Dočasné přidělení zaměstnance
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, závisí na dohodě agentury a klienta, tedy firmy, kde jsi přidělená. Přestupy bývají domluvené ve smlouvě, někde to jde třeba po 6 měsících, plus za Tebe firma platí nějaký jednorázový poplatek, jinde třeba po roce, ale zase pro firmu zdarma. Zeptej se svého přímého nadřízeného v práci, nebo svého koordinátora v agentuře, zda je ten přestup potencionálně možný. Ale pokud mají v kmeni volná místa a jsou s Tebou tak spokojeni, tak je velká šance ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, pracuji pod jednou agenturou ve výrobě, mám pracovní smlouvu jako že jsem dočasně přidělená, je to na půl roku, ted jsem tam skoro 3 měsíce, chtěla bych přejít do kmenového stavu, ale nevim jestli to jde, dostávám ke konci měsíce hodnocení a mám vždy nejlepší výsledky (pod agenturu jsem tam šla protože mám jen základní vzdělání).Budu ráda za Vaše zkušenosti.
Vím, že u nás to lze po 1roce ![]()
- Citovat
- Upravit
Podívej se, co máš o přestupu do kmene ve smlouvě. Já třeba měla, že rok od ukončení smlouvy do firmy nesmím, resp. musím o tom informovat agenturu. No a firma by mě stejně asi nevzala, protože by za mě musela platit agentuře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracuji pod jednou agenturou ve výrobě, mám pracovní smlouvu jako že jsem dočasně přidělená, je to na půl roku, ted jsem tam skoro 3 měsíce, chtěla bych přejít do kmenového stavu, ale nevim jestli to jde, dostávám ke konci měsíce hodnocení a mám vždy nejlepší výsledky (pod agenturu jsem tam šla protože mám jen základní vzdělání).Budu ráda za Vaše zkušenosti.