Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bublina33 ahoj, a čím jsi měla stimulovat? Čekám ms každým dnem, 3. IVF jako samoplátce, léky zatím nemám, Dr. chtěla kouknout jestli nebudou mít něco vráceno aby mi ušetřila peníze…
@bublina33 tak bohužel, mě se týká menopur a bemfola, ale znělo to lákavě
jinak gratuluju k těhotenství před IVF
@Lenka13 ahojky tak nadejim je konec, test je bílý jak snih ![]()
Ahoj holky, chci se k Vám přidat. Dneska jsem byla na kontrolním ultrazvuku, mam v sobě cca šest vajíček stejne velkosti, ale pravděpodobně rostou pomaleji, takže v pondělí znovu kontrola a ve čtvrtek pak možná punkce. Je to moje druhé IVF, z prvního jsem měla tři embryjka, ale ani jedno se bohužel nechytilo, pak jsem zkoušela jeden nativní cyklus., taky bez úspěchu.. Nez jsem díky mimodeloznim těhotenství přišla o vejcovody, neměla jsem problém otehotnet, takže jsem si myslela, že to bude hned.
Tak snad teď to vyjde.. Už jsem přemýšlela, že bych zkusila zavést embryjka dvě, abych zvýšila sanci, ale až v KETu, abych nepřišla o další pokus na pojišťovnu
Ahoj,
holky neměla by něktěrá zájem o injekce GONAL? Meli jsme podstoupit ivf, ale jak jsem si koupila injekce a čekala až přijde ms, tak se nedostavila a já zjistila, že jsem těhotná
Tak ať mi doma neleží, někdo je třeba využije ![]()
@bublina33 ahoj nevim do kdy je platnost, ale budeme zkouset znova az v lednu a radeji si take počkám, kdyby ani potom nekdo nechtel tak se ti ozvu
gratuluji k tehotenstvi
@pače píše:
@bublina33 ahoj nevim do kdy je platnost, ale budeme zkouset znova az v lednu a radeji si take počkám, kdyby ani potom nekdo nechtel tak se ti ozvugratuluji k tehotenstvi
Určitě se kdyžtak ozvi, ale přeji ti, aby jsi je také nepotřebovala
Děkuji
![]()
@Lenka13 Ahojky tak jak to s tebou vypadá povedlo se?
Co ostatní jsou tu nějaké novinky? Mě čeká zítra et ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.