ET/KET říjen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.10.22 08:14

Mě pomalu test sílí, ale strašně mě bolí záda a břicho :( vůbec jsem nespala :? Jen doufám že to není špatně znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.10.22 08:31

Ahoj holky, přikládám foto testu z 10 a 12 dne po KET. Myslela jsem si, ze bude silnější ale snad to bude ok. Zítra jdu na krev, tak se pravda ukáže. Jsem teda strašně nervózní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.10.22 08:49

@Happycouple také chodím častěji, než dříve 😁
A taky počkáme až na kontrolu 😊 nemá smysl testovat dříve, ale doufám, že to vyjde 🙏
I všem ostatním držím palečky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 08:49

@kambalaka no kraaasa, super :srdce: Jen tak dal ať sílí 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 08:51

Nahoře, 6 DPO a dnes 7, držte všechno co můžete 🤞 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611

@Bobina87 nemusí to být silnější, já z 1.KDTu taky měla slabší čárky a je u toho chlapeček 🙂 důležité je, aby HCG se obden zdvojnásobilo a to poznáš z krve. Ono ty močové testy jsou opravdu orientační, záleží na množství barviva a taky třeba jestli jsi před tím hodně nepila… takže buď v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Káčka132021 a kolikaty den jsi? Tak zkus zavolat na kliniku. možná ze budou chytřejší.. Ale myslím si ze to vyšlo a čeká te plno krásných nevyspanych noci 🤗 🤗 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.10.22 08:53

@Zuzka83 ono to uteče 😊 taky se dočkáš 😘 hlavně buď v klidu 👍 budu držet palce, kdypak jdeš na transfer? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.10.22 09:05

Nechci vás holky nějak strašit, určitě bych s testováním počkala, nemá smysl testovat dříve, nikdy nevíte, co se může do kontroly stát 😞 Ono se toho může stát hodně i po kontrole, je to pořad začátek těhotenství 🙃 A hlavně, jak už tady některé holky psaly, testy z moči jsou jen orienrační, důležitější je hcg v krvi 🙂

Mě teď v červnu při IVF přišly 4dny před kontrolou měsíčky, nebyl důvod testovat… u doktora mě i tak testovali z moči i krve, oba pozitivní, embryo se ale nejspíš neudrželo, díky mé nízké děložní sliznici a endometrioze. Mé dvě vytoužené čárky se sice objevily, ale bylo to v době, kdy jsem silně krvácela, doktoři měli podezření na mimoděložní, to se nakonec vyloučilo, hodnoty hcg mi co den klesaly.

Toto je moje zkušenost, chápu, že chcete vědět na čem jste, my se snažíme 3roky, vždy když se mi zpozdily měsíčky, jsem testovala, nikdy se neobjevily // :cry: toliko zklamání…

Teď 10.10. jsem podstoupila KET, s testováním počkám určitě do kontroly 😊

Všem vám držím palce 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.10.22 09:10

@kambalaka
Takže ještě jeden den nervů :) držme se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.10.22 09:18

@M1215 no já teď zobu estrofem a nějaký sprej na zápěstí Lenzetto a v pondělí kontrola. A pokud bude vše v pořádku a počítám správně tak KET 24.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
13.10.22 09:22

@M1215 chápu te, mne se tohle stalo 4× u všech embryí z 1.IVF. Pokaždé jsem to obrečela. Vždy tam byla naděje, dvě čárky a pak biochemické těhotenství. Při 2.IVF jsem měnila doktorku, ta mě nastimulovala jinak a vyšel hned 1.KET. Ted je to druhé embryo z 2.IVF a věřím, ze to taky dopadne dobře. Hodně záleží na způsobu stimulace a na kvalitě embrya, ale do embrya nikdo nevidí… u prvního IVF jsem měla všechna embrya Áčkové kvality a ani jeden transfer nevyšel. Ted mám všechny Béčkové kvality a ejhle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.10.22 10:23

@kambalaka tyjo, nevím co napsat 😞 někdy je opravdu hrozný, čím vším si ženská musí projít, aby se konečně dočkala… každopádně dobrá zpráva, že to nakonec vyšlo a důležité je věřit, určitě to vyjde i teď🍀 není nad to myslet pozitivně 😊
Já už jsem ve fázi, kdy už na to tolik nelpím, buď to vyjde nebo ne, teď už je to na přírodě a bohužel tu už tolik neovlivníme 🤷‍♀️ Nezbývá nic než čekat a věřit ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.10.22 10:26

@Zuzka83 obojí mám také a bojí beru i po transferu 🙂 já byla na kontrole 3.10. a týden na to jsem šla na transfer, takže předpokládám, že to budeš mít taky po týdnu 🙏 držím palce, ať vše dobře dopadne 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.22 13:05

Také se k vám přidávám. 10.10 jsem byla na Et. To čekání je hrozné, ale půjdu na krev až 24.10. doufám že to vydržím. Těch bílých testů už jsem viděla víc než dost. Hodně štěstí všem přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.