Ivf 10/2022

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.10.22 22:49

Ivf 10/2022

Ahojky Všem 🙂 Přidá se někdo? Já začínám ze stimulaci, zatím beru norethisteron do 17.10
Je to naše první IVF 🙂
Anonymně kvůli rodině

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
13.10.22 08:30

Ahoj, já jsem právě po prvním IVF. V úterý mi zaváděli jedno embryo. Beru akorát utrogestan 2-2-2 a kys. listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 09:06

@Lenka13 Tak to ti moc moc držím palce 🤩 A jaká byla tvá stimulace?

• Citovat
  • Upravit
29
13.10.22 09:54

3 DC jsem nasadila Gonal 225ml, píchala jsem si ho každý večer v 9hodin.
Ten jsem si aplikovala 9dni. Od 6dne Gonalu jsem k tomu začala aplikovat Cetrotide. Ten jsem si píchala 4dny současně s Gonalem. 5.10. jsem si píchala Ovitrelle a 7.10. jsem byla na odběru. Odebrali mi 13vajicek, 9oplodnili, jedno krásné v úterý 11.10.zavedli a bohužel ty ostatní se nevyvinuly tak aby mohly být zamrazene. Takže máme jen tito šanci 🙏
Mám už doma 2dcery přirozeně. Ale vzhledem k tomu, že mi je už více, tak toto je naše poslední šance 🍀
A co ty? Jak ses dostala k IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.10.22 12:54

Tak hlavně aby to vyšlo, sice je jediná ale víc snad nebude potřeba 🙂
S přítelem se snažíme 5let o miminko, žádné ještě nemám. Navštívily jsme car kde spermio vyšlo s nízkým počtem spermii, cca 6milionu. Já vše v pořádku, ale pan dr nám řekl ze to vidí spíše na ivf. Tak jsme do toho šly, příští rok mi bude 30 a protože bychom si praly děti dvě tak už je nejvyšší čas. Ale co se tyče stimulace, mám šílený strach z injekci, mám z nich paniku tak doufám ze to zvládnu 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.10.22 12:59
@Silvia000 píše:
Tak hlavně aby to vyšlo, sice je jediná ale víc snad nebude potřeba 🙂
S přítelem se snažíme 5let o miminko, žádné ještě nemám. Navštívily jsme car kde spermio vyšlo s nízkým počtem spermii, cca 6milionu. Já vše v pořádku, ale pan dr nám řekl ze to vidí spíše na ivf. Tak jsme do toho šly, příští rok mi bude 30 a protože bychom si praly děti dvě tak už je nejvyšší čas. Ale co se tyče stimulace, mám šílený strach z injekci, mám z nich paniku tak doufám ze to zvládnu 😄

Injekce jsou celkem v pohodě. Kdyz se to správné píchne, vůbec to necítíš. Manžel měl taky špatné spermio, je mu už přes 40. Dalo se to čekat. Čím dříve začněte, tím více možností máte…my máme už jen tuhle možnost 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.10.22 13:03

Tak držím palečky ????👼🏻
A jak se citis po et? A hormony s tebou něco udělaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.10.22 15:11

@Silvia000
Během píchání hormonů jsem měla ke konci tlak na vaječníky.
Po píchnutí Ovitrelle strašně citlivé bradavky, myslela jsem že mi normálně vystřelí 🤣.
Po odběru vajíček bolesti v podbřišku. Cestou domů jsem zkolabovala v autě. Doma jsem hodně ležela a pila a snažila se jíst bílkoviny. Nejsem moc zvyklá pít, takže to bylo náročné. První dva dny jsem chodila v předklonu. Na malou jsem chodila často, ale musela jsem se snažit abych čurala. 3den už se to zlepšilo, ale pořád to nebylo ono. A drží se mě to stále. I po transferu. Mám stále tlaky dole v podbřišku na vaječníkach, nebo Inc děloze. Těžko říct. Kazdy to má jinak.
Možná to je uz i věkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.10.22 20:44

Tak to je síla😞 tak snad to všechno není zbytečně viď? A kdy budeš testovat? 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.10.22 21:04

@Silvia000
Nejdříve příští víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.10.22 23:32

Tak snad to rychle uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.10.22 23:11

Ahojte, ja som sice este nezacala so stimulaciou, ale rada sa pridam do diskusie :)
Stimulaciu a odber budem mat v Listopadu. S manzelom sme v Gennete v Prahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.10.22 01:03

@NiccaCZ Ahojky tak to vítej v klubu :hug:
Odběr budu mit také v listopadu(začátkem) ;) Je to Vaše první ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.10.22 21:42

Ahojky holky, tak ja uz mam vse za sebou a ted uz jen to dlouhe cekani na POZITIVNI test. Je to nase prvni ivf tak snad vyjde. Nedari se nam uz 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.10.22 21:46

@pače
To jsme na tom stejně… Já byla na transferu v úterý 11.10.
Jak ti bylo po OPU a po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.