Dobry neurolog

118
7.6.10 20:22

dobry neurolog

Ahoj maminky,
Prosim vas poradit dobreho detskeho neurologa.
Dnes jsem zavolala neurolozke, kterou poradila nase p-i pediatorka, ale ta nam dala termin az 13/07. My jsme snazime prestehovat do ciziny uz 01/07, tak premyslela, ze mozna najdu jineho neurologa. Mohla by bez doporuceni od pediatorky?
Dekuji.
P.s. Sorry za cestinu, jsem cizinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
7.6.10 20:31

ono by treba chtelo napsat kde bys toho neurologa potrebovala najit.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.10 20:35

Já chodila s Anežkou v Praze k paní doktorce Tycarové do ulice Na Hřebenkách. Ale objednala nás taky za nějakou dobu. Byli jsme tam několikrát a byla jsem s ní spokojená. Jestli je dobrá nebo ne, nedovedu posoudit, naštěstí jsme tam šli jen s tím, že se Anežka nerovnoměrně vyvíjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.6.10 20:40
Taminka píše:
ono by treba chtelo napsat kde bys toho neurologa potrebovala najit.. :wink:

WAW, sorry, to by bylo v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
7.6.10 20:46
Svobodka píše:
Taminka píše:

tak v Praze máme výbornou dr. Popelkovou, polikl. Olšanská, aletermíny má taky šíleně dlouhé, takže do prvního července to nevidím reálně, a to asi nikde moc, lékařů málo, pacientů hodně, bude čas dovolených, ale zkusit to samo můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.6.10 20:59

My máme dotorku Korsovu na Budějovický a taky naprostá spokojenost, ale tatáž potíž, pravděpodobně nebude mít termín dřív jak v srpnu. :( A je to teda s doporučením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.6.10 21:02
kubykula píše:
Svobodka píše:
Taminka píše:
tak v Praze máme výbornou dr. Popelkovou, polikl. Olšanská, aletermíny má taky šíleně dlouhé, takže do prvního července to nevidím reálně, a to asi nikde moc, lékařů málo, pacientů hodně, bude čas dovolených, ale zkusit to samo můžeš.

Tak ja volala primo D-e Popelkove, to je ona kdo ma volno az 13/07! Olsanska 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.6.10 21:04
keyselavi píše:
My máme dotorku Korsovu na Budějovický a taky naprostá spokojenost, ale tatáž potíž, pravděpodobně nebude mít termín dřív jak v srpnu. :( A je to teda s doporučením.

Nebo myslim ze to byla ona..... :roll: Oni tam maj jenom ednu neurolozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.6.10 21:06

Já chodím též k paní dr Tycarové na Prahu 5 .. dobré je u ní i to že tam člověk nikdy moc dlouho nečeká naštěstí pokaždé když jsme byli objednaní na určitou hodinu tak nás taky v tu dobu vzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
7.6.10 21:33

To je bohužel problém všech dětských neurologií… my chodíme na Prosek, paní doktorka moc příjemná, nicméně dřív než píšeš, by Vás nevzala ani omylem…
Dětí je hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
7.6.10 21:38

POkud potřebuješ dětského neurologa,tak stejně je to na delší lokte-buď vás pošle na cvičení,pokud je to mimčo a má problém se svalíky…prostě neurologie není obor na jednu návštěvu.Takže pokud se chystáte stěhovat,tak bych tady již neurologii neřešila a vyřešila jí až v novém bydlišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.6.10 07:57

Ahoj, my jsme byli skoro před dvěma lety na klinice Ke Karlovu, ale jméno doktorky bych musela někde pohledat. Měli jsme akutní problémy a dva týdny na to jsme měli letět do Ameriky. Nevěděli jsme, jestli můžeme letět po tom, co u Lukáška proběhlo cosi podobného epileptickému záchvatu. Když jsem vysvětlila situaci, vzali nás do týdne. Jestli to není akutní, tak bych to ale asi řešila až v místě nového bydliště. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.6.10 13:16

Tak jsme dohodli na 10/06 MUDR. BOHUMIL GLOSER.
Jedno mimco jede na dovcu, tak nas vzali. Je to Dětská neurologie a rehabilitace, EEG. Uvidime, doufam ze vsechno budet v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.16 21:07

Dobra neuroložka

Mudr Jaroslava Hanušova sídli ke karlovu 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
14.8.18 00:11