Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčátka
kdo se chystáte v listopadu na transfer? Pojďme si trosku zkrátit to čekání ![]()
Ahoj, doufam, že já, ale bude záležet na vysledcich imunologie, jestli mi zaberou léky a KET bude moct proběhnout. ![]()
@Mytyl píše:
Ahoj, doufam, že já, ale bude záležet na vysledcich imunologie, jestli mi zaberou léky a KET bude moct proběhnout.
Ahoj. Tak budu držet pesti. 🙏 Kam chodis na kliniku? Kolikaty je to transfer? Mas problém s imuno ju?
Děkuji. Chodím do Pronatalu v Praze. Kam ty? Transfer bude už čtvrtý. Na tu imunitu se přišlo až teď po třetím neúspěchu, moje imunita asi brání uhnizdeni embrya… Kdy se chystas na transfer?
@Mytyl já Gennet Praha. Já jdu teď na třetí a jsem po SP v 7tt. Prvni bylo biochemické. Tak jsem zvědavá, trosku nervozita bude. A tobě nedělali ty imunitní testy na začátku v těch vysetrenich, co se dělají? Chystám se teď s dalším cyklem. Příští týden by měla přijít MS, tak už se těším 🙏kdy budeš mít výsledky?
@Lulu0707 Právě že udělali jen to základní, spermie, ovaria a zona pellucida… To bylo v pořádku. Tady mi zjistili zvýšené nk buňky. Na kontrolni odběr pujdu 2. tyden v listopadu. Já měla jen jednou biochemické…
A ty máš vše v pořádku? Ten SP mě mrzí, musi to byt hrozne. Ale teď to určitě vyjde, budu držet palce
Kolik mas zamrazenych?
@Mytyl Aha. A to ti zjistili tak, ze ti udělali nějaký spesl testy jo? Kvuli tomu, ze nevyšel ani jeden ten pokus? To základní mám totiz taky. Mně pravé nic nezjistili, ale přirozene to neslo a pak při odběru vajíček zjistili, ze přítel nemá ok spermie a muselo být ICSI, ale předtim měl též vše v pohodě. Teď jdu zase na kontrolní testy. Bylo to neprijemne, ale odešlo to samo bez zásahu, tak to beru pozitivně a vyjde to třeba teď 😊Děkuji i já tobě budu držet, teď už to urco vyjde, když víte příčinu
mám ještě 4, ty mas kolik?
@Lulu0707 Já už mám jen dvě. Na ty testy jsem si došla sama do Iscare, nikdo se mnou nic ani po 3 neúspěších neřešil, normálně by mi udělali další transfery… Kdyz jsem to s nimi začali vice probirat, navrhli hysteroskopii, ta byla v poradku. Došla jsem si i na genetiku, tam taky neni problem. Takze zrejme jen ta imunita. Tak uvidim, zda ty leky pomůžou…
@Mytyl já byla na genetice v úterý a tam taky vše v pohodě. Jako divím se, ze nic nedělají
člověk platí tolik peněz a oni by udělali další transfer. To nechápu fakt. No hlavně, ze jim tečou peníze..
@Lulu0707 Doufám, že ano. Taky si rikam, ze bych to mohla zkoušet pořád dokola a nic by z toho nebylo. Kdyby alespon doporučili, abych si na to podrobnější imuno došla, ale oni nic.
Tobě tedy transfer vyjde tak nějak na druhý tyden v listopadu?
@Mytyl Jojo někdy kolem 17-18.11. Tobě by vycházel na kdy, když pujdes?
@Lulu0707 Kolem 26.11. Ale doktorka rikala, ze by to vyslo jen tak tak, musim mit vysledky z te imunologie, a to muzu jit nejdriv 7. 11. Vysledky za tyden… V prosinci by to nevyslo, to mi to vychazi na posledni tyden, a to transfery nedělají…
@Mytyl tak snad to stihnes 🙏 moc držím ✊ já byla včera na kontrole a budu si po KET pichat clexan. Prý by to mohlo pomoc
no tak jsem teda zvědavá. O víkendu snad přijde MS a pak jdu 10-14 den na kontrolu a plánovat KET. Takže možná bude už dříve.
@Lulu0707 Ahoj, moc děkuji. Ten clexan je na co? Také ti budu držet palce, aby to tentokrát už vyšlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.