Nosifol vs. inofolic

1064
22.4.14 10:32

Ahoj, tak ja mela nosifol a po nem jsem mela jednou ms. Jinak mi to v nicem nepomohlo. Brala jsem to skoro rok. Zkus si precist jine diskuze je jich tu o tom hodne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1064
22.4.14 12:42

No ono na kazdeho zapusobilo neco jineho. Muzes zkusit inofolic on je i levnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 16:33

A ty mas jen anovulacni cykly, nebo mas i jiny problem? Ja mam treba PCO a nemam ani ms natoz ovulaci :-) a ten nosifol nebo inofolic mi ma dodat slozky, ktere memu telu chybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 18:11

A tvuj dr nehledal pricinu? Ja jednou tehotna byla, ale nedopadlo to. Ted jsem byla na laparoskopii a snazeni zacina na novo. Beru utrogestan na ms. Ty nebers na ms nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 18:48

No tak nejdriv jsem si myslela, ze bys mohla mit taky pco podle toho co pises (pribirani, chloupky, bez ms), ale kdyz ti nerekli ani nic pri darovani, tak to nevim. Zase je pravda, ze u pco je vajicek hodne jen nedochazi k jejich uvolnovani. Tak nechces zkusit jineho doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 18:49

Jo a jake hormony ti nasadil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 18:58

No nejsem doktor, ale ja si myslim, ze by to mohlo byt to pco. Jo to znam, taky zkousim vse mozne, ale muj dr je skvely a pomaha mi. Urcite zmena doktora je dobry zacatek. Jen mi prijde jako nesmysl, aby ti daval hned clostik bez vetsiho vysetreni. Ja se ke clostiku jeste nedostala a to me leci rok. Beru jen ten utros a ted asi zacneme kontrolovat ovulaci jestli se to po operaci trochu nesrovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 19:20

Tak muzes ted vyuzit cas a necpat se hormonama, ale zkus nejake bylinky na ocisteni tela nebo na upravu ms. Jsou o hodne levnejsi nez ruzne pripravky. Zmen doktora a s nim se domluv na postupu co budete delat a chvili pred prijezdem manzela muzes zacit s lecbou :-) je to lepsi nez se ted cpat hormonama kdyz tu manzela nemas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 19:30

Tak drzim palecky :-). Verim, ze se na nas stesti usmeje i kdyz to nebude treba hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 19:39

Jsem na tom podobne :-D musime bojovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.4.14 20:23

Me taky nikdy nenapadlo, ze otehotnet bude takovy problem. Tolikrat jsem se bala ze nechtene otehotnim a jak se zda, tak zbytecne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
22.4.14 20:30

Ahoj holky tak já zkoušela jeden měsíc nosifol, a po radě Dr. nasadila Inofolic, min. cyklus jsem měla poprvé pizitivni ovu test dokonce dva dny po sobě, nevim jestli je to jen tím, pila sem i kontryhel tak kdo ví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85871
9.5.14 22:14

Taky ted resim, co objednat :think: jedno baleni Inofolicu uz mi doma lezi pul roku neotevrene, tak asi zacnu tim. Ale mozna by byl lepsi Nosifol, kdyz obsahuje i neco navic, tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85871
26.9.15 12:52

Koukam, ze jsem tu psala pred rokem a za tyden nasla // i bez tech pripravku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí