Dočasné přidělení zaměstnance

Anonymní
9.2.17 13:12

dočasné přidělení zaměstnance

Ahoj, pracuji pod jednou agenturou ve výrobě, mám pracovní smlouvu jako že jsem dočasně přidělená, je to na půl roku, ted jsem tam skoro 3 měsíce, chtěla bych přejít do kmenového stavu, ale nevim jestli to jde, dostávám ke konci měsíce hodnocení a mám vždy nejlepší výsledky (pod agenturu jsem tam šla protože mám jen základní vzdělání).Budu ráda za Vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
9.2.17 13:32

Ahoj, závisí na dohodě agentury a klienta, tedy firmy, kde jsi přidělená. Přestupy bývají domluvené ve smlouvě, někde to jde třeba po 6 měsících, plus za Tebe firma platí nějaký jednorázový poplatek, jinde třeba po roce, ale zase pro firmu zdarma. Zeptej se svého přímého nadřízeného v práci, nebo svého koordinátora v agentuře, zda je ten přestup potencionálně možný. Ale pokud mají v kmeni volná místa a jsou s Tebou tak spokojeni, tak je velká šance :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.2.17 15:45
@Anonymní píše:
Ahoj, pracuji pod jednou agenturou ve výrobě, mám pracovní smlouvu jako že jsem dočasně přidělená, je to na půl roku, ted jsem tam skoro 3 měsíce, chtěla bych přejít do kmenového stavu, ale nevim jestli to jde, dostávám ke konci měsíce hodnocení a mám vždy nejlepší výsledky (pod agenturu jsem tam šla protože mám jen základní vzdělání).Budu ráda za Vaše zkušenosti.

Vím, že u nás to lze po 1roce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3711
10.2.17 08:46

Podívej se, co máš o přestupu do kmene ve smlouvě. Já třeba měla, že rok od ukončení smlouvy do firmy nesmím, resp. musím o tom informovat agenturu. No a firma by mě stejně asi nevzala, protože by za mě musela platit agentuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat