Při odchodu si vyfotil celý byt - co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.6.13 17:22

Zakladatelko, je to nejspíš psychopat (jsou jich 4 % v populaci a jeho popis na to přesně sedí) a dělá to ppd jenom proto, aby tě vydeptal. Srdceryvné scény (aby ti ukázal, jak tě „miluje“) a výhrůžky střídá tak dlouho, dokud na něco z toho nezabereš.

Máš štěstí, že tvůj psychopat je hloupý, takže se mu můžeš nanejvýš zasmát, ty ani jeho známí mu na to už neskočíte a skoro nic ti udělat nemůže (i kdyby se pokusil jakkoliv vydírat, je lehké ho přechytračit). To, jak je hloupý, dokazuje právě to, že se snaží ti nahnat strach focením bytu. I můj bývalý přítel vyhrožoval takovými absurditami.

Asi to na tebe jako každý psychopat bude zkoušet ještě dalších pár let, ale když ho budeš ignorovat, tak to budou jenom takové štěky, až to nakonec úplně vzdá.

Příspěvek upraven 28.06.13 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 17:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.6.13 19:39
@Naty12 píše:
Ahoj. Tak jsem se po dlouhé době náhodou podívala na fb profil svého ex a zjistila jsem, že má jako úvodní fotku stále takovou, na které jsem s ním já a dávám mu pusu na tvář. Je to normální? Všude na mě nadává, když se vidíme při předávání malého, tak je na mě hnusnej (jednou dokonce na mě řval, že mě udá, že biju prcka a pak se rozbrečel a zase říkal, že ví, že bych se malého nikdy nedotkla…) a všude vypráví jak mě nenávidí. Dokonce už jeho (asi jediná) kamarádka se s ním nechce vídat, protože prý pořád dokola mele jenom o mě, jak jsem strašná… No jak zaseknutá deska… Myslím, že půl roku je dostatečně dlouhá doba na to, aby si uvědomil, že už je sakra konec, ne?! :nevim:

Myslím, že na FCB jde nahlásit ta fotka jako nevhodná…nebo tak nějak…stačí, když ji rozklikneš a pak dáš Možnosti a Nahlásit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Naty 165
29.6.13 09:18

@hakuna matata Tak ten popis na něj opravdu sedí jak hrnec na pr… Pěkný teda… Já pořád vsázím na to, že jsem chytřejší než on, takže mu žádný z jeho pokusů jak mě vydeptat nevychází a začíná se z toho pomalu hroutit. Včera mi například jeden kamarád říkal, že o mě pořád všude vykládá jak jsem na něj strašně zlá, že všechno dávám k soudu (dala jsem tam pouze určení péče, výživného a styk s dítětem - to si myslím, že i v dobrých vztazích je jen pro dobro obou stran než jen „slovo“), že jsem si vysoudila deset tisíc měsíčně výživného (haha kéž by) a že mám nějakého frajera, který mi koupil auto (to jsem si koupila sama) a že mě s ním už několikrát někde viděl. Pořád nedokáže o ničem jiném mluvit. Fakt divnej člověk. Škoda, že se takhle neprojevoval už dřív, mohlo vše být jinak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky