Manželovo milostné psaní

49
7.4.13 19:26

Manželovo milostné psaní

Hezký večer všem,

do dnešního jsem byla přesvědčená (já naiva), že mám super muže, skvělé manželství a že s manželem uznáváme ve vztahu stejné hodnoty. No, spletla jsem se.. asi.
Dnes ráno mi něco řeklo, ať se podívám na jeho FB. Nevím proč, nikdy to nedělám. No, a tam čtyřhodinová konverzace s jeho platonickou bývalou láskou, kterou neviděl 23 let. Začínalo to nevinně, pak flirt a pak jí naférovku psal, že jí chce vidět, že si to doma zařídí a přijede za ní kdykoliv, kamkoliv. Pak přitvrdil a psal jí, jak hrozně jí chce, že to cítí i v rozkroku (a to píšu slušně). Nakonec si domluvili i přesné datum, s tím, že u ní bude spát celý týden. Vzhledem k tomu, že jezdí na služebky, tak by mu to doma asi prošlo. Pak tam bylo taky něco o tom, že jí vždycky chtěl atd.
Byla jsem v šoku, když jsem to četla. Bušilo mi srdce jak o závod a pročítala si to pořád dokola. Probudila jsem ho jednou ostrou z prava a chtěla vysvětlení. A on mi úplně v klidu řekne, že se nic neděje, že to nemyslel vážně, že je to jenom hra atd… kecy, kecy. Nakonec to obrátil proti mě, že z toho dělam víc, než to je a že byl přiopilej. On si tam s ní zcela evidentně plánoval šu…u u ní doma a já jsem tedy ve finále hysterka.
Co vy na to? Jsem hysterka nebo mě chtěl můj manžel podvést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
7.4.13 19:31

:cert: :cert: ja bych zurila pekne, hysterka urco nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.4.13 19:32

Hysterka nejsi, chtěl si zašukat i jinde, když to „cítil i v rozkroku“. Přemýšlela jsi nad tím, že na některé služebky opravdu nejel?

• Citovat
  • Upravit
10584
7.4.13 19:33

:think: treba to je jen chlap, co ma plnou pusu reci, ale ve finale neudela nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
7.4.13 19:33

Ty chlapi teda :cert: ja bych vyvadela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.13 19:34

Chlapi myslej HLAVNĚ tím v rozkroku. Udělala jsi dobře. Taky bych nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
7.4.13 19:35

@berry4 to je tvoje postava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 19:36

To si teda udělala moc dobře!! Taky by jednu schytal a na keci, že to nemyslel nevěř. Když by přišlo na věc, tak žádnej chlap neodmítne. Jsou hrozní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Presne tohle rikaj vsichni chlapi, kdyz se jim na neco prijde - ze oni vlastne nic a ze z toho zensky delaj vic nez to skutecne je. Pekna blbost.
Je mi to moc lito, co ted budes delat? :-(

• Citovat
  • Upravit
29577

@pipiinka ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
7.4.13 19:37

Me se strasne libi, jak chlapi, kdyz neco udelaji, tak se ze zensky jeste snazi udelat, ze je to vlastne jeji chyba, ze ona je hysterka atd…Tak si zkus taky takhle s nekym psat, dej mu to precist, rekni mu, ze to byla jen sranda, ze si byla opila atd…to by asi nerozdejchal.

Neverila bych mu, nejsi hysterka, to on ma problem :cert:

• Citovat
  • Upravit
10584
7.4.13 19:38

@berry4 :potlesk: :potlesk: suprova, nahlas zavidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.13 19:38

@Limona nakopala bych ho s rozběhem… oni většinou, když jim teče do bot, tak to otočej proti babě, např tim, že je hysterka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.4.13 19:40

Tak to bych milánkovi pěkně omlátila o hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
7.4.13 19:40

Dost mi to pripomina meho byvaleho manzela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie