Jakýho pejska do panelákovýho bytu

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
781
9.10.12 15:21

jakýho pejska do panelákovýho bytu

Jakýho pejska máte v panelákovým bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
9.10.12 15:26

@tegereen obecně se dá říct, že v paneláku může být jakýkoliv pes, pokud bude mít dostatek vycházek. Ale já s tím moc nesouhlasím, velký pes v bytě mi nesedí ale z těch malých či středních plemen se dá podle mě vybrat cokoliv. Záleží na tobě, co si tak představuješ, nevybírala bych jen podle vzhledu ale hlavně podle povahových vlastností, náročnosti na výchovu, pohyb a zábavu…to ostatní už je vedlejší. Počítej s tím, že pes, který žije v bytě by měl mít možnost alespoň 2-3 hodinové procházky každý den, pokud chceš štěně, tak ze začátku bude potřeba s ním chodit ven i každé 2 hodiny, aby se naučil, že doma se nevenčí. A samozřejmě to chce i výchovu, naučit pejska základní povely a trochu samostatnosti, aby po tvém odchodu nevyváděl a nerušil celý panelák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
9.10.12 15:29

Ani tak nezáleží na rase, ale spíš na tom, aby měl člověk na psa čas, aby se mu dostatečně, vzhledem k jeho potřebám, věnoval. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
9.10.12 15:31

Jinak mám dvě kamarádky, které mají psa v bytě. Jedna má westíka, druhá labradora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
9.10.12 15:32

Rozmýšlím se mezi jorkšírkem a čivavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.10.12 15:35

@tegereen tak to jsou plemena určitě vhodná do bytu, tam není moc co řešit…ale jak píšu, hlavně to chce tu výchovu a to i u takto malých plemen, někdo má pocit, že malí psi to nepotřebují a pak jsou z nich uštěkaní, protivní hajzlíci, co akorát obtěžují, tak bacha na to a prvně si načíst něco o výchově psa, ať víš do čeho bys šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.10.12 15:48

Ahoj,
my máme doma v bytovce dva malé hafíky. Jeden je papírák malý německý špis a druhý je kříženec-nalezenec jorkšíra s malým knéračem a pohoda, když jsou ted dva, tak jsou spokojený, že se nenudí, když nejsme doma. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
122
9.10.12 15:58

Ted bydlime v baracku, ale predtim jsme byli taky v bytovce- mame sharpejku - dovolim si rict, ze klidnejsiho psa do bytu si neumim predstavit- nesteka- jen zcela vyjimecne- cca 1× za tyden- to ji neco musi uz fakt vytocit :lol:
Na prochazky se ji moc nechce- chodime rano, odpoledne po praci a vecer, ale rozhodne neni na zadne dlouhe chozeni..Ted bydlime blizko lesa, tak se tam chodime projit, ale pak cely zbytek dne odpociva..A je to hrozny mazel, i k detem- mame 8 mesicni dcerku a rano obcas spime vsechny 3 v posteli, kdyz tatka odejde do prace :pankac: A jeste jsem zapomela- jsou hrozne cistotni- jen jednou se nam jako stene doma vycurala, kdyz jsme ji opravdu dlouho nechali, ale hrozne se za to chudak stydela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
9.10.12 16:49

Ahoj já bych doporučila stafordširskýho bullteriera..ano ted si řeknete bojové plemeno, ale omyl…nejlepší nejumazlenější pes a nejvhodnější k dětem…není to Staford, ale stafbul váha je okolo 15kil je to střední plemeno bezmezně miluje svého pána a chce být mu na blízku takže mu stačí maličký prostor, samozřejmě pak dlouhé procházky…pes neštěká!!! je to kliďas, psy ho moc nezajímají nejradši má lidi. do konfliktu ze psem se dá minimálně to už musí pes vyloženě po něm jít, jinak odchází nemá důvod se sním zahazovat. Máme teď 6měsiční miminko, a pořád se kněmu tulí nejradši by ho teda lízala..a venku teda začla hlídat před psama kočár to sme koukali, ptž tohle plemeno neumí hlídat, takže by vás zloději vykradli a pes by šel s nimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
9.10.12 16:55

Ahoj, my bydlime taky v byte a mame bisonka. Myslim, ze je to super pes prave do bytu, hlavne tim, ze nelina a je to male plemeno. Bisoni maji veselou, hravou, pratelskou povahu. Navic ani na venceni nesjou narocni, jsou to spise gaucaci. Nikdy se nestalo, ze bychom meli okousany, nebo zniceny nabytek. Vetsinu voneho casu travi spankem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.10.12 16:59

No hlavně si rozmyslet, co s tím psem budu dělat, jestli nějaké sporty, nebo to má být jen společník na procházku 3× denně kolem bloku.
Jorkšír a čivava mi přijde docela rozdíl v povahách :nevim: Nevybírejte podle vzhledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
9.10.12 17:44

My teda máme v paneláku Stafodku a teda takovýho mazla jsem v životě neviděla.. Každýho vítá jako nejlepšího kamaráda, štěká jen když se jí nelíbí nějaký hlasitý zvuk na chodbě, což není často, když vidí psa, tak si lehne na zem a vrtí ocasem, nedala by dopustit na naší rodinu a všechny nás hrozně miluje, což nám dává najevo vším co dělá, děti má ráda a dokonce když jsem chovala potkany tak si s nimi hrála a olizovala je.. ;) a sousedi nad náma mají Kokršpaněla a ten nezavře hubu od půl sedmé ráno do dvou hodin, než přijde sousedka domu.. Kolikrát mam sto chutí jí říct ať ho dá pryč když ruší celej dům :cert:

• Citovat
  • Upravit
1774
9.10.12 21:48

Já mám anglického kokra a je to miláček, rád se mazlí a spinká a občas když ho to chytne tak je i aktivní…je to spíše mazel…pravidelně chodíme ke kadeřnici na stříhání takže ani nechlupatí

foto:takhle mi spinká s pupíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.10.12 22:38

Ahoj my máme v bytě francouzskýho buldočka a samozřejmě můžu taky jedině doporučit, je to zlatíčko, klidná, neštěká, miluje kontakt s lidma, hlavně s dětma, žádný dlouhý procházky nepotřebuje :) Asi jako každej bych doporučila psa, kterýho mám doma a se kterým mám zkušenosti, ale hlavní je opravdu to, jak si mazlíčka vychováš, jak ho naučíš, kde má svoje místo, že se nečůrá doma ale venku a tak. Pejsci jsou moc chytrý stvoření a když mu dáš čas a prostor, mile tě překvapí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.10.12 22:45

holky mozna me ukamenujete ale ja mam 7 letou labradorku, a je zlata!!! Je velka ale nechce byt ani venku nejak prehnane plne ji vyhovuje panelak! Je to nase zlaticko! Kdysi jsme meli sourozence pekinezy ale to se moc k detem nehodi, me pekne jako 11 lete dite kousal, uz ne! Proto jak umreli starim 8,5 a 12 let, chtela jsem labradorku nedam na ni dopustit a rozhodne doporucuji fenecku! Je citlivejsi k detem a mazlivejsi a pes doma zmackuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný