Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Breberka123 fakt?? Tak to jsi me uklidnila… jj na kontrolni utz a snad mi daji uz termin ketu..
Holky diky moc… necham to tak nejak volne plynout 😁 a snad bude vse ok…
@Denniska22 píše:
Celej den me dneska tak divne tlaci/boli vlevo u vajecniku, z toho byla i ovulka. Tak snad je to dobre znameni.
Mě píchá vpravo jakoby až do nohy a obecně mě jaksi bolí břicho, spíš jsem to brala jako špatne znamení… Jinak dnes jsem třetí den a fakt nevím, kdy testovat. Hlavně se bojím, aby zítra nepřišlo krvácení, to už se mi stalo dvakrát 🤦🏼♀️
Příspěvek upraven 08.11.22 v 19:52
@Breberka123 píše:
Já měla ovulaci potvrzenou ultrazvukem od dr a test jsme měla vždy snehobily. A to mě vždy tak picha na straně ze to vim na 100%. A nikdy jsem tam neměla dvě čárky. Proto jsem se divila ze si mas delat testy. Takže na to bych se vůbec neohlizela a nestresovala se tím. V ten ct jdes teda na kontrolní utz?
Já to měla úplně stejně, ty d. bilni ovulační testy mě málem dostaly do blázince ![]()
@xJitia Držím na zítřek moc palce a přeji, ať to dobře dopadne ![]()
@veronelka20 holky vy jste me uklidnily, ani nevite jak… predtim se mi to nestalo tak me to ted rozhodilo…
@barbuska92 píše:
Holky, tak já jsem 8. den po ET a mám slabou čárku![]()
Jeee, potichu gratuluji ![]()
@Denniska22 prujem jeste nemusi bejt spatny znameni, vim, ze jsem ho mela taky s dcerou a bala jsem se, bylo to nekdy hned na zacatku. ![]()
@Denniska22 jo me napada, ty testujes ted tema benu testama, ja jsem taky dva koupila a ma malo barviva. Carka je na nem oproti jinym testum hrozne slaba. Ted jsem zkousela srovnavat novy mama testy a testy Slunicko, vypadaj uplne stejne, jsou z Tety a maj vic barviva a je to tam videt fakt daleko vic. Tak jestli mas nekde po ruce Tetu, stojej pár korun.
@DandátkoP zkusim
ted se divam na testy z 1. Ketu a ducha jsem mela 5. Den az odpoledne.
Uvidime no ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.