Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunce82
Ahoj, já chodím 11 den od začátku cyklu, pak většinou ještě 14-15 den na další kontrolu UZ a 19 den na KET ![]()
Ahoj holky mám otázku zítra jdu na KET mám si ráno zavést amelgen? A co jste si braly sebou? Neměla jsem se kdy na to zeptat
Moc děkuji za odpověď
@Michalka 28 ahoj, léky jsem si dávala všechny tak jak si dávám. To mi říkali. A jen přezůvky a noční košilku na zákrok
@Michalka 28 píše:
Ahoj holky mám otázku zítra jdu na KET mám si ráno zavést amelgen? A co jste si braly sebou? Neměla jsem se kdy na to zeptatMoc děkuji za odpověď
Ahoj, já si amelgen dala, pred transferem se mě i ptali a rekli, ze je dobre, ze jsem si to vzala.
Ja chodim do Pronatalu a tam mi kosilku i protiskluzové ponožky vzdycky daji erarni.
Na zítřek držím moc palečky ![]()
@barbuska92 píše:
@Mytyl držím palce, ať můžeš brzy na tranfer
Děkuji moc ![]()
Ahoj tak včera kontrola.. večer jsem píchla Ovitrelle a od zítra mám začít Amelgen…no a ve středu 9.11. 10.45 jdeme na to
![]()
@Mytyl Ahoj, pobolívá mě podbřišek, tak doufám, že se embryjko zavrtává.
Ahoj holky, muzu se pridat? Jdu na ket zitra 4.11
mam syna z 1.ketu pred 2 lety. Vcera jsem akorat byla na mobilizaci kostrce a panve stejne jako poprve, tak doufam, ze se chytne
chodim do Reprogenesis v Brně
@Mytyl
Mno já stejně jako všechny dny. Akorát nemám vůbec čas odpočívat. Ale aspoň ten den rychle uteče
@xJitia ahoj, tak to mame uplne stejne, take vcera ovitrelle, od zitra amalgen a streda 13.00 transfer. Budu drzet pesti ❤️️
@Denniska22 píše:
Ahoj holky, muzu se pridat? Jdu na ket zitra 4.11mam syna z 1.ketu pred 2 lety. Vcera jsem akorat byla na mobilizaci kostrce a panve stejne jako poprve, tak doufam, ze se chytne
![]()
chodim do Reprogenesis v Brně
Ahoj vitej
Též mám syna z prvního 1. IVF a taky jsem byla minuly měsíc na mobilizaci
Takže jeste bych si mohla dat vecer před transferem decku bilyho a pak jist ananas aby to bylo echt jako minule ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.