dohady s tchánem

162
6.8.06 14:13

dohady s tchánem

Ahoj,
mám tchána,kterému čas od času přecvakne nějaké to kolečko v hlavě a vyvolává hádky (jen nevím,proč jsem terčem většinou já)
Včera se do mě navezl s tím,že řídím auto v nevhodné obuvi.Prý mi policajti můžou dát pokutu za to,že řídím v pantoflích,lodičkách atd.Prý musím řídit v pevné,uzavřené botě bez klínku,podpatku.
Prý je na to snad nějaká vyhláška.
Auto řídím už 15 let,ročně najezdím cca 30-35tis.km,ale tohle jsem ještě neslyšela.
Nevíte o tom holky něco blíž?On se k tomu při další návštěvě zas vrátí,protože zjistil,že nemám protiargument a že ze mě může udělat blbce-on sám řidičák už nemá,ostatním ztrpčuje žití.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
868
6.8.06 14:22

Ahojky,

tak o tom jsem teda v životě neslyšela… :roll:

Schválně se poinformuji u známých policistů… ale dle mého je to kravina… To už by dávno byly specializované prodejny na prodej obuvi do auta :lol: :lol: :lol:

Jestli on to nemá ještě z dřívějška (viz filmy pro pamětníky) … to se taky povinně používaly takové ty frajerské řidičské rukavice :wink:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.8.06 14:27

Taky bych řekla, že je to nesmysl.
Když si tak uvědomuji spousta chlapů řídí v pantoflích.
Holka nedej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.8.06 14:31

Nejsem si jista,mozna budu za IDIOTA,ale mam pocit,ze ridit by jsi mela spravne v uzavrene bote…treba pantofle,zabky a sandale je nespravna obuv na rizeni auta.
Ale nevim jestli je to nekde ve vyhlasce… :oops: mozna je to jenom moje predstava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.8.06 14:33

Věřte, že kdyby byla povinná předepsaná obuv, policajty by to zajímalo podstatně více, než třeba techničák a náš stát by si na pokutách hezky přivydělal.

Ale já bych to s tchánem moc nerozebírala a příště bych řídila bosa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.8.06 14:39

Schválně jsem teď prošla silniční zákon a není tam nic takového!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.8.06 14:41

… jsem ještě prolétla vyhlášku … a o botách jsem se nic nedočetla :lol:

http://www.novapravidla.cz/…nim_provozu/

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.8.06 14:42
Sinead píše:
Schválně jsem teď prošla silniční zákon a není tam nic takového!

Sakra, byla jsi rychlejší :wink:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
6.8.06 14:43

ahoj, tak to je teda tchán prudič co? :( Je to naprostá kravina. Já v létě řídím nejradši bosa :lol: 8) . Být tebou tak si na něho na příště připravím nějakou supr odpověď, která ho uzemní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
6.8.06 14:46

Jo, třeba že mu koupíš tištěný silniční zákon a pokud tam tu formulku o obuvi nenajde, tak se Ti přede všema příbuznýma omluví. To je myslím seriózní nabídka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.8.06 14:53

Ahoj,

uzavřená obuv na řízení je nutná například v Německu. Za pantofle dostaneš opravdu pokutu, pokud se nestihneš třeba zout :) Pak totiž můžeš tvrdit, že řídíš naboso a to se smí :):)

U nás podle nové vyhlášky je to nutné snad jen pro řidiče z povolání, u kamionů atd.. aspoň to mělo být, nevím, jestli už to opravdu platí :)

V osobáku je to v poho :)

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
6.8.06 15:00

Tak to mi pripomelo moji ex skoro tchyni :lol: .Ta je porad za damu bez podpadku ani ranu.Jednou si takhle vyjela jak jinak,nez s podpatkama a vjela do obchodu drogerie.Sprajcl se ji podpatek.Zranila asi 3 lidi,z toho 1 dost vazne.Podpatky nosi stale,ale od te doby za volant nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
6.8.06 15:20

Já o tom řízení v pantoflích už taky slyšela…! A jestli se to někde ve vyhlášce píše, netuším. Možná nechce jen prudit, ale někde to zaslechl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.8.06 15:38

Myslim si, že to je blbost. dala bych mu taky přečíst vyhlášku, aby příslušnou pasáž našel. Ovšem podle mě si stejně najde jinej důvod, proč prudit, zasáhnout by měl manža.

Co mě se týče, tak používám nejradši kecky, jinak patnofle a toť vše. Jedině se musím přiznat, že když vidím ženskou řídit v podpatcích (sorry, ale chlap prostě ne, jinak bych to tak cítila i u nich), tak mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Na podpatky by možná vyhláška být měla:)

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.8.06 16:07
Jarka píše:
U nás podle nové vyhlášky je to nutné snad jen pro řidiče z povolání, u kamionů atd.. aspoň to mělo být, nevím, jestli už to opravdu platí :)Jarka

Ja myslim, ze ani u ridicu z povolani to neni povinny! Svagr dela ridice kamionu a bezne ridi v BACKORACH!!! A nikdo mu kvuli tomu nic nerekl! :wink:

To jen tak na okraj… Ale jinak bych tchana poslala do haje, podle me mu do toho nic neni, v cem ridis auto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí