Ivf 10/2022

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
19.10.22 11:46

@bublina33 ahoj, a čím jsi měla stimulovat? Čekám ms každým dnem, 3. IVF jako samoplátce, léky zatím nemám, Dr. chtěla kouknout jestli nebudou mít něco vráceno aby mi ušetřila peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.10.22 19:36

@AnneMarie2 klidně můžu hned odeslat ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
19.10.22 20:42

@bublina33 tak bohužel, mě se týká menopur a bemfola, ale znělo to lákavě :andel: jinak gratuluju k těhotenství před IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.10.22 06:38

@Lenka13 ahojky tak nadejim je konec, test je bílý jak snih :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.10.22 10:40

@AnneMarie2 Škoda :/
Děkuji 😍 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.10.22 13:19

Ahoj holky, chci se k Vám přidat. Dneska jsem byla na kontrolním ultrazvuku, mam v sobě cca šest vajíček stejne velkosti, ale pravděpodobně rostou pomaleji, takže v pondělí znovu kontrola a ve čtvrtek pak možná punkce. Je to moje druhé IVF, z prvního jsem měla tři embryjka, ale ani jedno se bohužel nechytilo, pak jsem zkoušela jeden nativní cyklus., taky bez úspěchu.. Nez jsem díky mimodeloznim těhotenství přišla o vejcovody, neměla jsem problém otehotnet, takže jsem si myslela, že to bude hned. :? Tak snad teď to vyjde.. Už jsem přemýšlela, že bych zkusila zavést embryjka dvě, abych zvýšila sanci, ale až v KETu, abych nepřišla o další pokus na pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.10.22 08:22

Ahoj,
holky neměla by něktěrá zájem o injekce GONAL? Meli jsme podstoupit ivf, ale jak jsem si koupila injekce a čekala až přijde ms, tak se nedostavila a já zjistila, že jsem těhotná :D Tak ať mi doma neleží, někdo je třeba využije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.10.22 08:26

@bublina33 ahoj nevim do kdy je platnost, ale budeme zkouset znova az v lednu a radeji si take počkám, kdyby ani potom nekdo nechtel tak se ti ozvu :) gratuluji k tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.10.22 10:28
@pače píše:
@bublina33 ahoj nevim do kdy je platnost, ale budeme zkouset znova az v lednu a radeji si take počkám, kdyby ani potom nekdo nechtel tak se ti ozvu :) gratuluji k tehotenstvi

Určitě se kdyžtak ozvi, ale přeji ti, aby jsi je také nepotřebovala :) Děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.11.22 21:20

@Lenka13 Ahojky tak jak to s tebou vypadá povedlo se?
Co ostatní jsou tu nějaké novinky? Mě čeká zítra et :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.