ET/KET říjen 2022

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
7.10.22 10:33

ET/KET říjen 2022

Ahoj, včera jsem byla na KET- pětidenního embrya. Náš druhý pokus, bohužel první nevyšel. Je tu některá, která taky čeká po ET/KET na své vytoužené //? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
396
7.10.22 11:51

@Elli97
Ahoj, já jsem byla na KET minulý pátek, také 5tidenní embryo :) čekání je strašnýý :( jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.10.22 11:58

@Bobina87 jako zatím je to dobré, ale zas to čekání, kdy si můžu udělat test je hrozné. A co ty, už něco na sobě pociťuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
7.10.22 12:07

@Elli97
A kdy si uděláš první test? :)
Já se cítím ok, občas mě není dobře, ale to může být od hormonů co beru. Snažím se moc nehlídat :) Moje kamarádka, co otěhotněla z druhého KET říkala, že se cítila stejně když to nevyšlo a i když to vyšlo :) Nejradši bych zkusila test už v neděli, to bude 9tý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.10.22 12:11

@Bobina87 Já myslím, že ten 9.den by si pomalu mohla zkusit. Když sem byla na prvním KET, tak se mi test ukázal už 7.den pozitivní a pak už jen sílil :D Ale teď bych si ho chtěla udělat tak ten 10.den. A uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
7.10.22 12:16

@Elli97
Myslím, že do neděle bych to mohla vydržet :)pak každý 2 dny :) Říkáš druhý pokus, po jak dlouhé době jsi na druhý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.10.22 12:21

@Bobina87 Po 4 měsících, měla sem jít už začátek září, ale jak na potvoru sem musela dostat covid :D tak se to zas všechno o měsíc posunulo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.22 09:17

Ahojik, dnes jsem druhý den po svém 1 ketu. A nevím proč ale přepadla mě šílená depka že je to ztracené a zbytečně :,( a nějak nevím co stím a samozřejmě že mě teď bolí celé břicho a nevím jak se uklidnit a cokdyz prostě mám pravdu a už teď cítím že je to ztracené :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.10.22 10:25

@Káčka132021 Vůbec se neboj, při první KET mě pár dní taky bolelo břicho, to může kvůli zavádění embrya nebo že se už může zahnizďovat. Hlavně se musíš uklidnit, je to teprve druhý den, nic není ztracené. :) Hlavně si nedělej test moc brzo, ještě by to nemuselo být pozitivní a na psychiku by to nebylo moc dobré, mluvím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.10.22 11:09

@Káčka132021
Ahoj :)
Myslím, že tyto pocity jsou normální. Když je něco poprvé je to všechno nové. Já jsem měla Svůj první KET minuly pátek. První 3dny byly takové zvláštní a teď už na to i chvilkama zapomenu :) nic není ztraceno, dokud ti to nepotvrdí krevní test :) já relaxovala u netflixu a chodila na procházky. Určitě vše dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.22 11:22

Děkuju holky, už je to o trochu lepší chytli mě záda, ale to stím zřejmě nesouvisí. Ač si člověk říká že ho to nepoloží, tak to tam prostě je a je člověk nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
9.10.22 14:54

Ahojky, ráda bych se k vám připojila. 🙂 Mám za sebou z 1.IVF 4 nevydařené KETy. Z 2.IVF se mi po 1.KETu narodil v prosinci 2021 chlapeček a teď v úterý jsem podstoupila další KET. Tak uvidíme a doufám, že se zadaří 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.10.22 08:24

Ahoj, taky se přidám, ikdyž jsem začala se stimulací v sobotu a KET ke konci měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.10.22 09:58

@kambalaka Tak to moc držím pěsti :). A co jinak, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.10.22 10:01

@Bobina87 Tak co už si zkoušela ten testik :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.