Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se poradit. Žiju s přítelem dva roky v mém bytě. O víkendu měli jednu zákazku co musela být v neděli hotová, tak šel v sobotu odpoledne do práce a kolem osmé hodiny ho jeden pracovník dovezl opilého namol. Byla jsme naštvaná, tak jsem spala v obyváku. Ráno se probudil v pět hodin a šel do práce. V neděli odpoledne ho dovezli a zase byl namol. Zničeho nic se začal chovat jak smyslu zbavený a začal ničil vestavěnou skříň. Nešlo se ho uklidnit. Nakonec odešel z bytu. Pak pořád na mě zvonil at mu dám klíče od auta. Což jsme mu nedala nechtěla jsem aby řídil v takovém stavu. Po nějaké době jsem odjela ke kamarádce. Za půl hodiny jsem se vrátila a jak jsem vylezela z auta mě začal mlátit, kopat. Pak odjel Celou noc jsme nespala a ráno jsme mu napsala, že mu zbalím věci ať si pro ně dojede. Vím, že to bude hodně bolet, ale asi jsem udělala dobře. Nevěřím, že se někdo hodně změní. Za ty dva roky se vždycky opil do němoty tak 3 x ročně, ale co včera vyvedl to se nestalo. Podotýkám u mě se netoleruje, že bych šla s kamarádkou na vínkou. To by nerozdýchal. Myslíte, že jsem udělala dobře?
Co myslis?? Snad musis vedet ty! Kopat, mlatit. Ach jo. Udelalas dobre
Udělala si naprosto dobře, mě kdyby začal někdo mlátit a kopat tak ho nejen vypakuju z bytu, ale i udám na policii.. Nesnáším tyhle podobné chudáky co si troufnou na ženskou. Hlavně vydrž a nepovoluj. ![]()
@Bedrunka10 píše:
Nejhorší je, že si nic nepamatuje.
Na tom nezáleží..
Dobře jsi udělala a myslím, když pořádně zapřemýšlíš, že příznaky, že je dobytek, musel mít od začátku. Je dobře, že spolu nemáte děti a přeji ti hodně štěstí do dalšího života.
A ani nemuzes ty na vino?? S kym to zijes?? Ses svobodna a mas zakazano chodit na vino.
Myslím si že si udělala to nejlepší co si mohla. Bolest přejde a proč bys měla čekat na další kopance buď ráda že nemáte děti. Přeji hodně síly a nenech se ukecat udělal to jednou udělá to znovu.
Sice je mi horzně, ale to asi přejde časem. Lidi se němení a myslím, že by se to stupňovalo.
Asi příznaky měl jenom jsem se ho snažila omlouvát. Tím, že jej pak jiná hodný, ale toto není normální. Kdybych šla na víno, tak se asi veme a přijde v noci pod parou.
Ahoj,
hned na začátku chci říct, že je mi líto, jak se teĎ cítíš a v jaké js situaci. Vím, jak je to těžký a jak moc to bolí, když ti takovým způsobem ublíží člověk, kterýho miluješ.
Já v takovým vztahu žila skoro 8 let. Jak píšeš ty, moje výlety na vínko byly taky zakázaný a když už jsem někam šla, tak tam většinou stejně musel dojít za mnou, i když tam pak seděl mezi babama a bylo mu tam spíš trapně.
Začlo to nevinnou fackou a taky jsem si myslela, že to byl nějaký zvrat..zatmění mozku a že už se to nikdy nestane. To bys měla vidět ty omluvy, pugéty růží atd., co mi nanosil..ale nezmění se to, ba naopak postupem času se to jen zhorší..před měsícem měl podobný zatmění a to už mi i vyhrožoval, že mě zabije..tak jsem utekla a odstěhovala se.
Není mi dobře, ptže sem ho milovala 8 let a udělala bych pro něj všechno, ale zabít se nenechám a věřím, že bude líp..
Na tohle chování je opravdu potřeba být opatrná a pokud přítel pije, tak se to u něj bude zhoršovat 2× tak rychle, to znám..stačí blbej pohled, moc se usměješ na jeho kamaráda a je oheň na střeše..
Držím pěsti a přeju hodně sil!
Vůbec nechápu nad čím váháš? Udělala jsi dobře? Člověk, který tě týrá a nenechá tě ani jít s kamarádkou na víno?! Už jen tohle by ti mělo stačit. Ničení věcí a fyzický útok to je příšerný ![]()
Věci bych mu dala za dveře a vyměnila zámky!!!