla cely první tehotenstvi spokojena. ale pak jsem sla na ster z cipku, byl tam nalez, sestra mi to zapomněla zavolat - to bylo jejich pravidlo, ze vola sestra, pokud je problém, jinak pacientky pro výsledky nevolaji - a když nevolala, brala jsem to ze je vse ok a otěhotněla. sla jsem na první prohlídku v teh. a sestra na me bafla ze je problém, doktor byl nasranej, jakto ze jsem tehotna, když mam problém na cipku, rekla jsem mu, ze o tom nevim, ze sestra nevolala, on mi řekl, ze jsem si to mela zjistit 8o a jestli je to dite chtene 8o 8o tehotenstvi nebylo uspesne, musela jsem na vycisteni po potratu, potom me zase sjel, proc k nemu jdu na KO - přitom me sestra objednala, ze po zakroku v nemocnici se k nim chodi do 14 dnu na KO. no ale to bych všechno ještě zvladla, nicmene mi řekl, ze nesmim pul roku otěhotnět, na muj dotaz proc, mi nedokazal odpovědět, pry ze je ze stare skoly a tak se to dřív doporucovalo :roll: no a ja otěhotněla prakticky ihned a když jsem se sla k sestre osobne objednat, zacala na me ječet, jestli jsem normalni, jestli nevim jak se chranit, když mi rekli, ze nesmim otěhotnět, ze to teda je vrchol, co jsem si dovolila 8o ale ze at si to vyridim s panem doktorem. zustala jsem jak oparena, nehelede na to, ze to slysely všechny pacientky v cekarne. hned ten den jsem se prehlasila k Pavlicovi a to „něco“ na cipku byl jen bezny zanet, rikal, ze s tehotenstvim se to vůbec nevylucuje, nechapal, proc me Mifek tak vystresoval a donosila jsem krasnou zdravou holcicku, tehotenstvi i porod bez problemu.
když jsem pak ještě sla k Mifkovi k sestre pro vypis z karty, tak se mi trochu omlouvala, ze na me nechtěla kricet, jestli nahodou neodchazim kvůli ni, ale odmitla jsem se s ni bavit, vzala papir a odesla

no trochu jsem se rozepsala :lol: pokud je ta nova dr dobra, není důvod ji menit, ale Mifek uz je fakt starej protivnej dedek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.4.14 19:38

Me na tom vsem nejvic nasralo to, ze oni neuznali chybu, ani se neomluvili, ze sestra nevolala, proste doktor to hodil na me, jak kdybych byla nejaka blbka…ale asi pak sestre dal sodu, ptz ona na me ječela jak prastena, přitom to byla moc fajn a mila zenska…

ale je to tak, jak si ke me dr něco zkusi, odchazim, odesla jsem tak s dcerou od detske, to bylo taky utrpeni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
23.4.14 22:22

@surikataXY no pááááni. chodím k němu od 15 let, z toho jedno těhotenství a druhé teď doklepávám, ale už sem byla asi 3× nebo 4× u té nové. no přejdu k ní úplně, po tom co se ti s ním stalo. to můžu být ráda,, že sem s ním žádný konflikt neměla. možná proto, že sem se ho na nic radši nikdy neptala, buď neodpověděl, nebo ze mě udělal idiota, tak sem otázky vzdala. ale u té sestřičky mě to překvapuje… hodnější neznám… a od které dětské jste utekli? třeba k ní chodíme taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.4.14 08:08

@Ivuša.Nen me ta sestra taky prekvapila, ptz v prvním teh. jsme tam prokecaly desitky minut, když jsem tam sedela na monitoru, potkavaly jsme se i ve meste a vždy koukala do kocarku atd., ale jak jsem psala, myslim si, ze ji doktor vynadal, ptz to byla jeji chyba, ze mi nezavolala, no a ona to pak psychicky proste nezvladla, ze jsem otěhotněla…nicmene aby na me ječela, to je prehnana reakce :nevim:

utekly jsme od Tomankove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
24.4.14 09:04

@surikataXY no jo, chudak sestra.taky je jenom clovek, ale mohli aspon uznat ze to zadrbali oni a ne hned rvat.my chodime do predmosti chmelarova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí