Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Musela jsem se rozejít se svým přítelem. Máme spolu 4měsíční miminko. Když se stěhoval z mého bytu (kde si mimo jiné nezapomněl vzít ani záchodovou štětku), tak si před zraky mého otce celý byt vyfotil
… Vůbec nevím co si o tom mám myslet… Co myslíte Vy?
@Naty12 píše:Že to nemá v hlavě v pořádku
Ahoj. Musela jsem se rozejít se svým přítelem. Máme spolu 4měsíční miminko. Když se stěhoval z mého bytu (kde si mimo jiné nezapomněl vzít ani záchodovou štětku), tak si před zraky mého otce celý byt vyfotil… Vůbec nevím co si o tom mám myslet… Co myslíte Vy?
Že si ještě bude po nocích studovat fotky a psát seznámek, co by si ještě mohl vzít ![]()
@Seizdra Tak to máme stejný názor
Nic jiného mě totiž opravdu nenapadá…
No a máš tam uklizeno? Jestli to nedělá naschvál, jako že to ukáže na socialce a bude tě deptat. Rozešli jste se v dobrém?
@NiKina To má smůlu. Táta ho nechával byt projít několikrát s upozorněním, že už tam nikdy nevkročí…
Myslím, že nemá právo bez tvého svolení ti to tam fotit, pokud je byt tvůj
Ať si to s budoucí novou přítelkyní dají doma na nástěnku ![]()
@andelka111 Nerozešli jsme se právě vůbec v dobrém. Fotil si poloprázdný byt, protože vše vzal. Bordel tam tudíž absolutně žádný nebyl. To bude na sociálce jenom sám proti sobě, když jim ukáže jak mi to tam hezky vybílil.
@tamata On si fotil i byt mých rodičů, kde teď s miminkem prozatím bydlíme. Asi je to fakt magor ![]()
@Naty12 píše:
@andelka111 Nerozešli jsme se právě vůbec v dobrém. Fotil si poloprázdný byt, protože vše vzal. Bordel tam tudíž absolutně žádný nebyl. To bude na sociálce jenom sám proti sobě, když jim ukáže jak mi to tam hezky vybílil.
Tak pak nevím, tak mu asi jen hráblo
. Ptala jsi se ho, když vytasil foták, proč to dělá?
Me hned napadlo, ze ti bude chtit udelat potize tim, ze ho da na net k prodeji. A ty budes mit starosti s tim to lidem vyvracet, ze k prodeji neni. Ale to me jen tak napadlo, urcite to tak nebude ![]()
Příspěvek upraven 07.04.13 v 15:42
@NiKina píše: Že si ještě bude po nocích studovat fotky a psát seznámek, co by si ještě mohl vzít
To mě taky napadlo, že bude tvrdit, že tam ještě něco zapomněl.
Nebo tě jen tak deptá, aby jsi se užírala, co má za lubem a jen blafuje.
Nebo mu hráblo.
Nebo je nostalgik a byla jsi Žena jeho života…
@vokishka Zámek byl vyměněný už v době, kdy ho můj táta vykazoval z bytu, protože na žádost o vrácení klíčů tátovi bylo řečeno, že je ztratil…ehm… ![]()
@Naty12 píše:
@tamata On si fotil i byt mých rodičů, kde teď s miminkem prozatím bydlíme. Asi je to fakt magor
no, to asi teda jo ![]()