Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčátka
kdo se chystáte v listopadu na transfer? Pojďme si trosku zkrátit to čekání ![]()
Ahoj, doufam, že já, ale bude záležet na vysledcich imunologie, jestli mi zaberou léky a KET bude moct proběhnout. ![]()
@Mytyl píše:
Ahoj, doufam, že já, ale bude záležet na vysledcich imunologie, jestli mi zaberou léky a KET bude moct proběhnout.
Ahoj. Tak budu držet pesti. 🙏 Kam chodis na kliniku? Kolikaty je to transfer? Mas problém s imuno ju?
Děkuji. Chodím do Pronatalu v Praze. Kam ty? Transfer bude už čtvrtý. Na tu imunitu se přišlo až teď po třetím neúspěchu, moje imunita asi brání uhnizdeni embrya… Kdy se chystas na transfer?
@Mytyl já Gennet Praha. Já jdu teď na třetí a jsem po SP v 7tt. Prvni bylo biochemické. Tak jsem zvědavá, trosku nervozita bude. A tobě nedělali ty imunitní testy na začátku v těch vysetrenich, co se dělají? Chystám se teď s dalším cyklem. Příští týden by měla přijít MS, tak už se těším 🙏kdy budeš mít výsledky?
@Lulu0707 Právě že udělali jen to základní, spermie, ovaria a zona pellucida… To bylo v pořádku. Tady mi zjistili zvýšené nk buňky. Na kontrolni odběr pujdu 2. tyden v listopadu. Já měla jen jednou biochemické…
A ty máš vše v pořádku? Ten SP mě mrzí, musi to byt hrozne. Ale teď to určitě vyjde, budu držet palce
Kolik mas zamrazenych?
@Mytyl Aha. A to ti zjistili tak, ze ti udělali nějaký spesl testy jo? Kvuli tomu, ze nevyšel ani jeden ten pokus? To základní mám totiz taky. Mně pravé nic nezjistili, ale přirozene to neslo a pak při odběru vajíček zjistili, ze přítel nemá ok spermie a muselo být ICSI, ale předtim měl též vše v pohodě. Teď jdu zase na kontrolní testy. Bylo to neprijemne, ale odešlo to samo bez zásahu, tak to beru pozitivně a vyjde to třeba teď 😊Děkuji i já tobě budu držet, teď už to urco vyjde, když víte příčinu
mám ještě 4, ty mas kolik?
@Lulu0707 Já už mám jen dvě. Na ty testy jsem si došla sama do Iscare, nikdo se mnou nic ani po 3 neúspěších neřešil, normálně by mi udělali další transfery… Kdyz jsem to s nimi začali vice probirat, navrhli hysteroskopii, ta byla v poradku. Došla jsem si i na genetiku, tam taky neni problem. Takze zrejme jen ta imunita. Tak uvidim, zda ty leky pomůžou…
@Mytyl já byla na genetice v úterý a tam taky vše v pohodě. Jako divím se, ze nic nedělají
člověk platí tolik peněz a oni by udělali další transfer. To nechápu fakt. No hlavně, ze jim tečou peníze..
@Lulu0707 Doufám, že ano. Taky si rikam, ze bych to mohla zkoušet pořád dokola a nic by z toho nebylo. Kdyby alespon doporučili, abych si na to podrobnější imuno došla, ale oni nic.
Tobě tedy transfer vyjde tak nějak na druhý tyden v listopadu?
@Mytyl Jojo někdy kolem 17-18.11. Tobě by vycházel na kdy, když pujdes?
@Lulu0707 Kolem 26.11. Ale doktorka rikala, ze by to vyslo jen tak tak, musim mit vysledky z te imunologie, a to muzu jit nejdriv 7. 11. Vysledky za tyden… V prosinci by to nevyslo, to mi to vychazi na posledni tyden, a to transfery nedělají…
@Mytyl tak snad to stihnes 🙏 moc držím ✊ já byla včera na kontrole a budu si po KET pichat clexan. Prý by to mohlo pomoc
no tak jsem teda zvědavá. O víkendu snad přijde MS a pak jdu 10-14 den na kontrolu a plánovat KET. Takže možná bude už dříve.
@Lulu0707 Ahoj, moc děkuji. Ten clexan je na co? Také ti budu držet palce, aby to tentokrát už vyšlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď