Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer všem,
do dnešního jsem byla přesvědčená (já naiva), že mám super muže, skvělé manželství a že s manželem uznáváme ve vztahu stejné hodnoty. No, spletla jsem se.. asi.
Dnes ráno mi něco řeklo, ať se podívám na jeho FB. Nevím proč, nikdy to nedělám. No, a tam čtyřhodinová konverzace s jeho platonickou bývalou láskou, kterou neviděl 23 let. Začínalo to nevinně, pak flirt a pak jí naférovku psal, že jí chce vidět, že si to doma zařídí a přijede za ní kdykoliv, kamkoliv. Pak přitvrdil a psal jí, jak hrozně jí chce, že to cítí i v rozkroku (a to píšu slušně). Nakonec si domluvili i přesné datum, s tím, že u ní bude spát celý týden. Vzhledem k tomu, že jezdí na služebky, tak by mu to doma asi prošlo. Pak tam bylo taky něco o tom, že jí vždycky chtěl atd.
Byla jsem v šoku, když jsem to četla. Bušilo mi srdce jak o závod a pročítala si to pořád dokola. Probudila jsem ho jednou ostrou z prava a chtěla vysvětlení. A on mi úplně v klidu řekne, že se nic neděje, že to nemyslel vážně, že je to jenom hra atd… kecy, kecy. Nakonec to obrátil proti mě, že z toho dělam víc, než to je a že byl přiopilej. On si tam s ní zcela evidentně plánoval šu…u u ní doma a já jsem tedy ve finále hysterka.
Co vy na to? Jsem hysterka nebo mě chtěl můj manžel podvést?
Hysterka nejsi, chtěl si zašukat i jinde, když to „cítil i v rozkroku“. Přemýšlela jsi nad tím, že na některé služebky opravdu nejel?
treba to je jen chlap, co ma plnou pusu reci, ale ve finale neudela nic
Chlapi myslej HLAVNĚ tím v rozkroku. Udělala jsi dobře. Taky bych nevěřila.
To si teda udělala moc dobře!! Taky by jednu schytal a na keci, že to nemyslel nevěř. Když by přišlo na věc, tak žádnej chlap neodmítne. Jsou hrozní ![]()
Presne tohle rikaj vsichni chlapi, kdyz se jim na neco prijde - ze oni vlastne nic a ze z toho zensky delaj vic nez to skutecne je. Pekna blbost.
Je mi to moc lito, co ted budes delat? ![]()
Me se strasne libi, jak chlapi, kdyz neco udelaji, tak se ze zensky jeste snazi udelat, ze je to vlastne jeji chyba, ze ona je hysterka atd…Tak si zkus taky takhle s nekym psat, dej mu to precist, rekni mu, ze to byla jen sranda, ze si byla opila atd…to by asi nerozdejchal.
Neverila bych mu, nejsi hysterka, to on ma problem ![]()
@Limona nakopala bych ho s rozběhem… oni většinou, když jim teče do bot, tak to otočej proti babě, např tim, že je hysterka ![]()