Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
Prosim vas poradit dobreho detskeho neurologa.
Dnes jsem zavolala neurolozke, kterou poradila nase p-i pediatorka, ale ta nam dala termin az 13/07. My jsme snazime prestehovat do ciziny uz 01/07, tak premyslela, ze mozna najdu jineho neurologa. Mohla by bez doporuceni od pediatorky?
Dekuji.
P.s. Sorry za cestinu, jsem cizinka.
ono by treba chtelo napsat kde bys toho neurologa potrebovala najit.. ![]()
Já chodila s Anežkou v Praze k paní doktorce Tycarové do ulice Na Hřebenkách. Ale objednala nás taky za nějakou dobu. Byli jsme tam několikrát a byla jsem s ní spokojená. Jestli je dobrá nebo ne, nedovedu posoudit, naštěstí jsme tam šli jen s tím, že se Anežka nerovnoměrně vyvíjela.
Taminka píše:
ono by treba chtelo napsat kde bys toho neurologa potrebovala najit..
WAW, sorry, to by bylo v Praze ![]()
Svobodka píše:Taminka píše:WAW, sorry, to by bylo v Praze
tak v Praze máme výbornou dr. Popelkovou, polikl. Olšanská, aletermíny má taky šíleně dlouhé, takže do prvního července to nevidím reálně, a to asi nikde moc, lékařů málo, pacientů hodně, bude čas dovolených, ale zkusit to samo můžeš.
My máme dotorku Korsovu na Budějovický a taky naprostá spokojenost, ale tatáž potíž, pravděpodobně nebude mít termín dřív jak v srpnu.
A je to teda s doporučením.
kubykula píše:Svobodka píše:tak v Praze máme výbornou dr. Popelkovou, polikl. Olšanská, aletermíny má taky šíleně dlouhé, takže do prvního července to nevidím reálně, a to asi nikde moc, lékařů málo, pacientů hodně, bude čas dovolených, ale zkusit to samo můžeš.Taminka píše:WAW, sorry, to by bylo v Praze
Tak ja volala primo D-e Popelkove, to je ona kdo ma volno az 13/07! Olsanska 7.
keyselavi píše:
My máme dotorku Korsovu na Budějovický a taky naprostá spokojenost, ale tatáž potíž, pravděpodobně nebude mít termín dřív jak v srpnu.A je to teda s doporučením.
Nebo myslim ze to byla ona.....
Oni tam maj jenom ednu neurolozku?
Já chodím též k paní dr Tycarové na Prahu 5 .. dobré je u ní i to že tam člověk nikdy moc dlouho nečeká naštěstí pokaždé když jsme byli objednaní na určitou hodinu tak nás taky v tu dobu vzala…
To je bohužel problém všech dětských neurologií… my chodíme na Prosek, paní doktorka moc příjemná, nicméně dřív než píšeš, by Vás nevzala ani omylem…
Dětí je hodně…
POkud potřebuješ dětského neurologa,tak stejně je to na delší lokte-buď vás pošle na cvičení,pokud je to mimčo a má problém se svalíky…prostě neurologie není obor na jednu návštěvu.Takže pokud se chystáte stěhovat,tak bych tady již neurologii neřešila a vyřešila jí až v novém bydlišti.
Ahoj, my jsme byli skoro před dvěma lety na klinice Ke Karlovu, ale jméno doktorky bych musela někde pohledat. Měli jsme akutní problémy a dva týdny na to jsme měli letět do Ameriky. Nevěděli jsme, jestli můžeme letět po tom, co u Lukáška proběhlo cosi podobného epileptickému záchvatu. Když jsem vysvětlila situaci, vzali nás do týdne. Jestli to není akutní, tak bych to ale asi řešila až v místě nového bydliště. ![]()
Tak jsme dohodli na 10/06 MUDR. BOHUMIL GLOSER.
Jedno mimco jede na dovcu, tak nas vzali. Je to Dětská neurologie a rehabilitace, EEG. Uvidime, doufam ze vsechno budet v poradku.