Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kambalaka
Právě, kolik žen ani neví, že je těhotných, tak paří, kouří a taky je vše v pořádku. Já si právě říkám, jestli mi to nedoporucila skrz ty dva potraty, co jsem prodělala loni. Poprvy to bylo zamlkle a podruhé mimodelozni a vzali mi i jeden vejcovod, od ty doby se nám nedařilo přirozeně.
Tak si myslím, že je u mě spíš, než otěhotnět, tak to udržet.
Já dnes 13 dní po KET, zítra jdu na krev. Přiznám se, ze se vůbec v ničem neomezuji. Dnes jdu opět se synkem plavat do bazénu a zítra cvičit 🙂
Příspěvek upraven 17.10.22 v 20:49
@kambalaka
Takže testujes od 9 dne?
Jsem v tomhle strašně nerozhodná. Nejradši bych netestovala ani ten 14 den(to bude příští úterý) 😅
Na druhou stranu si říkám, když už, tak bych se otestoval v neděli 12 den, abych bulela doma a ne v práci, ale mám i nutkání po pročítání diskuse začít dřív a sledovat, jestli to sílí, ale zase nevím, co by tomu řekla moje psychika 🤦♀️ ach ta nerozhodnost
@kambalaka píše:
Já dnes 13 dní po KET, zítra jdu na krev. Přiznám se, ze se vůbec v ničem neomezuji. Dnes jsu opět se synek plavat do bazénu a zítra cvičit 🙂
Jinak to máš moc krásný, držím pěsti 🙂
@ZEMG6165 tak se otestuj večer… ono v takovýhle stadiu by ti to ukázalo už kdykoliv během dne. Je dobré se otestovat než pujdes na krev, ať víš, na čem jsi
Ahoj holky, přidám se k vám, jdu 20. na druhý KET v rámci prvního IVF. První KET byl na jaře, nevyšel, pak jsem si potřebovala dát pauzu. Zbylo nám na zamražení jen jedno embryo a to zkusíme teď. Tak nám všem držím palce ![]()
Ahoj holky,
taky se k vám přidávám
19.10. půjdu uz na 7. KET. Z 5.KETu máme krásnou 16 měsíční holčičku Nikolku, podstoupila jsem už 4 IVF a naštěstí máme ještě zamrazena 4 embryjka - geneticky v pořádku. Doufám, ze sedmicka bude pro nás stastne číslo a poridime Nikolce sourozence. Všechny z vás obdivuju a přeju moc štěstí, říjen zatím vypadá hodně úspěšně, tak at to tak pokračuje
![]()
Holky, jsem 2 dny po ketu s uz me svrbi ruce
musim vydrzet aspon do 5 dne po ketu, jinak bude na testu prdlajs, ale ono je to taaak tezkee
![]()
Kdo je tady taky ve fazi cekani na test, par dni po ketu?
@ZEMG6165 já myslím, ze od 10.dne by ti to test ukázal kdykoliv přes den, pokud budeš testovat testem s citlivostí 10.
@Markeet1 5.den je ještě hodně brzy. Já mívala ducha od 8.dne po KETu 😁
Zdravím, holky. Taky se přidám
KET vypadá, že bude v pondělí 24.10. Dnes jsem dostala injekce Ovitrell a ve středu mě čeká ještě kontrolní ultrazvuk. Bude to můj třetí KET. Z předešlého mám už doma 20měsíční cácorku. Tak doufám, že ten chlapeček, který je teď na řadě vyjde. ![]()
@kambalaka
Ja mivala prave vzdy uz 4den po ketu ![]()
A dnes jsem 3.den po ketu, zkusila jsem test, spise pro to abych videla jak je na tom ovitrelle, at vim jiste ze uz to treba ten 5. den bude tehotenske hcg a ne ovi.
A mam tam sotva viditelny stinek, takze ovitrell jeste mam nejspis v tele. Dalsi budu testovat za dva dny. Bud carka zesili nebo zmizi uplne, samozrejme doufam ze zesilii
![]()
Já dnes byla na krvi 14 dní po KETu, tak uvidíme výsledek. Muzu si zkusit zavolat už odpoledne, tak snad mi to tam někdo vezme 😁
Příspěvek upraven 18.10.22 v 12:08
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.