Dobrý urolog - poraďte

7592
15.2.11 15:44

Dobrý urolog - poraďte

kdo poradí dobrého urologa pro manžela? Který by ho vyšetřil a nasadil léčbu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
15.2.11 15:54

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
15.2.11 15:59

UH, hledám kvůli neplodnosti manžela, androlog chce pořádného urologa, ale v našem okrese se obávám, že tu není nic dobrého …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
15.2.11 16:04

Tak to je mi líto - u nás tady na Severní Moravě bych ti poradila, ale u Vás teda netuším. Zkoušela jsi stránky známý lékař? Mohlo by to pomoct s výběrem. Držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
15.2.11 16:49

a u vás je to kdo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
15.2.11 17:21

Mudr. Havlík - manža má sice jiné problémy, ale až tento lékař se mu opravdu věnuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.2.11 21:23

Ahoj, já jsem z okolí UH. Ale osobní zkušenosti mám z urologie v Brně (nemocnice u Sv. Anny + http://www.poliklinikanovemodrice.cz/) MUDr. Filipenský mě operoval strojem Da Vinci, kterým operuje i chlapům prostatu. Je fajn, že mají tady tu svoji ordinaci v Modřicích, kde se vůbec nečeká, ale operace ti domluví v nemocnici a operuje + na kontroly zase k němu. Asi už předbíhám, ale lepší operovat manžela tímhle než ho nechat řezat obyčejně. Jsem ráda, že jsem se dostala do rukou právě jim. (Jinak Filipenský má humor alá doktor Haus, ale člověk si zvykne. :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.2.11 08:14

Kiwio:díky za info :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.10.12 19:02

nonina

A ten Havlík je přímo v nemocnici nebo má jinde soukrmou ordinaci? a myslíte, že nejsou lepší v nemonici? a nevíte jestli se tam dá udělat i spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.12 20:23

Ahoj,

neporadíte mi opravdu špičkového urologa. Nejlépe z Brna, ale pokud bude z Prahy nebo z jiného města, nevadí. Popřípadě urogynekologa. Nejlépe muže. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
SimsalaGrim
5.10.13 12:10

neporadíte mi opravdu špičkového urologa . Nejlépe z Brna, ale pokud bude z Prahy nebo z jiného města, nevadí. Popřípadě urogynekologa. Nejlépe muže. Děkuji.

Zkuste sa podivat tady: http://www.znamylekar.cz/urolog/brno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.15 00:51

Prosím, nemáte tip na dobrého urologa z Prahy?

• opakované záněty prostaty, zvýšené PSA (naposledy 5,6); - na současný zánět dostal již dvoje antibiotika se 14 denním braním, líp mu po nich nebylo, spíš se objevily zase jiné problémy další k tomu, v současnosti předepsáno chemoterapeutikum na 21 dní, přitom doktor dává ty léky „naslepo“, bez zjišťování, jaká bakterie je za zánětem, což se mi zdá zvláštní… Ohledně zvýšeného PSA a častějších zánětů navrhuje operaci prostaty, rádi bychom slyšeli názor ještě od dalšího lékaře.
  • Citovat
  • Upravit
15421
28.4.15 06:44

Já chodím k doktoru Balákovi Na Bojiště. Byla jsem tam 2× a zdá se i pečlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
28.4.15 07:00
@Anonymní píše:
Prosím, nemáte tip na dobrého urologa z Prahy?
  • opakované záněty prostaty, zvýšené PSA (naposledy 5,6); - na současný zánět dostal již dvoje antibiotika se 14 denním braním, líp mu po nich nebylo, spíš se objevily zase jiné problémy další k tomu, v současnosti předepsáno chemoterapeutikum na 21 dní, přitom doktor dává ty léky „naslepo“, bez zjišťování, jaká bakterie je za zánětem, což se mi zdá zvláštní… Ohledně zvýšeného PSA a častějších zánětů navrhuje operaci prostaty, rádi bychom slyšeli názor ještě od dalšího lékaře.

Dr. Jarabak v Thomayerove nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.15 11:30

@Micink Děkuji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie