ET/KET listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1125
4.11.22 18:44
@Mytyl píše:
Jeee, uz za deset dní :dance: :srdce:

Už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
4.11.22 18:45

Holky! všem, co už mají Ket za sebou moc držím palečky, ať je to úspěšné 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.11.22 18:59

@Moudžinka ahoj ja byla včera jsem byla taky na ketu a mám to stejně. Mírně mě píchá po stranách podbřišku. Tak doufám že je to všechno v pořádku. Držím ti palce ať to vyjde. A kdy si budeš dělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.11.22 19:07

@Michalka 28 Taky ti držím moc palce. Minulý KET mě nepíchalo druhý den právě vůbec a nic jsem necítila, ale až někdy 6. den, což mi přišlo u plně vyhatchované blastocysty už pozdě na zahnizďování. Dnes mě po včerejším transferu píchá, tak kéž by to bylo opravdu dobré znamení :). I když je lepší se nepozorovat, protože to bohužel může znamenat cokoliv, taky to může být i z progesteronu. Test si plánuju dělat až opravdu za těch 13 dní a nebo možná za 12, ale dřív ne, chci si nechávat naději co nejdéle. Samozřejmě jedna věc je, že to takhle plánuju, ale nevím jestli to vydržím netestovat dříve. Bojím se ale zklamání a taky toho, že pak ty čárky den za dnem nebudou třeba sílit. Ty plánuješ dělat test kdy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.11.22 19:08

@Lulu0707 děkuji, kéž by :kytka: a když jsi to tak měla, tak to pak vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.11.22 19:11

Holky, můžu se zeptat, jakou jste měly v den transferu výšku děložní sliznice? Já měla tento transfer 11 mm, minulý jen 8 mm, ale přesto mi předtím říkali, jak je to super sliznice. Teď si ale říkám, že to třeba minule nevyšlo proto, že ta sliznice zas tak super nebyla a třeba když mám teď 11mm, tak by to mohlo vyjít, ale nevím… Samozřejmě tam hraje roli i milion dalších faktorů (snažím se si tímto jen dávat naději), ale vzhledem k tomu, že jsme měli (a máme i teď) geneticky vyšetřené embryo, vybrali jsme nejlepší metody atd. mi přišlo dost divné, že se to fakt vůbec nechytilo. A braly Vám některé krev na progesteron v den transferu? Tento transfer mi to brali na ultrazvuku před KET a i v den KET, ale minulý transfer právě vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.11.22 19:23

@Moudžinka ja to mam taky a ket jsem mela dnes v 11:50
Tak uvidime. Budu testovat asi od stredy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.11.22 20:46

@Denniska22 Co mas taky, pichani v podbrisku? A neni testovani ve stredu jeste moc brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.11.22 20:53

@Moudžinka ja to asi nevydržím a zkusím už příští týden cca 7 den. Mě krev brali na ultrazvuku před Ketem a v den ketu nebrali a ani nevím jaká byla výška sliznice. Taky mám genetiku embrya tak doufám že to dopadne dobře (4×tehotna 4 x potrat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.11.22 21:01

@Michalka 28 Tak to me moc mrzi, ja zatim potraty 2 z prirozeneho otehotneni a ten neuspesny KET se bohuzel nechytil vubec, zacala jsem spinit a krvacet jeste pred ocekavanou MS. :( Ted mam predepsano vic progesteronu, tak snad to podrzi. Do jakeho chodis CAR? Tak drzim moc palce a dej vedet, jak budes testovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
4.11.22 21:15

@Moudžinka já měla všechny přirozeně. Já chodím do UNICA Brno a ty? Taky držím palce :hug: no budu to oddalovat nebo spíš se o to snažit :D dám pak vědět. Teť si čtu že mi měly brát v den ketu krev a neudělaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
4.11.22 22:28

@Michalka 28 Já do Reprofitu v Brně :D a jaká je ta Unica, líbí se ti u nich? Já jsem v Reprofitu zatím spokojená, i když první KET nevyšel. Jsou tam všichni moc milí. No mně právě tu krev při prvním KETU taky nebrali, asi to dělají až při dalších pokusech… S tím testem tě chápu, taky bych chtěla vydržet co nejdýl kvůli té naději a zároveň bych si nejradši test udělala okamžitě, protože se na to těším a co když tam ty dvě čárky budou a co když tam budou dřív že… :kytka: pokusím se vydržet co nejdýl, ale dáme si vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
4.11.22 23:52

@Moudžinka jednou biochemko a pak potrat v 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
5.11.22 06:50

@Moudžinka ano, celej vcerejsek, dnes zatim nevim :D ted vstavame. Minule jsem 5. Den mela ducha. Tak zkusim od 5. Dne i ted. Ja na to nejsem az tak upnuta.. mame jeste mrazacka a kdyz se nepovede tak nic budeme mit jen syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
5.11.22 08:50

@Moudžinka Já jsem se pozorovala cely dva roky co jsme se snažili, každý pichnuti a všechno pro mě byly vždycky jasný příznaky. Pak po ET jsem se úplně pozorovat přestala, jen chvili po transferu jsem strašně ale opravdu strašně kýchla, tak jsem si řekla ze se stejne nemohlo udržet 🙈 🤣 A vypustila jsem to úplně. Testovat jsem se vyloženě bala, jako ani by mě nenapadlo od 5. dne, rikala jsem si ze si tam holt proste dojdu až na tu krev no, to myslím musíš ne? :think: A test jsem si udelala až když už jsem měla výsledky z krve, protože jsem tomu stejne nemohla po tom vsem uvěřit, příznaky absolutne žádný 😂 Jo a výšku sliznice si teda nepamatuju presne, ale myslím ze to bylo taky něco kolem 11 nebo 12 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.