Dočkali jste se nakonec miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.22 13:50

Ahoj, po 2 nezdařených iui jsem šla rovnou na ivf. Z 9 vajíček jen jedna krásná blastocysta a za měsíc rodím, celkove to trvá 8 let, chlap je nemocny tak jsme museli volit dárce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.22 13:51

@Lorymk omlouvám se špatně jsem to přečetla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.22 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj, po 2 nezdařených iui jsem šla rovnou na ivf. Z 9 vajíček jen jedna krásná blastocysta a za měsíc rodím, celkove to trvá 8 let, chlap je nemocny tak jsme museli volit dárce.

Moc gratuluji.
My právě máme příští měsíc také druhý a rovnou i poslední pokus IUI, pak jedině IVF.
Takže se vám povedlo vlastně hned první IVF, to je super.

• Citovat
  • Upravit
3540
15.10.22 15:02

My tedy nepodstuplvali ani IUI ani IVF, ale po prvnim ZT a revizi jsem taky mela strach, jestlk jeste nekdy vubec otehotnim, protoze prvni tehotenstvi bylo na prvni dobrou a druhe tehotenstvi se povedlo az ve 12cyklu po revizi. Bala jsem se, jestli me tou revizi nejak neposkodili v deloze. Tech 12cyklu bylo peklo, jsem jeste RH negativni, manzel pozitivni, sice mi pichali protilatky, ale stejne to ve mne hlodalo, jestli jeste nekdy nejake dite donosim. Druhe tehotenstvi take ZT, treti uz se stastnym koncem, mame 15mesicni holcicku a ted budu zacinat 6 mesic s dalsim detatkem. Moc drzim palce, abyste se konecne dockali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 15:04

@bambusek61 hodně štěstí :srdce:
My dávno přes rok od porodu a pořád ani ň…

• Citovat
  • Upravit
3540
15.10.22 15:09
@Anonymní píše:
@bambusek61 hodně štěstí :srdce:
My dávno přes rok od porodu a pořád ani ň…

Uplne chapu tvuj strach, jeste kdyz uz se snazite tak dlouho. Znama mela jedno dite a pak 7 let nic, teprve tedy po 7 letech druhe, zadny problem nemeli. Chapu, ze je tezke udrzet optimismus a nadeji po tak dlouhe dobe a nezdarech, ale verim, ze se dockate! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 15:10

@bambusek61 jsi moc hodna děkujeme.
Já bych byla moc šťastná aspoň za jedinacka. No uvidíme.
 Dekuju

• Citovat
  • Upravit
8437
15.10.22 15:13

Ano, dočkala jsem se, mám dvě děti prirozeně. Snaha o první byla dva roky, o druhé 4 roky. Mezitím dvě neúspěšné IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 08:42

Ahoj.
Mám za sebou 9× SP, 1× mimoděložní, 4× neúspěšný ET nebo KET. Pomohla darovaná vajíčka. Máme dceru a čekáme druhé dítě.

• Citovat
  • Upravit
754
20.10.22 20:05

Ano, 6 let jsme se snažili (včetně IVF) a pak jsem otěhotněla přirozeně. Druhé dítě jsem otěhotněla prirozene po 2 měsících snažení.

Víte, proč jste přišli o miminko v tom 5. měsíci?

Je dobře, že vás v CAR hned nehnali do IVF a udělali prvně vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 20:14

5 let, hormony ivf, mimoděložní těhotenství, casne potraty, pak jsem přišla o trojčata v 6. měsíci, po tom jsem přes rok nemohla znovu otěhotnět, ani ťuk, všechno vypadalo v pořádku ale žádné embryo se nechytlo. Když už nám došly a chystala jsem se v úplném zoufalství na další stimulaci, MS nepřišla…stalo se to úplně přirozeně nečekané v měsíci, kdy už jsme se o to vůbec nesnažili. Zázraky se dejou. A stejně se mnou otehotněla kamarádka, která sice děti už má, ale chtěla ještě jedno, řekli jí že už to nepůjde, že má zcela nepruchodne oba vejcovody. Vzdala to a už s tím nepočítala…

• Citovat
  • Upravit
1096
22.10.22 13:13

Ahoj holky, jsem tu nováček. Prosím, doporučte mi nějaký CAR :andel: Popravdě, nevím jaky vybrat. Upřednostňujeme Brno nebo Prahu…mám za sebou 3 samovolné potraty, vždy kolem 9tt… :( Mám PCOS, Leidena heterozygot a dle vyšetření levý vejcovod neprůchozí na 90% :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.