Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mytyl děkuji
ten je na ředění krve, ale proč ho mám brát já a jakou službu má udělat netuším 😅
Ahoj holky přidám se k vám. Ja jdu na ultrazvuk 27.10 a pak budeme řešit ket. Snad to teť vyjde. Minule jsem to musela zrušit a jít do práce. Tak uvidíme. Bude to první transfer tak snad to vyjde.
@Lulu0707 je to na ředění krve aby se děloha tak vše kolem dobře prokrvilo tak mi to bylo aspoň řečeno. Dávají to dost často preventivně. Já mám taky ale nějaký tabletky.
@Michalka 28 Ahoj, to je dobře, že nas tu bude víc na vzájemnou podporu.
Toho 27.10. jsi kolikaty den cyklu? To uz je kontrola přímo před ketem, nebo ten bude až v dalším cyklu?
@Michalka 28 jen se přidej, aspoň nás bude víc
držím palce, aby to vyšlo 🙏jojo ten clexan rikala preventivně. No radost z toho nemám, ty injekce dost bolely, ale co bych pro úspěch neudělala 😁to už pujdes za chvilku na KET ![]()
@Lulu0707 Taky mě je původně napsala dr. ale teť dr. co mám říkal že je to zbytečný a dal mi jen anopirin. Jj když to vyjde a chytneme ovu tak týden na to by měl být ket. ![]()
Ahojte holky, můžu se přidat mezi vás? ![]()
Mě čeká 1.11 čtvrtý KET.
@Aja1369 ahoj mě by měl čekat 3.11 ale uvidíme. Holky mám otázku když se dělala generika embryí myslíte že vy jakou mají embrya pohlaví?
@Aja1369 píše:
Ahojte holky, můžu se přidat mezi vás?
Mě čeká 1.11 čtvrtý KET.
Ahoj, samozřejmě. To už máš za chvilku. Budu ti držet moc palce, už to musí vyjit. ![]()
@Michalka 28 píše:
@Aja1369 ahoj mě by měl čekat 3.11 ale uvidíme. Holky mám otázku když se dělala generika embryí myslíte že vy jakou mají embrya pohlaví?
Ahoj, já ještě nikdy na genetiku embrya nedávala, ale z jedné diskuse mám vyčtene, že by to vědět měli.
Ahoj, já se taky přidám 🤗 jdu na kontrolní ultrazvuk 3.11. a bude to mé druhé KET snad i úspěšné :smiling_face_with3_hearts:
Ahoj holky, muzu se také přidat? Minule jsme byly úspěšná skupinka, tak verim ze budeme i teď🙌 Mne vychází KET až koncem listopadu, takže mám před sebou jeste hodně času a cekani…
@Breberka123 píše:
Ahoj holky, muzu se také přidat? Minule jsme byly úspěšná skupinka, tak verim ze budeme i teď🙌 Mne vychází KET až koncem listopadu, takže mám před sebou jeste hodně času a cekani…
Ahoj, budeme rády. Mně také vychází KET až na konec listopadu, pokud tedy vyjdou dobře testy na imunologii a budu na něj moci jít…
Tak to drzim palce😊
Prima, ze tu nebudu cekat sama do toho konce listopadu👍
@Mytyl píše:
Ahoj, budeme rády. Mně také vychází KET až na konec listopadu, pokud tedy vyjdou dobře testy na imunologii a budu na něj moci jít…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.