ET/KET listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
6.11.22 10:29

@Moudžinka taky stridam strany spis picham niz do speku :mrgreen: a taky me to stipe, ale to si zvyknes.. modriny zatim nemam, spis jsem mela az kdyz jsem pichala do stehen kdyz vyrostlo bricho.

Tak dobry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
6.11.22 10:34

@Denniska22 Já teda ty modřinky mám, ale dr. říkala, že to je normální. Taky to píchám níž do špeku :D ale nejhorší pocit je, než ta jehla projede tím břichem, přijde mi to horší než jehla u Ovitrelle. Teď mě napadá s tou bolestí hlavy co máš dnes, že je to stejně zajímavý, že to máme obě ve stejný den - já ji měla včera, bylo to fakt děsný a KET jsem měla o den dřív než ty, ty jsi měla v pátek, že? Já ve čtvrtek v 11 30. Tak uvidíme, co to znamená. Nejhorší je, že podle těch příznaků se fakt nedá řídit, že jsou pokaždé jiné a každý to má jinak a taky každý začátek těhotenství může být jiný. Ale to čekání je fakt peklo, že? :? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.11.22 10:36

@Moudžinka presne ja mela ket v patek 11:50 :D no je to zajimavy snad je to priznak nidace :pankac: Cekani uplne nesnasim :cert: at je to na cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
6.11.22 10:58

@Denniska22 Já taky. A nějak se mi nedaří myslet na něco jiného a zabývat se něčím jiným, teď se prostě bohužel soustředím jen na toto a všecko se odvíjí od tohoto, ať chci nebo ne. :nevim: No kéž by to tentokrát byl opravdu příznak nidace, ale bohužel já jsem to tak měla i při tom neúspěšném 1. KET. Spíš si myslím, že to bude tím progesteronem bez ohledu na to, jestli KET bude úspěšný a nebo ne. Prostě hormonální změny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.11.22 11:06

Jste statečné že jsi pichate samy injekce. Já jsem to nezvladla. Musela jsem si koupit znecitlivující mastičku, aby jsem si pichla injekci. První jsi pamatuju, že jsem píchala půl hodiny a na 3× protože mi to vůbec nešlo :D břicho mám strašně citlivé, nikdo mi na něho nemůže sáhnout. Kdyby jsem si měla píchnout do nohy tak to klidně, ale do břicha ne.
Asi jsem divná :D, ale mám to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
6.11.22 11:15

@Denniska22 já budu opět pichat Clexane od transferu protože mám taky protrombinovou mutaci. A píchala jsem si ho až do konce sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.11.22 11:27

@Moudžinka jej to jsi mi nemela rikat o te bolesti hlavy a neuspesnym ketu :think: @Breberka123 taky tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
6.11.22 11:30

@Denniska22 To s tím souviste nebude. Protože teď už prostě ten KET vyjde. :srdce: Spíš si myslím, že je to opravdu těmi hormonálními změnami. Kolik tablet progesteronu užíváš a jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.11.22 11:38

Ahoj, taky se pridavam. Transfer jsem mela ve stredu, je to 8. transfer, ze 7. mame doma rocni holcicku. Transferujeme teda vetsinoi po 2 embryjkach, tak doufam, ze na me ted nevykouknou dvojcata. :D

Preju vsem moc stesti. :kytka: Pri poslednim uspesnym pokusu jsem mela testy pozitivni uz 4. den odpo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.11.22 11:42

@Moudžinka 2 rano 2 vecer. Snad bude musiii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.11.22 11:42

@DandátkoP ahoj a uz si testovala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.11.22 11:50

@Denniska22 to je jasný. :cert:

Hahaha testuju od 2. dne, abych vedela, ze je pryc ovitrel. Dneska jsem 4. den po Ketu, 11. den od ovitrellu a na testu je furt slabej duch. Tak zitrek snad rozhodne, zitra uz by to z injekce bejt nemelo :D

Ja jsem strasnej blazen s tim testovanim, radsi testuju a vim, na cem jsem, nez cekat a nevedet, to me stresuje vic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.11.22 11:53
@Moudžinka píše:
Holky, me dnes picha chvilemi hrozne moc v pravem podbrisku, mate to nektera taky tak? Jsou to takove obcasne zachvatovite pichance, ze se bojim jestli je vse v poradku :cry:resp. jestli to neni treba mimodelozni tehotenstvi a embryjko nedoputovalo do praveho vejcovodu. Uz jsem takhle o levy vejcovod kvulo mimodeloznimu prisla (sice ne po KET), tak se bojim.

Me takhle pichalo asi 2 hodiny vecer a bylo to 2. den po Ketu a ten Ket byl uspesnej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.11.22 12:01

@DandátkoP :D :D ja se priznam dnes jsem taky testla a ovitrelle uz je pryc, pichala jsem minulou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.11.22 12:12

@Denniska22 ja pichala uz stredu nooo, tsk uvidime. Me se furt nechce verit, ze by vysel hned dalsi KET po tom, co se nam narodila holcicka. Jakoze predtim jsme vkladali jedno embryo za druhym, pak uz po dvou a nic a najednou by to klaplo hned.

A jakym testujes testem? Ja mam jeste stary mama testy, protoze vsude ctu, ze ty novy jsou spatny. Ale mam uz jen dva a novy teda kupovat mama testy nechci. Pritom byly vzdycky nej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.