Dojíždění do práce a brzké vstávání. Jsem nevděčná?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co si predstavuješ za pracovní dobu. A ano, jsi nevděčná, a hlavně ty děti neměj protože by ses nevyspala vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevděčná ne, spíš mladá a v první práci, hádám ![]()
Já si nestěžuju. Jezdím taky 45 minut. Na ranní vstávám ve 3/4 na šest. Děti mám 3. Ale přiznávám, že moje ochota vstávat a dojíždět je přímo úměrná platu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud seženeš práci do deseti minut od domu skvělé vedení a kolektiv za stejné peníze, tak si polepší. Good luck! Ale s touhle potřebou spánku a nenávisti ke vstávání si děti neporizuj, zabilo by tě to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Však si najdi práci, kde se může chodit až na 10-11. Nebo jen na odpolední směny.
sice tam pak koukáš do 19 do večera a celý den pryč, ale když tak miluješ spánek, tak to není problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty vstáváš v 6:30 až 7 :00?
A ještě k tomu mûzeš mít HO(když si potřebuješ přispat) ![]()
Já vstávám ve 4:15, žádné HO,
Na kolikátou chceš teda chodit do práce, aby ses vyhajala do růžova?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více.IT od devíti tak si mlaskam.
Taky miluju spánek a bytostně nesnáším vztavani. Ale jako fakt moc to nesnáším. Přesto… Moje pracovní doma je od 7 do 8 večer. Dojizdim kolem 30 minut tam i zpět ale autem. Ne denně.
Kamarád jezdí do práce vlakem taky má to asi 50 minut od domu k práci… Ale tomu nevadí vztavani.
Ty má HO by ses mohla prospat doma. To my smrtelníci asi nedáváme
- Citovat
- Upravit
@Plmo píše: Více
Proč je nutné hned útočit, jenom proto, že máte jiný režim dne?
Ano, vstávat v 6:30 je brzo. 4:15 je třeba pro mě uprostřed noci ![]()
V Praze je běžné začínat s prací mezi 8-9. Prostě člověk nejde spát se slepicemi, ale třeba o půlnoci. Každý, ať si pracuje, jak mu to vyhovuje, opravdu není potřeba na nikoho tahle štěkat.
45 minut je to od dveří ke dveřím nebo jen cesta vlakem? Za mě je 45 minut strop na celkový čas.
máš možnost změnit práci? Zkus pohledat, jestli máš nějakou lepší možnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě máš super podmínky. Ale chápu, že každý má potřebu spánku jinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak leda někam na odpolední směny, ale to moc na kancelářskou práci nevím teda. Nebo dělat na sebe. Ale třeba tě to časem přejde ta nechuť vstávat. Na základce, na gymplu i na výšce se vykopat z postele o půl sedmé, abych v osm byla ve škole (45 cesty bus+ pěšky, na výšce teda 15 minut), to byla smrt. Ale s nástupem do práce jsem neměla problémy vstávat o půl šesté a o půl sedmé být v kanclu abych to ve tři mohla zabalit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne bych libala ruce sefove, ze nekoho s tvym pisemnym projevem necha pracovat v kancelarske pozici. Myslim, ze by ti spis prisluselo vstavat v 5, 13 nebo 21, dle aktualni smeny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak každý to máme jinak. Me 8hodinova práce taky moc nevyhovuje. Ideálně hledám práci na 6 hodin. Nicméně jsem výkonná a nevadí mi klidně dodělat něco z domova. Bez požadavku na proplacení. V minulosti jsem se jednou z práce zhroutila, tak se snažím tomu předcházet. I když teď zase dělám (do června) zase 8 hodin.
Zvaž - méně peněz a více klidu. Nekdy to v životě jde, někdy to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klkakla píše: Více
Já hlavně na nikoho neštékám, to pozor!
Jen jsem vyjádřila svůj názor ohledně vstávání do práce.
A ne, se slepicemi spát nechodím.
Ale například ve fabrice u pásu, nebo v nějakém marketu na tebe nebudou čekat než se vyspíš. Asi tak. A to ještě má možnost HO, to pokladní v Penny marketu asi nemá, že. A už musím jít zahnat ty slepice, ať můžu jít spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V půl sedmé vstáváš. To opravdu není brzy. Já nevím, jestli nevděčná, nesoudím. Mně by to přišlo jako super čas a 45 minut no, to už by mě nebavilo, ale zase můžeš odpočívat, číst. Vychází ti vstříc hodně, protože ti chybí odpracované hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem dojížděla hodinu, vstávala jsem o půl 5, další práci jsem měla od 6 do 14.30…coz je za mě super, se školkou případně od 7…u Tebe mi to přijde mrhání časem, co stihneš odpo 🫣děti mi vstávají o půl 6…já jsem na RD, do školky jedem na osmou a pak program s mladší, něco uděláme v domě nebo na zahradě a odpo tréninky se starší…
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer mám dotaz dojíždim do prace 45 minut vlakem tam i zpět mam práci v kanceláři takže nic náročného tým je skvělý šéfová úžasná, ale nesnáším vstávat. Dělám od pul 9 do čtvrt na 5 ale to jen ze mi vyšli vstříc s dojížděním stím že když potrebuji mam HO nebo mohu jit driv a pak si to dodělat nebo mohu mit v tydnu volno a jit vikend, ale i tak vstávám v pul 7 az v 7 stim že ve čtvrt na 9 mi jede vlak. I tak ale koukám po jiné práci protože to vstávání je šílené miluji spánek. Jsem nevděčná nebo by vas to taky nebavilo? Děti nemám