Dobrý hotel pro psy Brno, Břeclav

9454
11.10.12 11:50

dobry hotel pro psy brno/breclav

Zdravim ve spolek…prosim.. vyuzivate nekdo v okoli brna ci breclavi hotel pro psy a jste s nima spokojeny? potrebuji nejaky doporucit..jen tak bez recenzi si netroufnu nekomu psa dat…potrebuju aby to byl nekdo kdo ma ty psy fakt rad a zalezi jim na nich. za doporuceni a info moooc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
630
11.10.12 13:02

Ahojky,
my jsme dávali psa do http://www.doghotel.wbs.cz/Nabidka.html

Byli jsme u rodičů v Hodoníně. Bylo to tedy jen na noc. Ale teď ho tam budeme dávat na čtyři dny.
vím, že o cenu ti asi nejde, ale i ta je super.
je tam pán s paní, vše super domluva. venčení 4× denně.
ale jak říkám, bylo to na jednu noc. Teď to bude na víc. tak uvidíme.
jinak jsme z Pardubic, tady máme super útulek ale časově by tam musel být o dva dny déle :(
tak volíme tuto variantu.
bylo tam čisto, jede se tam tedy úplně někam dozadu za vesnici, asi k zahrádkám. ale zahrada velká a ubytování pro pejsky též.
Z pohledu člověka jednoduše zařízeno. Jako ty stránky.
ale myslím, že to nic nedokazuje. :)

jo a máme německého ohaře. teď je mu rok a dva měsíce.
Předtím mu bylo 7m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.10.12 13:17

@zanetad diky..tady o tom zrovna vim…ten si chvali moc moje kamaradka co tam psa dava uz dlouho ze jsou moc fajn..ale ja debil jsem jim psala email kde sem se snazila popsat vsechny neduhy naseho psa (boji se bourky, obcas steka, nesmi se poustet z voditka neb by jim zdrhnul) ale jinak je to mazel a na hlidani bezproblemovy - nemyslim ze by to byl nejakej potizista..normalni lehce rozmazlenej pes :mrgreen:..jenze jsem to asi spatne vyvazila jeho kladama a pan mi napsal ze takovyho psa nechce prijmout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
11.10.12 13:31
@mikitaa píše:
@zanetad diky..tady o tom zrovna vim…ten si chvali moc moje kamaradka co tam psa dava uz dlouho ze jsou moc fajn..ale ja debil jsem jim psala email kde sem se snazila popsat vsechny neduhy naseho psa (boji se bourky, obcas steka, nesmi se poustet z voditka neb by jim zdrhnul) ale jinak je to mazel a na hlidani bezproblemovy - nemyslim ze by to byl nejakej potizista..normalni lehce rozmazlenej pes :mrgreen:..jenze jsem to asi spatne vyvazila jeho kladama a pan mi napsal ze takovyho psa nechce prijmout :,(

o. k :palec:
dobře i pro nás, další doporučení co znám ;)
to my máme také spoustu neduh :mrgreen:
no lovecký pes ;) ale neříkáme o nich… hlavně na to jaký je to hrdina jinde. je to pěkná kňukna a vše si vykňučí nebo nově i vyštěká :roll:

tak tam musíš pod jiným jménem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.10.12 15:32

Ahoj :mavam:
Nevím že by v Bv něco takového bylo, ale když jsem potřebovala pohlídat psa neo kočky dala jsem je do útulku v Bulharech..Pani se o ně starala pekne, s pejskem chodila na procházky…
Stálo nás to jen nějaké granule které jsem ji darovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.10.12 20:25
@Denisa313 píše:
Ahoj :mavam:
Nevím že by v Bv něco takového bylo, ale když jsem potřebovala pohlídat psa neo kočky dala jsem je do útulku v Bulharech..Pani se o ně starala pekne, s pejskem chodila na procházky…
Stálo nás to jen nějaké granule které jsem ji darovala

je diky…tam jsem vozila na vanoce vzdyky granule…a ani me to nanepadlo se tam zeptat. diiiky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.5.20 21:49

Hotel pro psy Zlínský kraj

Zdravím, dovoluji si oživit tuto diskuzi :D Potřebuji Vaše rady a zkušenosti :roll:
Máte nějaké zkušenosti (dobré i špatné) s hotelem pro psy ve Zlínském kraji (nebo do 20km od Uherského Hradiště)? Který by jste doporučili? Máme hodně rozmazleného psa :roll: :mrgreen: chceme pro něj to nejlepší, aby se jí věnovali individuálně např. co se týká krmení, také je ze začátku dost bojácná :oops:. Jelikož je malá, tak ubytování vevnitř, ale to si myslím, že je skoro všude.
Budu moc ráda za Vaše zkušenosti, nebo zkušenosti Vašich známých. Předem děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný