Přes týden mám bolesti v pravém podbřišku
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zajímavý nadpis Nemůžou to být zaražené větry? Ale zase,
to by nebyla ta krev v moči… měla by ses nechat vyšetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den už jsem zoufalá prosim vás už přes týdnem mě bolí v pravém podbřišku a střílí to do beder. Ledviny v pořádku, krev taky trochu krve v moči šlapal taky už nevím někdo radu?
Kdo co šlapal? Slepak mas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
„krev taky trochu krve v moči šlapal taky“ tomuhle teda nerozumim..ale teda na nejakem vysetreni jsi byla, kdyz vis, ze ledviny jsou ok? Krev ti brali? CRP v norme? Co v moči..nic nebylo? Jestli jsi nekde byla a vsechna vysetreni ti delali, tak netusim..normalne bych rekla zanet mocoveho mechyre
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Aha, zakladatelka neni schopna stvorit smyslupnou vetu, ale doktor je blb,
tak to jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 píše:
Aha, zakladatelka neni schopna stvorit smyslupnou vetu, ale doktor je blb, tak to jo

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den už jsem zoufalá prosim vás už přes týdnem mě bolí v pravém podbřišku a střílí to do beder. Ledviny v pořádku, krev taky trochu krve v moči šlapal taky už nevím někdo radu?

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pardon jsem tu nová a nechtělo mě to pustit dál ano slepak ano krev odebrána v pořádku trochu krve v moči byla jsem na gynekologie v pořádku ct- ledviny v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Adrasteia nadávám jen jsem nevěděla nadpis omlouvám se
Umíš psát skutečně poutavě, o tom žádná. Pokud je krev v moči a nemáš zrovna menzes, tak to prostě zánět mocaku i dle dalšího je. Teď už možná i zánět ledvin. Změnila bych doktora. Řešila bych to v tuhle hodinu například pohotovostí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pudloslava píše:
Jestli doktor slapal v moci, tak je fakt mozna blb

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přítel mě ignoruje? Co mám dělat?
- Práva na ZČU
- Křeč a bolest v ruce při hře na klavír
- Bolest hlavy při pití alkoholu
- Proč mi menstruace nepřišla? Co mám dělat?
- Nateklé stydké pysky v těhotenství mám volat Dr?
- Bere se tohle jako podvádění, co mám dělat?
- Bolest v krku pohotovost