Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Limona píše:
Hlavně mě zaráží ten jeho postoj - Já nic, ty z toho děláš, víc, než to je. Byly to jen opilecký pindy.
to je úplně normální chlapská obraná reakce. prostě TY to nafukuješ, TY jsi ta špatná, já jsem vlastně nic neudělal, jen pár písmenek a TY jsi hystečila ![]()
taky bych mu nevěřila… je jen na tobě, jestli to vydejcháš nebo ne. envím, jaký máte poměry (děti apod), tak to je těžko radit. sama taky nevím, co bych v takové sitauaci udělala. jednou jsem to zkusila slepovat a věřit a chyba lávky, bylo to pořád to samý…
Muj byvali se smal, zapiral, kricel a nakonec ze me udelat hysterku a ujecenou kravu ![]()
@Limona
no ja to nemyslela tak, ze jako mu padnout kolem krku. ale spis, ze si clovek musi uvedomit, jestli to jde slepit a jestli to chce lepit… To asi neprijde dnes nebo zitra, bude to chtit cas, az prvni vlna emoci opadne.
Ja si to nedokazu moc predstavit, ale asi by delalo hodne, jak by se v nasledujich dnech a tydnech choval ten chlap. Pokud by delal, ze se nic nestalo, tak by me to sralo vic a vic…
@ohýnek píše:
@G12 asi trošičku víc
Ano, jsi úžasná a neobvyklá a jedinečná a musíš nám to všem ukázat. A mas něco pro zakladatelku? ![]()
@zelenaprisera píše: to je úplně normální chlapská obraná reakce. prostě TY to nafukuješ, TY jsi ta špatná, já jsem vlastně nic neudělal, jen pár písmenek a TY jsi hystečila
taky bych mu nevěřila… je jen na tobě, jestli to vydejcháš nebo ne. envím, jaký máte poměry (děti apod), tak to je těžko radit. sama taky nevím, co bych v takové sitauaci udělala. jednou jsem to zkusila slepovat a věřit a chyba lávky, bylo to pořád to samý…
Ale bacha, tohle dělaj i nevěrný ženský (resp. ty co plánovaly nevěru a přišlo se na to), je to prostě normální obranná reakce, vykecat díru do hlavy. V 90% to totiž zabere a ten druhej se nechá ukecat, i když už teda důvěra je pryč a každej den neustálý pochybnosti.
@Loki01 víš co je zajímavé, já to co píšeš ignoruji i když se mi to nelíbí, ale ty musíš otravovat když se ti to nelíbí ode mě. ![]()
@ohýnek ona si asi potřebuje popovídat s někym normálním a neví jak jinak navázat kontakt. Nebo je prostě ******
@Ali-Ali Tak kolem krku mu určitě nepadnu. To bych ho spíš musela uškrtit. Vždycky jsem se holedbala, že nemusím řešit takový věci, že my jsme prostě v pohodě. Navíc, on je o 12 let starší, mě je 30, tak by člověk čekal, že spíš on bude mít strach, že mu zdrhnu. A ta jeho láááska bývalá je ještě o rok starší než on.
Já fakt nevím, na jednu stranu si říkám, že to bylo jen psaní, ale zase ten obsah je pro mě rozhodující. Nevím, jak budeme fungovat dál. Ještě s tím jeho postojem. Přinese kytku, řekne promiň a myslí si, že je to o. k!!! To jsem myslela, že ho po těch letech znám. Omyl ![]()
Mela jsi mu ji svihnout i zleva… i kdyby to byla jen hra bla bla bla tak me osobne me by urazelo jen to vedomi, ze se mi nejaka jeho byvala vysmiva, jak jsem blbka doma a nic nevim a on si zvesela pojede za… za ni
Je fakt, ze znam par takovych kteri si tim jen zvysuji muzske ego, ale uz si nuvedomuj jak moc muzou ublizit ![]()
Já teda nejsem zastánce pročítání všeho možného, ale v tomto případě bych byla ráda za instinkt, hysterka nejsi, takhle by reagovala úplně každá
Já bych se neudržela a jednu mu asi vrazila…
ty jsi byla až moc klidná ![]()
@ohýnek píše:
@Loki01 víš co je zajímavé, já to co píšeš ignoruji i když se mi to nelíbí, ale ty musíš otravovat když se ti to nelíbí ode mě.
Tady nejde o to co se mi líbí nebo nelíbí, ale to ze proste v kazde diskuzi musime číst o tom jak jsi jedinečná. Nevěděla jsem ze jsme spolu v nejake valce
. Pokud si pamatuju, diskutovala jsi se mnou. Ne pekne, to je pravda, ale žádného nereagovani jsem si rozhodne nevšimla. Posledni dobou tu ale moc nejsem.
No nic, necháme toho a budeme se snažit povzbudit zakladatelku ne?
Omlouvám se pokud jsem te nakrkla/urazila.
@G12 asi trošičku víc