Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Elli97
Ahoj, no dneska jsem to otestovala. Je to 10 dni po KET a vyšla mě krásná druhá čárka, tak doufám, že to vydrží ![]()
@Bobina87 tak to je super
moc držím palce ať to dobře dopadne ![]()
@Elli97 Díky moc
já to na sobě cítím, že je něco jinak. No ale jedeme dál ![]()
Ahojky.
Ceka me KET v sobotu
Tak uz se moc tesim, ale zaroven i bojim, jelikoz minuly ket nam nevysel ![]()
Uz mam doma chlapecka z naseho uplne prvniho KETu, je mu 14 mesicu a radi bychom mu poridili sourozence ![]()
Tak vas vsechny moc zdravim a preji at to klapne ![]()
@Elli97 já to zatím moc neřeším a narozdíl od těch předchozích KETů to vůbec neprozivam. Máme už jednoho chlapečka, takže když by to vyšlo, byla by to tresnicka na dortu, ale když ne, tak se nic neděje. Předchozí KETy jsem se hrozně hlídala a pozorovala, dávala na sebe pozor… teď to ale s malým ani nejde 😁 chodím s nim normálně cvičit, plavat, nosím ho a normálně pro nej funguju. Kolikrát s nim úplně zapomenu, ze jsem na nějakém KETu byla 😁
@Bobina87 tak to je pěkné, klidně sem hoď fotku testu, ať můžeme závidět 😁
@Káčka132021 já jsem vzdycky testovala 8 dní po KETu a už tam pidi dušík byl, ale měla jsem ho tam pokaždé a pak to nedopadlo. Takže teď na to prdim a dříve jak 10.den testovat nebudu. Spíše to nechám třeba na 12.den 🙂
Přemýšlím jestli už to nezkusit zítra což je 5 den, ale bojím se mé reakce na jen jednu čárku.
@Káčka132021 já bych se testla tak ten 10.den, to už by tam něco mohlo být ![]()
@Káčka132021 já bych na to nespěchala 5.den je ještě na to opravdu brzo, at pak nejsi zklamaná, že tam ještě nic nebude. Radši si opravdu počkej ještě ![]()
@Káčka132021 píše:
Jaké jsou první příznaky? Že to vyšlo?
Já bych takhle brzy netestovala. Myslím, ze se tam ještě nic neobjeví a i kdyby, tak není záruka, ze to dopadne. Mně skončili 4 KETy biochemkem. Pokaždé mi to ukázalo slabou čárku, která pak následně slábla, takže je lepší si ušetřit utrpení a testovat až později. Nechci strašit, ale takto vypadaly mine KETy, které pak nedopadly a testovala jsem od 8.dne. Čárky silily a pak začaly slábnout. Nejlepší je fakt testovat až ten 12.den a nejlépe ten 14.den, ale kdo to má vydržet, že? 😁
Jinak jsem zkušená KETařka, tak abych jen namalovala čerta na zeď, tak takhle vypadal poslední můj KET, který vyšel 😁 začínala jsem testovat 8.den
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.