Doktor by věděl, jestli jsem těhotná?

19.2.24 10:37

Doktor by to věděl?

Holky pomoc jsem zoufalá
Byla jsem u gynekologa nemám 5 dní menstruaci, těhotenské testy negativní. Dělal mi vyšetření vaginální sondou a nic nenašel a to sledoval pečlivě. Sex jsem měla před měsícem a půl na způsob 3× do mě vnikl při předehře a penis měl suchý ( otřel si ho) pak si nasadil kondom. Měla jsem mít menstruaci takže mě bolí podbřišek a bradavky. Řekl mi, že menstruaci nemám ze stresu. Pak po mě chtěl krevní testy na těhotenství. Řekla jsem, že jsem měla styk před 2 měsíci ( tak řekl, že to není potřeba) ale realita byla před měsícem a půl tak to nevadí ne? A když sex byl před měsícem a půl tak až by něco viděl na tom monitoru ne? Jen mi řekl, že mám zvětšenou dělohu tak to asi proto, že jsem měla mít menstruaci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35799
19.2.24 10:40
@podstrom840 píše:
Holky pomoc jsem zoufalá
Byla jsem u gynekologa nemám 5 dní menstruaci, těhotenské testy negativní. Dělal mi vyšetření vaginální sondou a nic nenašel a to sledoval pečlivě. Sex jsem měla před měsícem a půl na způsob 3× do mě vnikl při předehře a penis měl suchý ( otřel si ho) pak si nasadil kondom. Měla jsem mít menstruaci takže mě bolí podbřišek a bradavky. Řekl mi, že menstruaci nemám ze stresu. Pak po mě chtěl krevní testy na těhotenství. Řekla jsem, že jsem měla styk před 2 měsíci ( tak řekl, že to není potřeba) ale realita byla před měsícem a půl tak to nevadí ne? A když sex byl před měsícem a půl tak až by něco viděl na tom monitoru ne? Jen mi řekl, že mám zvětšenou dělohu tak to asi proto, že jsem měla mít menstruaci ne?

Už by něco bylo vidět. Testy máš negativní, těhotná nejsi. Na krev si můžeš zajít i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
19.2.24 10:52
@podstrom840 píše:
Holky pomoc jsem zoufalá
Byla jsem u gynekologa nemám 5 dní menstruaci, těhotenské testy negativní. Dělal mi vyšetření vaginální sondou a nic nenašel a to sledoval pečlivě. Sex jsem měla před měsícem a půl na způsob 3× do mě vnikl při předehře a penis měl suchý ( otřel si ho) pak si nasadil kondom. Měla jsem mít menstruaci takže mě bolí podbřišek a bradavky. Řekl mi, že menstruaci nemám ze stresu. Pak po mě chtěl krevní testy na těhotenství. Řekla jsem, že jsem měla styk před 2 měsíci ( tak řekl, že to není potřeba) ale realita byla před měsícem a půl tak to nevadí ne? A když sex byl před měsícem a půl tak až by něco viděl na tom monitoru ne? Jen mi řekl, že mám zvětšenou dělohu tak to asi proto, že jsem měla mít menstruaci ne?

Tak proc ti doktor nepichl vyvolavacku Ms, aby ti dorazila mebses a tobe se ulevilo. Vysokou sliznici mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.2.24 10:57

Nejsi těhotná, 6 týdnů od sexu - to už si ale jednou MS měla ne nebo máš tak dlouhé cykly? :think: by byl test už jasně pozitivní a nejspíš by byl v děloze už i vidět nejen gestacni vacek ale pravděpodobně už i plod se srdickem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.2.24 17:50

Měli by ti podle mě vzít krev, těhotenství může být mimoděložní. Moc mi nesedí ty počty, pokud byl sex před 6 týdny, tak to už bys měla meškané dvě menstruace, ne? Pokud máš dlouhý cyklus, tak i tak by jsi byla cca 37 dní po ovulaci, kdyby ovulace byla v době, kdy jsi mohla nejdříve otěhotnět, a to by v děloze něco vidět jít mělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí