Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, nemáte někdo prosím zkušenost s touto dodavatelskou firmou? Zajímalo by mě, jestli volají před tím, než přivezou zboží? Mají mi dnes přivézt kočárek, ale vůbec netuším, v kolik, jestli mám čekat telefonát, jestli můžu čekat, že můžou zboží přivézt až odpoledne??? Děkuji ![]()
@Katuskka píše:
Hezký den, nemáte někdo prosím zkušenost s touto dodavatelskou firmou? Zajímalo by mě, jestli volají před tím, než přivezou zboží? Mají mi dnes přivézt kočárek, ale vůbec netuším, v kolik, jestli mám čekat telefonát, jestli můžu čekat, že můžou zboží přivézt až odpoledne??? Děkuji
volaji…„dobry den…ste doma…sem pred barakem“
ale ono je jedno co je to za firmu vzdycky zalezi na tom kdo to veze
a kdy to bude to by ti musel napsat nekdo kdo bydli vedle tebe…k nam treba ppl jezdi az kolem seste vecer…GP kolem poledne.
@mikitaa Já s něma vůbec nemám zkušenosti, vím, že třeba PPL volá ráno a řeknou, v kolik přijedou, mně jen v pondělí řekli, že mi zboží přivezou ve středu, tak budu čekat ![]()
@Katuskka píše:
@mikitaa Já s něma vůbec nemám zkušenosti, vím, že třeba PPL volá ráno a řeknou, v kolik přijedou, mně jen v pondělí řekli, že mi zboží přivezou ve středu, tak budu čekat
no s tim me ppl taky pekne stve…pac mi koren vola dycky v pul sedme rano ![]()
@mikitaa Taky už se mi to stalo
ale zase víš, s čím můžeš počítat. Tak vůbec nevím, kdy přijedou a potřebovala bych jít nakoupit ![]()
@Katuskka píše:
@mikitaa Taky už se mi to staloale zase víš, s čím můžeš počítat. Tak vůbec nevím, kdy přijedou a potřebovala bych jít nakoupit
no ja se s nima moc nemazu…proste reknu ze nakupuju ze budu doma za pul hodiny…tak si pocka ![]()
@mikitaa Taky to tak budu muset udělat, když neumí zavolat dopředu, tak nemůžu ano nic jiného čekat ![]()
Dobrý den. S touto dodavatelskou firmou mám zatím nejhorší zkušenosti za všech na našem trhu. Řidiči vychytralí, kteří jezdí bez drobných na vrácení. Do 600 Kč mi měl řidič vracet nazpět 53 Kč, ale po kapsách dohledal jen 32, s tím že ještě ten den doveze zpět těch 21 Kč, až někde rozmění. Od té doby co odjel jsme ho již neviděli. Na volání zpět už nereagoval a na General Parcel, kde jsme psali emailem stížnost, byl tento meil nedoručitelný i přes to, že byl veden na internetu jako kontakt se zákazníky. Děkuji, už více NE tuto pofiderní zlodějskou společnost. Někdo by nad 21 Kč mávl rukou, ale tady jde o princip. Stejně tak mohl zmizet s 2000 Kč a to by se už jiní jinak ošívali…