Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@donaga Takže ty si myslíš, že to nemusel myslet vážně? Že to byla v danné chvíli nějaká hra??? To bych právě chtěla vědět. Jestli je to možné, že si chlapi takhle píšou a že pak, když dojde na věc, tak cuknou. Strašně moc ráda bych věřila tomu, že to opravdu nemyslel vážně. Ale rozum mi brání.
@Limona píše:
@donaga Takže ty si myslíš, že to nemusel myslet vážně? Že to byla v danné chvíli nějaká hra??? To bych právě chtěla vědět. Jestli je to možné, že si chlapi takhle píšou a že pak, když dojde na věc, tak cuknou. Strašně moc ráda bych věřila tomu, že to opravdu nemyslel vážně. Ale rozum mi brání.
Zas mozne to je ne ze ne, uznejem i mezi zenami si obcas takhel nejaka zvedne sebevedomi…ale otazka je, jeslit to z jeho strany byla jen hra a nebo jeslti se ted jen vymlouva, ja bych ale neverila.
@Limona píše:
@Ali-Ali Tak kolem krku mu určitě nepadnu. To bych ho spíš musela uškrtit. Vždycky jsem se holedbala, že nemusím řešit takový věci, že my jsme prostě v pohodě. Navíc, on je o 12 let starší, mě je 30, tak by člověk čekal, že spíš on bude mít strach, že mu zdrhnu. A ta jeho láááska bývalá je ještě o rok starší než on.
Já fakt nevím, na jednu stranu si říkám, že to bylo jen psaní, ale zase ten obsah je pro mě rozhodující. Nevím, jak budeme fungovat dál. Ještě s tím jeho postojem. Přinese kytku, řekne promiň a myslí si, že je to o. k!!! To jsem myslela, že ho po těch letech znám. Omyl
jo to je přesně to…donese kytku, já měla tenkrát na stole celý pugét růží, že se zdržel s klukama v hospodě…a další pátek zas, a zas, a zas…až jednou rup ty boty byla vtom druhá…jsem jí napsala, vynadala, mu taky, byla jsem hysterka, ale stejně se scházeli dál…náš vztah po 14letech zničila! nenáviděla jsem jí, ale zustali jsme spolu ještě rok takhle bojovali s duvěrou, já ze strachem, když odcházel jestli se sní sejde…nechtela bych to ani za nic vrátit-nikdy!!!pak jsem šla i já s holkama pařit a tam byl ON!
!někdo kdo mi imponoval, zajímal se, byl tu pro mě…přišla zamilovanost, láska, rozchod s ex…mix pocitů, laska k druhému na straně druhé se prolínala stále ještě s bolestným zklamáním z rozchodu. otěhotnela jsem s novým, ale ten mě nechal a vrátil se k bývalé…tohle se stalo před 5ti lety od té doby důvěra je v h…lu, a nemám ani chut se seznamovat…i tak se dá na ženské podepsat naivita, přílišná důvěra a hlavně byla jsem ááááž moc hodnáá! takže za mě objektivně sním tě moc štěstí nepotká-i když bych se ráda mýlila. ![]()
@Limona píše:
Možné to každopádně je… ale věřit tomu už je těžší ![]()
@Crystal87 píše:
Zas mozne to je ne ze ne, uznejem i mezi zenami si obcas takhel nejaka zvedne sebevedomi…ale otazka je, jeslit to z jeho strany byla jen hra a nebo jeslti se ted jen vymlouva, ja bych ale neverila.
Holky, moc vám všem děkuju za reakce. Mám toho plný kecky, ten můj inteligent mě dokonale vysál. Jdu si lehnout, jsem zvědavá, s jakým pocitem se zítra probudím. Chjo… Je to vážně na nic.
Dobrou ![]()
Vidíš, kdybys mu nelezla do soukromé korespondence, ušetřila by sis starosti i nervy. Ve většině vztahů (aspoň podle statistik) se občas nevěra vyskytne, ale chytrý chlap to dobře tají a chytrá žena NEPÁTRÁ. Teď už se s tím holt budeš muset nějak poprat…asi bych ho nechala chvíli žehlit a pak to pustila z hlavy
Rozhodně nejsi hysterická, já bych mu napleskala taky už jen za tebe i jako cizí.. co si o sobě do pr… ti chlapi myslí? a pak to nakonec obrátí proti tobě, že jim lezeš, do telefonu na fb a tak.. Takhle jsem to měla s bývalym, taky mi tvrdil, že žádnou nemá že je v práci do noci a tak, a přitom už se dávno tahal s jinou a já prý zbytečně vyvádim.. docela jsem ráda, že muj současný přítel nemá facebook, je to o starost míň.. a tyhle ženský který si dělají nároky na zadaný chlapy a táty od rodin ty by zasloužili po tlamě stejně tak jako ty chlapi.. Holka drž se, a nedej se
![]()
Mno nevim, dost prispevku je tu stylem vykasly se na nej atd. Ja bych to tak jednoduse nevidela preci jen ty roky co jste spolu v tobe neco zanechaly a nejdou jentak smazat, ted je jen otazka zda je chces vsechny zahodit. Nevim jestli jsem to prehlidla ae ta korespondence se cela vcetne domluveni na one schuzce odehrala v jeden den resp.noc? Pokud jo tak bych mu asi vice verila v tom ze to bylo od nej jen takove hloupe plkani, jak tu nekdo psal i zensky si takhle casto zvedaji sebevedomi. Ted uz se pravdu zda by se skutecne stalo neco vic nedozvis, ale ty sama musis nejlip vedet jak vas vztah funguje a to i po sexualni strance. Jasne neduvera tam bude ale jen ty si urcis zda ti za to ten chlap stoji a pokud i on stoji o tebe (vas) tak uz to nikdy nezkusi. Pred par lety jsem si takhle psala s znamym parkrat jsme se i sesli, ale nikdy krom psani k nicemu nedoslo, vlastne nam to zlepsovalo celkovy vztah se svymi partnery. Kazdopadne se to malem provalilo a pocit ze by to mohlo ohrozit rodinu za to nestoji takze i ja jsrm do budoucna poucena..tot muj nazor a ma zkusenost, hlavne nic neuspechej ono takove zkratovite jednani muze mit fatalni dusledky..
To je vůl to takhle zkazit…
Já bych odpustila, ale dávala bych si hooodně velkýho majzla ![]()
Teda to je pěknej ****
Jednala bych asi úplně stejně ale nevím, co bych dělala dál…každopádně kdybych mu odpustila, musel by se sakra snažit, abych mu začala zase trochu věřit, jestli bych to vůbec někdy dokázala… ![]()
Alkohol neomlouvá, spíš jen dává průchod činum a slovum v kterých nás naše svědomí jinak brzdí
stejně jako není omluva opilý zmlátit ženu, není omluva, že si opilý zrovna vzpomněl na Fb, na svou ex atd. zajímavé že mu to dobře myslelo, když plánoval datum schůzky atd…já bych ač naštvanáná počkala do doby než by se jejich datum blížil a jak by řekl jedu na služebku hned bych si to ověřila v práci at je za hnupa a pak mu řekla o tom co sem četla, že prd služebka ale píchačka, z toho by se už nevykecal a milý zlatý lhář by si mohl balit věci na služebku mimo domov a to nastálo, nejsem žádná kráva které bude chlap lhát a podvádět ji, problémy se dají řešit i jinak než nevěrou a pokud se něco nedá řešit tak je to asi konec vztahu. Já bych mu řekla, že když se opil a myslel spodkem, měl mě přijít ojet do ložnice a né si o tom s někým psát ![]()
Oni ti chlapi nemuzou proste nasypat si popel na hlavu a priznat to. Nee, radsi udelaj z ty zensky kravu.
Kdyby to priznali (kor kdyz ma ta jejich dukaz) tak by se jim dalo odpustit. Samozrejme by pak museli sekat latinu. Me prijde ze vsichni snad chodili na specialni skoleni na podvody.
Fuj, jsem se zase rozcilila. ![]()
Kdyby to priznal tak za prve neni jiste zda je co priznavat a svym zpusobem psani priznal ac se hned obhajoval ciz he prirozene a za druhe vazne si tu myslite ze kdyby rekl joo hele sorry jsem si chtel trosku uzit tak ja se omlouvam..ze by to neco zmenilo? Myslim ze ne..a prirozene je nec nepriznavat.. To maniakova - tohle by byla dle me ta nejlepsi rada zjistila by zda se vubec chysta na nejakou schuzku, ale bohuzel to nyni uz nejde kdyz to manzel vi. Nebo ze by naopak pro jistotu hlidat i datum kdyby mel nahodou tolik drzosti? Ale jak jsem psala zakladatelku jen ty znas situaci doma jen ty to dokazes vyresit
@ruzovasrnka
No vidíš a já bych nevernika nechtěla. Nemusím s nim byt za kazdou cenu víš? Chci někoho kdo si me zaslouží.
Jo a i ženské zahybaji, ne jen chlapi ![]()