Porod v prosinci

30
6.6.10 19:03

porod v prosinci

Hezký den,
chtěla bych se zeptat porod budu mít okolo 25.12.2010 co bych měla mít sebou do porodnice pro miminko aby mi nenastydlo???Ještě jeden dotaz jaké máte zkušenosti s porodicí Motol??děkuji za odpovězení otázek. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
6.6.10 19:06

já mám syna v listopadu a měla jsem pro něj bodíčko s dlouhým rukávem punčocháčky kalhoty přes to pletené bčkůrky pletený svetřík tak jsou ho dala do kombinézky a pak ještě do fusaku do autosedačky a samozřejmě 2 čepičky jednu tenkou druhou teplejší :-)v té sedačce mi nebyl skoro ani vidět :D

• Citovat
  • Upravit
14335
6.6.10 19:10

malý se narodil 25.prosince.. Myslím, že záleží i na počasí někdy jsou tuhé mrazy někdy teplěj. Já jsem měla dlouhé body dupačky teplé, kabátek, světřík, pletené papučky a kombinézu. v autě jsme měli ještě deku, ale záleží jak budete moc topit. přijeli jsme po 45 min jízde - ani ne spocení, ani nějak chladnější, akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.6.10 19:58

Ahoj, starší je 30.12., ten rok nějak extra mrazy nebyly a měli jsme body, overálek, svetřík, kombinézku, deku, čepičku. Ale řekla bych že i kdyby mrazy byly tak oblíknu stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
7.6.10 08:22

Taky jsem rodila v prosinci. Do porodnice nemusíš nic - je tam vytopeno na 25 stupňů (takže mu bude chladno spíš pak doma) a mají tam košilky, zavinovačky a ještě peřinku (tu jsem nedávala, přišlo mi to fakt moc). Na cestu jsme to vyřešili tak (bylo minus 14) že můj táta zůstal v autě a topil na plný kule a manžel s ní utíkal. Měla body, overálek, ponožky, fleecovou mikinu, rukavičky, čepičku a deku. A v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
7.6.10 21:36

Ahoj, já rodila 24.12., mimi jsme na cestu oblékly do bonýčka s dlouhým rukávkem, ponožtiček, rukaviček, smaetových kalhot a kabátku, bavlněné čepičky a zimní kombinézky v celku - sobíka :lol: . Pak jsme ho ještě zachumlali do teplé flísové zavinovačky emitex.

• Citovat
  • Upravit
40
15.12.11 06:34

Těhotenství v prosinci

Ahoj všem maminkám. :) Já bych měla rodit tento měsíc a nějak by mě mrzelo,kdyby malá přišla na Vánoce.Mém ještě jednu dcerkua ta by byla hodně smutná,kdybych na Vánoce nebyla doma.Vím,že asi spousta maminek je štastnych,když mají miminko na Vánoce,jako Vánoční miminko,ale já moc ne..hlavně mě prosím neodsuzujte.Jsem z toho spíše v takovém zvláštním rozpoložení,takže asi i nervozní,což pro miminko není dobrý.Měly jste taky,nebo máte takové pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
15.12.11 11:44

Ahoj, jsem na tom obdobně, mám termín 4.1.2012, takže je možné, že se narodí i dřív, mám doma čtyřletou Leničku a taky bych byla ráda, kdyby přes Vánoce, nebo aspoň Štědrý den vydržel ještě v bříšku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
15.12.11 17:01

Nevím, proč by Tě měl za to někdo odsuzovat, to, že chceš být na Vánoce doma s rodinou, naprosto chápu! Vánoce v nemocnici, byť s miminkem - fuj. Moje mamka to tak měla s bráchou a prý celou dobu brečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.12.11 17:12

Já bych taky brečela :,( ,mě by bylo líto starči dcerky.Ta by to taky oplakala.Když už jsou děti,tak je horší být někde jinde.Tak nevím,kdy bude chtít malá na svět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí